Care din dipuri Carping Club sau SBS

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Carping Club
Puncte: 0

Re: Care din dipuri Carping Club sau SBS

Mesaj de Carping Club »

@faurmircea,

In general fiecare producator de nada tinde sa relationeaze boiliesurile/mixurile sale cu partea lichida/dip/lichid nutritiv din aceasi gama sau chiar din game proprii diferite.
Bineinteles poti folosi si dipuri sau alti atractanti de pe piata, dar in cazul acesta trebuie sa iei in calcul faptul ca cel putin aroma sau combinatiile de arome- in cazul nostru, folosite difera foarte mult de la producator la producator.
In cazul alegerii tale de mai sus privind mixul sau boiliesurile ready-made iti recomandam sa folosesti lichide si dip-uri din aceeasi gama si de la acelasi producator, respectiv Sbs, Nash sau Nutrabaits.
Asta nu este antireclama :) ci este o recomandare "logica": Daca un pescar foloseste Premium Meat, spre exemplu, cu Dip Meat si eventual noile Pop-Up Solubile Meat si nu are rezultatele scontate macar stie pe cine sa injure fiind facute de acelasi producator, pe cand daca folosesti produse diferite nu poti concluziona care parte nu a mers.

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Frumos ar fi sa te si prezinti, ai avea mai multa credibilitate . Si poate atunci ti-as povesti si de cat timp se folosesc pop-up solubile pe baltile noastre si pe pm si unde le gasesti. (nu sunt parteneri crapmania sa pot pune link). Si mai interesant, cum se pot face de catre pescari cu mixuri si idei de la acelasi magazin de care pomenesc mai sus.

Dipurile carping, contin substante nutritive de calitate, importate din Anglia ?
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Carping Club

Mesaj de Carping Club »

@tibi

nu stiu ce legatura are postarea mea referitoare la lichide/dipuri cu cele afirmate de tine.
Cu toate astea tin sa iti raspund -fara a dori o polemica- la intrebarea ta referitoare la lichidele nutritive de calitate din Anglia: 1.daca o sa ai o curiozitate excesiva o sa constati ca lichidele astea calitative nu au provenienta Anglia. 2. lichidele noastre si dipurile sunt facute pe retete proprii cu ingrediente 90 % produse sau importate direct in Romania. Exista un singur produs adus din Anglia si acesta este Robin Red, care intra in anumite dipuri la noi.
Rezultatele din ultimii ani realizate cu produse Carping Club spun ca si produsele din Romania au cel putin aceleasi calitati ca si cele din Anglia.

Cu stima,

Victor Hodorog

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Carping Club scrie:@tibi

nu stiu ce legatura are postarea mea referitoare la lichide/dipuri cu cele afirmate de tine.
Cu toate astea tin sa iti raspund -fara a dori o polemica- la intrebarea ta referitoare la lichidele nutritive de calitate din Anglia: 1.daca o sa ai o curiozitate excesiva o sa constati ca lichidele astea calitative nu au provenienta Anglia. 2. lichidele noastre si dipurile sunt facute pe retete proprii cu ingrediente 90 % produse sau importate direct in Romania. Exista un singur produs adus din Anglia si acesta este Robin Red, care intra in anumite dipuri la noi.
Rezultatele din ultimii ani realizate cu produse Carping Club spun ca si produsele din Romania au cel putin aceleasi calitati ca si cele din Anglia.

Cu stima,

Victor Hodorog

LIKE ! :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

tibi nicolae scrie:Frumos ar fi sa te si prezinti, ai avea mai multa credibilitate . Si poate atunci ti-as povesti si de cat timp se folosesc pop-up solubile pe baltile noastre si pe pm si unde le gasesti. (nu sunt parteneri crapmania sa pot pune link). Si mai interesant, cum se pot face de catre pescari cu mixuri si idei de la acelasi magazin de care pomenesc mai sus.

Dipurile carping, contin substante nutritive de calitate, importate din Anglia ?

Mai Tibi mai, esti pe langa subiect rau.

Ce spune omu (Victor) si ce intelegi tu. Cred ca de la prea multe lichide nutritive (produse in Anglia) :D :D . Stii macar ce-s alea ?

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

lucianman scrie:
tibi nicolae scrie:Frumos ar fi sa te si prezinti, ai avea mai multa credibilitate . Si poate atunci ti-as povesti si de cat timp se folosesc pop-up solubile pe baltile noastre si pe pm si unde le gasesti. (nu sunt parteneri crapmania sa pot pune link). Si mai interesant, cum se pot face de catre pescari cu mixuri si idei de la acelasi magazin de care pomenesc mai sus.

Ce spune omu (Victor) si ce intelegi tu. Cred ca de la prea multe lichide nutritive (produse in Anglia) :D :D . Stii macar ce-s alea ?
Poate ne spui tu ce-s alea. :wink:
Vedeti ca nu sunt chiar asa multi producatori de lichide nutritive si nici nu sunt toti in Anglia :!:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

alinteodor79 scrie:
lucianman scrie:

Poate ne spui tu ce-s alea. :wink:
Vedeti ca nu sunt chiar asa multi producatori de lichide nutritive si nici nu sunt toti in Anglia :!:
Alin, producatorii nu stiu de unde sunt dar sunt convins ca nu toti sunt in Anglia. Cred ca mai corect este sa spunem ca nu firmele specializate de crap produc aceste lichide, ei doar le imbuteliaza (ambaleaza) si le distribuie.
Lichidul nutridiv este un atractant (solubil) care are rolul de a atrage prin caracteristici naturale si nu doar prin aroma (chimic).

Primesc o bere la prima partida pt raspuns, sau dau una ? :D

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

lucianman scrie: Lichidul nutridiv este un atractant (solubil) care are rolul de a atrage prin caracteristici naturale si nu doar prin aroma (chimic).

Primesc o bere la prima partida pt raspuns, sau dau una ? :D
E corect ce ai scris, rolul lor e mai mult de atractie, cu o singura observatie- sa nu crezi ca sunt 100% naturale :shock:

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Carping Club scrie:@tibi

Cu stima,

Victor Hodorog
Victor, departe de mine dorinta de polemica, era o intrebare pur orientativa si multumesc pentru raspuns. Suna frumos raspunsul dar da-mi voie sa consider ca nada de calitate vine tot din Anglia ! Mai ales substantele de genul Nutramino-Multimino .
Felicitari pentru rezultatele Carping, foarte buni pescari.
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

popa viorel

Mesaj de popa viorel »

[quote="Stef 12"]Eu unul ti-as recomanda tot in aceasta gama de pret un dip de la Magic-Bait, precum cel Competition. L-am folosit anul trecut (m-a incantat faptul ca el contine o doza vizibila de betaina si robin red ceea ce inseamna mult pt un dip, lasand deoparte lichidele nutritive,aroma care nu este pregnanta si faptul ca este "sticky"), reusind sa am capturi cu ajutorul sau.[/quote]

Asa se strica un topic. Daca vrem "reclame" ne uitam la tv.... Intrebarea era intre 2 dipuri nu sa va promovati aici produsele. :evil:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”