
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ai grija cu acidul n-butiric!!!!!!cea mai simpla reteta este:lasi porumbul 24-48 ore la inmuiat,dupa aia il fierbi pana crapa bobul si gata!chestia cu aromele tine de inspirati,dar la porumb iti recomand sa nu te complici,cat mai natural!eu la 2 kg de porumb pun si 1 kg spartura mare,si dupa fierbere ii pun spd il face dulce si aromat,eu am prins mult cu aceasta reteta!!!!lucacel scrie:Este vorba despre o balta din JUD SATU MARE ,,Ianculesti''asta e problema din cata spun unii care cunosc mai bine balta ca e destul de ciudata activitatea de hranire a crapului acolo,am auzit si de varianta de porumb fermentat cu acid ,,N- BUTIRIC"
acidul n-butiric este periculos daca gresesti dozajul te poti c.....a in nada daca pui mai mult,spd-ul este laptele de porumb sau sirop dulce de porumb.lucacel scrie:care e problema cu acidul ,,N-Butiric"?si ce e ala spd?