Pai voi nu aveti cum sa votati impotriva sefilor mai Felix,este normal sa luati atitudine impotriva unora care striga dupa dreptate.Dar anul trecut cand ati iesit campioni nationali si tot dupa niste discutii si chestii dubioase,nu ati mai facut atata gat si nu ati mai avut coloana vertebrala.FCristea scrie:Acum sa fim sinceri si fara nicio polemica....Domnule Victor Oana, m-ati intrebat cumva pe mine sau pe Ciprian Galic sa ne puneti pe aceasta lista? Sau ati presupus ca daca suntem ultimii din clasament ne dorim asa ceva?oanavictor scrie:LOTURI CARE SUSTIN VARIANTA DE ANULARE A MANSEI ,REFACEREA SI APROBAREA GRILELOR DE CATRE TOTI CONCURENTI SI MODIFICAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE
1 CARP ZONE
2 BARICADA
3 OVERTEN
4 SENZOR
5 OVIDIUS
6 ENERGY
7 PELICANUL
8 PLANET PIATRA NEAMT
9 ACVILA
10 PLANET IASI
11 MR FISH
12 GREEN LAKE
13
14
15
16
17
18
Eu cred ca prea fortati lucrurile in acest sens. Diseara la noi la club avem sedinta sa hotaram si noi ce facem....La prima strigare ne vom prezenta la manse asa cum fiecare trebuie sa o faca si sa aiba coloana vertebrala indiferent daca se vor schima sau nu grilele sau modul de calcul.
Asa ca va rog sa va revizuiti atitudinea referitor la presupunerile dumneavoastra. Veti ajunge sa scrieti ca cei de la Carping aveau scafandri pe sector si le puneau pesti in carlig.
In cel mai fericit caz propunerea mea e ca votul sa se desfasoare fara Carping si Planet Iasi acestia fiind in extremele clasamentului, pentru a preintampina votul partinitor.
Cum poti sa ai tupeul sa zici ca orice club trebuie sa se prezinte la mansele ramase ,asta daca au coloana?
Pai daca dai tu banii si logistica necesara cluburilor ,sa vina si la mansa 2 si 3,atunci sa vina nene.dar cum poti cere cuiva sa cheltuie bani stiind ca va fi f.....ut direct in popou?
Ipocrizia se stie ca nu a fost niciodata o calitate.
Rusine sa va fie

(mai faceti si gat cand va face lumea in fel si chip) cam au dreptate