Val scrie:Si chiar si Stanila si Vladeanu ar trebuii sa ne spuna cum au reusit sa ingroape APCR-ul ???? Ca doar l-am lasat pe maini bune ...votate de toti cei 14 membrii ai APCR , cu majoritate clara .
apcr-ul din ianuarie 2010, de care faci vorbire, s-a vrut o asociatie de cluburi - practic divizia de crap A agvps-ului - care sa adune laolata TOATE cluburile de crap din tara asta.
din pacate nu s-a reusit.
deoarece au refuzat afilierea 2 categorii de cluburi
prima - cea care refuza obsesiv alaturarea cu cele 4 litere (apcr)
(desi i s-a explicat ca ulterior aderarii se pot face - prin decizii majoritare - orice modificari, nume, conducere, etc)
a doua - cea care reclama obligativitatea asocierii si care dorea sa activeze liber
(desi i s-a explicat, la randul ei, ca nu poti activa intr-un sistem fara sa faci parte din el)
ei bine, in acele conditii s-au luat, la vremea respectiva, masuri destul de ferme (sa nu zic dure). de genul - noi facem, cine nu vrea sa fie sanatos.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
deoarece ne-am confruntat cu reclamatii privind ingradirea dreptului de participare la cn (evident, al celor neasociati) s-a gasit solutia de compromis - inscrierea pescarilor prin asociatii agvps, vulturul, acvila, etc.
atunci a inceput sa se aleaga praful, val, nu in 2012.
ps. totusi, APCR-ul a facut ulterior 2 campionate nationale si a lasat Romania a 6-a putere in pescuitul la crap mondial. nu stiu in cate alte sporturi avem aceasta clasare.
(pps in 2004, la mondialul de fotbal din america, pentru locul 5 au iesit oamenii pe strada)
Uploaded with
ImageShack.us