Lot pentru CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Lot pentru CN

Mesaj de Genes Florin »

lasa ca poate se va rezolva toata problema pescuitului sportiv...
din dorinta de a face bine ai facut cateva greseli, tu ai spus-o
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

trebuie sa intelegi ca nu am nimic cu tine, nici de reprosat.
doar ca tu pe cei noi veniti in fenomen ii desconsideri, cu ce crezi tu ca Fatulescu este mai demn de respect decat mine???
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Din cauza ca am avut de-a face cu unii si cu altii - i-am mentionat pina acum de citeva ori si nu mai repet .... Chel si cu tichie de margaritar am vazut multi , dar ca in pescuit rar mi-a fost dat sa vad ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si chiar si Stanila si Vladeanu ar trebuii sa ne spuna cum au reusit sa ingroape APCR-ul ???? Ca doar l-am lasat pe maini bune ...votate de toti cei 14 membrii ai APCR , cu majoritate clara . Nu vreau sa ii critic neaparat pe ei , pentru ca le stiu munca si au cam dus-o cum a vrut viata APCR-ului , dar cum reusesc 14 minti ( presedinti APCR ) din tara asta , sa faca zob o munca de vreo 8 ani a mea ..........din momentul in care am zis pas ....nu ma mai bag ...e joaca voastra de acum . :twisted:
Ce zici Andrei ? Crezi ca ar fi un subiect bun si asta sa i ifacem audienta lui Vladut ? E vorba tot de istoria fenomenului crapist !!? Stiu ca toti o sa imi zica ....e vina ta ...ca nu ai vrut ! OK - asta este optiune personala . Dar voi , dupa , ce ati facut ????

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie:Si chiar si Stanila si Vladeanu ar trebuii sa ne spuna cum au reusit sa ingroape APCR-ul ???? Ca doar l-am lasat pe maini bune ...votate de toti cei 14 membrii ai APCR , cu majoritate clara .
apcr-ul din ianuarie 2010, de care faci vorbire, s-a vrut o asociatie de cluburi - practic divizia de crap A agvps-ului - care sa adune laolata TOATE cluburile de crap din tara asta.

din pacate nu s-a reusit.
deoarece au refuzat afilierea 2 categorii de cluburi

prima - cea care refuza obsesiv alaturarea cu cele 4 litere (apcr)
(desi i s-a explicat ca ulterior aderarii se pot face - prin decizii majoritare - orice modificari, nume, conducere, etc)

a doua - cea care reclama obligativitatea asocierii si care dorea sa activeze liber
(desi i s-a explicat, la randul ei, ca nu poti activa intr-un sistem fara sa faci parte din el)

ei bine, in acele conditii s-au luat, la vremea respectiva, masuri destul de ferme (sa nu zic dure). de genul - noi facem, cine nu vrea sa fie sanatos.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

Imagine

deoarece ne-am confruntat cu reclamatii privind ingradirea dreptului de participare la cn (evident, al celor neasociati) s-a gasit solutia de compromis - inscrierea pescarilor prin asociatii agvps, vulturul, acvila, etc.

atunci a inceput sa se aleaga praful, val, nu in 2012.

ps. totusi, APCR-ul a facut ulterior 2 campionate nationale si a lasat Romania a 6-a putere in pescuitul la crap mondial. nu stiu in cate alte sporturi avem aceasta clasare.
(pps in 2004, la mondialul de fotbal din america, pentru locul 5 au iesit oamenii pe strada)

Imagine

The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladeanu

scrii beton ...si vad ca ai pus la treaba artileria grea . De fapt vizual nu se stia nimic , dar asa a fost . La vremea aia , te rog sa ma scuzi , numai de balacareala publica in sediul AGVPS nu aveam nevoie si au fost amenintari multiple .. , bine ca pina la urma au fost ponderati , ... au fost permisi numai cei 14 -15 presedinti de echipe . Nu e vorba , ca nici altcineva nu a venit , deci pozele nu pot arata decit determinare si nu abuz ! Nu si-a rupt nimeni mainile sau picioarele cu baietii astia ...dar exista un semnal ... trebuie facut ceva SERIOS , cu orice pret , la vremea aia !
Iarasi determinare ! T-a placut si tie si celorlalti presedinti de cluburi ... Chiar au fost impresionati de ce energie putem degaja la un moment greu ! Nu noi ci APCR-ul , eu de aia am venit acolo !!!!!
Dar dupa sedinta asta ??? Ti- a picat si tie la fel ca mie , Stanila din partea lui Vladut ca un ghem in stomac .
Tu stii foarte bine ca eu cu Stanila suntem ca soarecele cu pisica ..... dar te intreb , unde ..p...a mea ati dus voi APCR-ul ?? Si in Italia m-am contrat cu Stanila , si pe tine te-am protejat - pescuiai in stand !! dar tu stii bine joaca ...
Cum dracu v-ati gasit asa prieteni venind , tu Vladeanu - din asa lume separata de Costel ?
Pina si asta cu drapelul a a ajuns publica si mai uita-te in jurul tau cine vrea ceva serios si cine te frige la prima ocazie ! Mi-a spus-o Radu Badica .....si suna-l daca nu ma crezi . Eu o tin in gusa de 7 luni si nu am dat-o pe canale media ...................dar se afla ...TOT ! TOT TOT Andrei !
Inclusiv prima echipa straina inscrisa pe balta Corbu -----cititi invers echipa si vedeti ce se intelege ! ! !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vad ca pe Baricada au sters echipa aia din Ungaria care confirma concursul ..... era ceva cu Orhei !!! , b...rog ba...n ))))) Dar acolo nu mai pot scrie - sunt banat !

the mover

Mesaj de the mover »

Val scrie:Vad ca pe Baricada au sters echipa aia din Ungaria care confirma concursul ..... era ceva cu Orhei !!! , b...rog ba...n ))))) Dar acolo nu mai pot scrie - sunt banat !

:lol: :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie: ..... dar te intreb , unde ..p...a mea ati dus voi APCR-ul ??
l-am dus pe locul 6 in lume si neafiliat la agvps. acolo l-am dus.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei nu te supara asa usor .... locul 6 din ce provine ??? Din fapul ca lotul de anul trecut , CAMPIONI NATIONALI CU TREI ASI LA BAZA ... adica restu nu conteaza , cu toata modestia ! si pescari SUPER cum ii stim prin plaiurile noastre mioritice , nu stiau cum se traduce zig - rig ??? Ca aia din Kazahstan - sa ma bat MAMA - Alexe Matea e martor - stiau de aceasta tehnica din clipa 1 ????????
Unde ne dam noi grozavi ???? Si cu cine ??? Adica cum putem ridica pretentii , cind noi nu avem dechiderea ??? Ca sa iti zic si sa ma intelegi ?! Sa dus dracu vremea cind prin nada ii prindeai .....in hentz ! Acum te fac astia de prin SAnglia si de prin RSA , plus kazahi ... de nu stii cum sa iti mai iei un peste pe vad ....Asta e ideea principala si nu altceva ...Plus Stanila ...))))))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”