Discutii - Bait Wars

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Re: BAIT WARS. Provocarea nadelor. Periprava, iunie 2012.

Mesaj de Dragos Sinca »

dan _city_center scrie:
andrei vladeanu scrie:in primul rand avem de-a face cu o intrecere sportiva.
care va avea un clasament final. in sport, cineva castiga si altcineva pierde.

daca cineva isi inchipuie ca un astfel de concurs trebuie privit altfel, se inseala amarnic.
vladeanu,singurul care va castiga va fi organizatorul,in orice ordine a clasamentului toti ceilalti vor pierde
si da,
daca cineva isi inchipuie ca un astfel de concurs trebuie privit altfel ,se inseala amarnic.
Este si asta un mod de a gandi....Insa acest concurs se adreseaza firmelor producatoare de nada si se doreste a fi o provocare din care acestea pot castiga un capital important de imagine. Cred ca este mai important un rezultat intr-un astfel de concurs pe o balta salbatica, decat un premiu in bani echivalentul a cateva zeci de kg de boiles vandute.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dragos Sinca scrie: Este si asta un mod de a gandi....Insa acest concurs se adreseaza firmelor producatoare de nada si se doreste a fi o provocare din care acestea pot castiga un capital important de imagine. Cred ca este mai important un rezultat intr-un astfel de concurs pe o balta salbatica, decat un premiu in bani echivalentul a cateva zeci de kg de boiles vandute.
n-auzi bre ca nu se pune,nu conteaza nada ci locul si apoi pescarul?ce capital de imagine?

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

DumiD scrie:
Dragos Sinca scrie: Este si asta un mod de a gandi....Insa acest concurs se adreseaza firmelor producatoare de nada si se doreste a fi o provocare din care acestea pot castiga un capital important de imagine. Cred ca este mai important un rezultat intr-un astfel de concurs pe o balta salbatica, decat un premiu in bani echivalentul a cateva zeci de kg de boiles vandute.
n-auzi bre ca nu se pune,nu conteaza nada ci locul si apoi pescarul?ce capital de imagine?
Intr-un concurs locul conteaza 50%,restul de 50% este nada si pescarul.

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

DumiD scrie:pai atunci o sa cumparam mamaliga de la Mitranescu,ca-i 4 lei kilu' si nu mai dam 35 de lei pe 250g de boiliesuri.
Daca pescarul nu prinde cu alea scumpe, nu are rost sa mai dea banii pe mamaliga caci nu va prinde nici cu aia. Cel mai bine ar fi sa se apuce de altceva :lol:

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

Madalin007 scrie:Intr-un concurs locul conteaza 50%,restul de 50% este nada si pescarul.
Tata Nitu sustine ca locul conteaza 80% si cred ca dansul are un cuvant de spus, ca sa nu mai spun ca e si producator de nada pe deasupra :wink:

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Daca pescarul nu prinde cu alea scumpe, nu are rost sa mai dea banii pe mamaliga caci nu va prinde nici cu aia. Cel mai bine ar fi sa se apuce de altceva :lol:[/quote]

Domnule Andreescu,

Observ ca sunteti un mare "sfatos"! :D Aveti si opinii personale sau doar ii citati pe altii ? Aveti ceva cu producatorii de nada ? Pescuiti la mamaliga ?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cursele de Formula 1 pentru cine ( ce ) se fac ? Pentru piloti sau pentru masini ?

Eu cred ca daca esti "bazat" ... esti acolo. Si asta conteaza in primul rand ...

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

George Andreescu scrie:
Madalin007 scrie:Intr-un concurs locul conteaza 50%,restul de 50% este nada si pescarul.
Tata Nitu sustine ca locul conteaza 80% si cred ca dansul are un cuvant de spus, ca sa nu mai spun ca e si producator de nada pe deasupra :wink:
Eu am fost mai modest cu procentajele :D ,sunt multi pescari de top care sustin cele spuse de dvs. mai sus.

vioril

Mesaj de vioril »

Madalin007 scrie:
George Andreescu scrie:
Eu am fost mai modest cu procentajele :D ,sunt multi pescari de top care sustin cele spuse de dvs. mai sus.

ce vrei sa spui Madaline ? ca omul nu sfinteste locul ?
catch & release DOAR DACA E CAZUL

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sa va spun parerea mea.

un pescar bun pe un loc prost nu poate face minuni.
un pescar slab, insa, poate sa piarda pe un loc bun.

revenind la topic, ideea concursului din delta este alta.
avem de-a face cu o balta salbatica, 99% virgina si nepescuita. foarte bine populata si cu ciortani si cu crapi mari (chira si +20 kg)

adancimea este constanta, locurile par egale.
cred ca este un test excelent pt. producatori si importatori.

am mai spus, ca la orice concurs, avem de-a face, in primul rand, cu o intrecere sportiva.
doar nu se gandeste cineva ca dupa BAIT WARS o firma o sa faca milioane, iar alte 14 o sa dea faliment... :wink:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”