Recomandari boilies ready-made

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

pycostef
Puncte: 0

Recomandari boilies ready-made

Mesaj de pycostef »

Intrucat, nu am posibilitatea sa-mi fac singur boilies-urile, as vrea sa stiu si parerea voastra despre bilele ready made. Ce imi recomandati ? Multumesc.
<*)))))><{
Ene Stefan

zfcristian
Pescar de competitie

Re: Recomandari boilies ready-made

Mesaj de zfcristian »

Unde pescuiesti ?
Pe Greaca merg fff bine Competition de la Gheran si Belachan de la Vali Bonto!

pycostef

Mesaj de pycostef »

In majoritatea timpului pe Solacolu, dar si pe Greaca (anul trecut am prins o buc. la 8 kg acolo, dreapta cofetari)...
<*)))))><{
Ene Stefan

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

nutra,solar,dynamite baits si senzor
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

sandus.

Mesaj de sandus. »

La Greaca (lasand reclama la o parte) merg cel mai bine bilele Planet VB, solubile de 24 mm. Am avut partide de 24 ore cu 7 crapi de peste 10 kg. Iar ca tari Dynamite Squid. Si ready made cu arome squid, 1016 si squid-pruna.

Titi_DR13

Mesaj de Titi_DR13 »

solacolu e "dresat" la 1016, s-a ocupat Cristi sa aiba zilnic bilele asteain apa ! :D dar sfatul meu este sa incerci cu tari de 24, are mult peste si doar asa faci selectie ! si nutra bfm ar fi o solutie, am avut o partida destul de reusita. la greaca nu stiu, nu am pescuit.

Hert

Mesaj de Hert »

pycostef, pe solacolu cele mai bune rezultate le-am avut pe 1016 dipuit pentru carlig. eventual, cu pasta de boilies. cu combinatia asta am scos un frumos comun de 5.750kg. acum, avind in vedere ca cristi a facut o populare in toamna tarziu, sunt curios sa vad la ce se arunca. o sa merg pe vechea combinatie cu 1016 dar o sa incerc si porumb flotant.
Bogdan Chiriac

Hert

Mesaj de Hert »

titi, eu am reusit sa fac selectie pe solacolu cu pat de nada si lansat peste el. altfel, am fost "torturat" de ciortani :). am avut partide fara pat de nada cand am scos peste 30 ciortani/12 ore insa cu patul de nada si cu lanseu peste el (in buza malului de vis a vis) am reusit sa ridic media de calitate.
Bogdan Chiriac

pycostef

Mesaj de pycostef »

Va multumesc frumos pt rasp...pe 1016 am mers si eu anul trecut (si voi merge si anul asta) si am avut caputuri de peste 7 kg la Solacolu, iar pe Greaca intr-adevar merge Dynamite (Fresh Squid,Octopus and Black Pepper)...fire intinse
<*)))))><{
Ene Stefan

Titi_DR13

Mesaj de Titi_DR13 »

Hert scrie:titi, eu am reusit sa fac selectie pe solacolu cu pat de nada si lansat peste el. altfel, am fost "torturat" de ciortani :). am avut partide fara pat de nada cand am scos peste 30 ciortani/12 ore insa cu patul de nada si cu lanseu peste el (in buza malului de vis a vis) am reusit sa ridic media de calitate.
eu am pescuit mult la standul 2, 3 si 4. foarte greu de ajuns la malul opus, cred ca si configuratia baltii este alta decat in zona ingusta unde stiu ca sunt gropi si canale.
voi incerca si eu varianta ta, poate sa fie o soulutie. presupun ca ai folosit bile tari nu solubile ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”