PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Gabi Tomulescu »

am avut o parere pe topicul cu plantatul dar vad ca dvs cautati sa va victimizati. Eu nu am spus ca nu faceti bine ceea ce faceti. si nici nu am spus sa faceti ca mine. Poate aveti o experienta mult mai mare decat mine la pescuitul plantat...dar va rog un singur lucru...nu incercati sa dati exemplul meu sau al lui Mircea ( pentru ca pe noi ne-ati numit) ca fiind oameni care spunem lucruri doar ca sa ne aflam in treaba si toata lumea tine cont orbeste de parerile noastre.
Cum ne judecati dvs acum, ne judeca multi alti pescari si nu ne pemitem sa spunem lucruri doar asa...ca vrem noi.
Si nu trebuie sa suferiti de mania persecutiei...am ajuns "campion", cum v-ati exprimat iar acest lucu este o mare mandrie pentru mine si nu-mi voi bate joc niciodata de aceasta titulatura. Asa ca sa nu va simtiti in nici un fel dupa aceasta postare a mea...ci pur si simplu sa mergeti mai departe la pescuit si sa pescuiti cum credeti dvs ca e mai bine.

Cu respect.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie:Mai Claudiu vad ca si tu ai inteles totul gresit la fel ca multi altii.
Popescule te-ai gandit vreo secunda ca tu esti ala cu probleme, nu noi. Cum de intelege toata lumea gresit ce vrei tu sa spui ? Adica toti sunt prosti si tu destept... :?:

Ca sa nu imi pierd timpul pe aici cu tine.... Nu a luat nimeni de buna ce a zis Gabi Tomulescu. Orice om (mai putin tu) de pe acest forum stie ca atunci cand iti pleaca pestele pe bait-runner firul ti se rasuceste. Acelasi lucru se intampla si la plantat. Ca pleaca pestele sau barca, e tot aia. De asta unii nici nu folosesc bait-ul sau au mulinete fara bait. Pt ca distrug firul.

Deci nu il mai implica pe Gabi in discutie ca nu are sens.

Bafta si succes luni si daca castigi eu zic sa te apuci de facut bile sau patratica (cu aroma doar de tine stiuta) si in felul asta or sa dea faliment si Senzor si BD si Magic. Poate ajungi field tester la Nash.

P.S. vezi ca Nash nu e de la noi :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Asa este , e din Alexandria :lol: :lol: :lol: :lol:
Problema simpla este ca pentru voi nu are voie nimeni sa aiba un stil personal sau alceva. Pentru voi tot ce scrie la carte e strict si unic.
Uite ca in practica este cu totul altfel .De aceea va tot trimt eu sa pescuiti de pe balta si nu din fata calculatorului.
Nimeni nu a crezut ca acel crap de 17,750 de pe MV2 l-am capturat la banalul patrat de mamliga asa ca voi sunteti atotstiutorii findca ce scrie in carti este sfint.
Si v-am tot spus nu imi mai puneti in gura cea ce vreti voi si interpretati voi.
Si inca ceva am inceput sa invat din tacticile de a te scuza la pescuit , am vazut cum se scuza unii din cei care pescuiesc de ieri pe Tincabesti , am la acel concurs citva prieteni i-am sunat si am intrebat cum stau? Si mi-au spus ce vrei Nae pescuim numai dupa capturi. Corect de acum incolo cind merg la pescuit si nu prind nimic asa spun ce vrei frate eu dau numai dupa capturi.Diferenta va fi facuta doar de citi bani voi investi sa pescuiesc in acea partida . Daca este pe MV2 pe 50 ron nu are de ce sa imi para rau .

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie: Si mi-au spus ce vrei Nae pescuim numai dupa capturi. .

Da omule. Acolo puncteaza doar pestii peste 10. Pt asta se aplica metode de selectie. Monturi speciale, bile speciale, distanta dintre bila si carlig mare, etc. Daca baga toti solubile si plastice nu or sa mai inchida un ochi. Dar nu vor selecta asa niciodata.

De asta se ia lumea de tine. Ca nu vrei sa pricepi anumite lucruri. Spui ca vrei sa inveti dar tu de fapt le stii pe toate (prost)

rechinul74

Mesaj de rechinul74 »

Domnule Popescu ati fost din intimplare pe Moara cumva miercuri pentru ca mi se pare ca v-am vazut pe balta si nu prea am vazut activitate in zona voastra daca nu ma insel ati avut 2-3 crapi si un chinezesc .

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

rechinul74 scrie:Domnule Popescu ati fost din intimplare pe Moara cumva miercuri pentru ca mi se pare ca v-am vazut pe balta si nu prea am vazut activitate in zona voastra daca nu ma insel ati avut 2-3 crapi si un chinezesc .

:lol: :lol: :lol: :lol:

A fost la antrenament. Sa incerce noua patratica pt concursul de luni. :)

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

usor,usor,intrati in ridicol !pescuitul este un sport..tratati-lca atare ! :oops:

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Patratica de iaurt. :lol: :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Luciane iar ai pus botul la vrajala mea cum scriu eu ceva hop si tu inghiti galusca , frate ti-am mai spus cind te duci tu la pescuit te rog sa imi spui sa vin si eu si acolo pe balta sa imi tii toate lectiile care le vrei tu nu la calculator de la tine de la birou ca te dau aia afara daca te toarna ca stai numai pe crap mania in loc sa mai si muncesti. TE ROG MULT DACA SE POATE SA FIE ANUL ASTA 2012 NU LA ANUL.
Si am mai spus ca am invatat raspunsul la astfel de provocari l-am invatat de la cei de pe tincabesti care nu prind peste .
EU NU PESCUIESC DECIT DUPA CAPTURI.
Uite daca vii luni pe MV2 cind primesc cupa pentru captura anului 2011 ti-o dau si tie sa faci o poza cu ea sincer ti-o spun ca sa vezi ca sunt si eu baiat. :lol: :lol: :lol:
Problema cu mamaliga ce vi se pare atit de comic ??? Nu ati auzit de mamaliga ??? Uite ca sa va convingeti sunati va rog la BABOIERU si va va comunica ca la concurs am pregatit 20 de mamaligi. Asa ca sa stiti ca eu nu pescuiesc decit la mamaliga si numai la mamaliga facuta de Vasilica BABOIERU.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Tu constientizezi ca acum preocuparea cea mai mare a participantilor la concursul de luni nu e sa traga un loc bun. Este sa traga un loc oarecare dar sa nu fie vecini de stand cu tine. Daca as fi in locul lui Vladut te-as pune pe malu celalalt :D
Oricum n-ai voie cu barcuta si nu arunci departe. :D

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”