JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de RazvanG »

FCristea scrie:
oanavictor scrie:LOTURI CARE SUSTIN VARIANTA DE ANULARE A MANSEI ,REFACEREA SI APROBAREA GRILELOR DE CATRE TOTI CONCURENTI SI MODIFICAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE

1 CARP ZONE
2 BARICADA
3 OVERTEN
4 SENZOR
5 OVIDIUS
6 ENERGY
7 PELICANUL
8 PLANET PIATRA NEAMT
9 ACVILA
10 PLANET IASI
11 MR FISH
12 GREEN LAKE
13
14
15
16
17
18
Acum sa fim sinceri si fara nicio polemica....Domnule Victor Oana, m-ati intrebat cumva pe mine sau pe Ciprian Galic sa ne puneti pe aceasta lista? Sau ati presupus ca daca suntem ultimii din clasament ne dorim asa ceva?
Eu cred ca prea fortati lucrurile in acest sens. Diseara la noi la club avem sedinta sa hotaram si noi ce facem....La prima strigare ne vom prezenta la manse asa cum fiecare trebuie sa o faca si sa aiba coloana vertebrala indiferent daca se vor schima sau nu grilele sau modul de calcul.

Asa ca va rog sa va revizuiti atitudinea referitor la presupunerile dumneavoastra. Veti ajunge sa scrieti ca cei de la Carping aveau scafandri pe sector si le puneau pesti in carlig.
In cel mai fericit caz propunerea mea e ca votul sa se desfasoare fara Carping si Planet Iasi acestia fiind in extremele clasamentului, pentru a preintampina votul partinitor.
Pai voi nu aveti cum sa votati impotriva sefilor mai Felix,este normal sa luati atitudine impotriva unora care striga dupa dreptate.Dar anul trecut cand ati iesit campioni nationali si tot dupa niste discutii si chestii dubioase,nu ati mai facut atata gat si nu ati mai avut coloana vertebrala.
Cum poti sa ai tupeul sa zici ca orice club trebuie sa se prezinte la mansele ramase ,asta daca au coloana?
Pai daca dai tu banii si logistica necesara cluburilor ,sa vina si la mansa 2 si 3,atunci sa vina nene.dar cum poti cere cuiva sa cheltuie bani stiind ca va fi f.....ut direct in popou?
Ipocrizia se stie ca nu a fost niciodata o calitate.
Rusine sa va fie :oops: :oops: :oops: :oops:

(mai faceti si gat cand va face lumea in fel si chip) cam au dreptate :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

shimanobig scrie:
FCristea scrie:
oanavictor scrie:LOTURI CARE SUSTIN VARIANTA DE ANULARE A MANSEI ,REFACEREA SI APROBAREA GRILELOR DE CATRE TOTI CONCURENTI SI MODIFICAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE

1 CARP ZONE
2 BARICADA
3 OVERTEN
4 SENZOR
5 OVIDIUS
6 ENERGY
7 PELICANUL
8 PLANET PIATRA NEAMT
9 ACVILA
10 PLANET IASI
11 MR FISH
12 GREEN LAKE
13
14
15
16
17
18
Acum sa fim sinceri si fara nicio polemica....Domnule Victor Oana, m-ati intrebat cumva pe mine sau pe Ciprian Galic sa ne puneti pe aceasta lista? Sau ati presupus ca daca suntem ultimii din clasament ne dorim asa ceva?
Eu cred ca prea fortati lucrurile in acest sens. Diseara la noi la club avem sedinta sa hotaram si noi ce facem....La prima strigare ne vom prezenta la manse asa cum fiecare trebuie sa o faca si sa aiba coloana vertebrala indiferent daca se vor schima sau nu grilele sau modul de calcul.

Asa ca va rog sa va revizuiti atitudinea referitor la presupunerile dumneavoastra. Veti ajunge sa scrieti ca cei de la Carping aveau scafandri pe sector si le puneau pesti in carlig.
In cel mai fericit caz propunerea mea e ca votul sa se desfasoare fara Carping si Planet Iasi acestia fiind in extremele clasamentului, pentru a preintampina votul partinitor.
Pai voi nu aveti cum sa votati impotriva sefilor mai Felix,este normal sa luati atitudine impotriva unora care striga dupa dreptate.Dar anul trecut cand ati iesit campioni nationali si tot dupa niste discutii si chestii dubioase,nu ati mai facut atata gat si nu ati mai avut coloana vertebrala.
Cum poti sa ai tupeul sa zici ca orice club trebuie sa se prezinte la mansele ramase ,asta daca au coloana?
Pai daca dai tu banii si logistica necesara cluburilor ,sa vina si la mansa 2 si 3,atunci sa vina nene.dar cum poti cere cuiva sa cheltuie bani stiind ca va fi f.....ut direct in popou?
Ipocrizia se stie ca nu a fost niciodata o calitate.
Rusine sa va fie :oops: :oops: :oops: :oops:

(mai faceti si gat cand va face lumea in fel si chip) cam au dreptate :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Din pacate nu ai inteles ce am vrut eu sa spun. Nu ne-a intrebat nimeni inca pozitia noastra si am si fost trecuti in lista respectiva. Asta condamn eu acum.

Vom fi prezenti la bucuresti la sedinta.
Planet. Planet Iasi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felix , este urat sa stai capra... :oops: :oops: Chiar daca mananci o paine de pe urma celor de la Carping, cred ca aici trebuie sa votezi cu constiinta, in numele pescarilor din lot care au indurat 72 de ore de canicula ptr a fi jucati in picioare de catre un organizator excroc !

Sti bine de cati ani fac concursuri, trageri la sorti, etc. Te asigur ca nu are nimeni o experienta mai mare ca mine in crearea grilelor si la tragerea la sorti din urna !
Sti de ce nu se trage niciodata standul dintr-un plic ? Ptr ca sunt zeci de metode de a scoate un plic in evidenta fata de celalalte ! :oops:

PS Daca ai coloana uita de bani macar o data si voteaza ce simti ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

FCristea scrie:

1 CARP ZONE
2 BARICADA
3 OVERTEN
4 SENZOR
5 OVIDIUS
6 ENERGY
7 PELICANUL
8 PLANET PIATRA NEAMT
9 ACVILA
10 PLANET IASI
11 MR FISH
12 GREEN LAKE
13
14
15
16
17
18

Cu scuzele de rigoare ,am inteles din discutiile de ieri cu membriii clubului dumneavoastra ca sustineti neconditionat modificarea grilelor si a sistemului de punctaj ,dar daca nu este asa va doresc in continuare sa aveti un paste fericit ........ca mielul de paste cand este taiat .....doar plange cu niste ochi lacrimosi .........sa umpleti frigiderul clubului carping !
Probabil ca fabrica aia de bile de la Iasi produce si vinde nada carping in franciza !!!!!!
Inca o data scuze pentru greseala mea si urez in continuare PASTE FERICIT clubului Planet Iasi !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

LOTURI CARE SUSTIN VARIANTA DE ANULARE A MANSEI ,REFACEREA SI APROBAREA GRILELOR DE CATRE TOTI CONCURENTI SI MODIFICAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE

1 CARP ZONE
2 BARICADA
3 OVERTEN
4 SENZOR
5 OVIDIUS
6 ENERGY
7 PELICANUL
8 PLANET PIATRA NEAMT
9 ACVILA
10 MR FISH
11 GREEN LAKE
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

Vladut Mateianu scrie:Felix , este urat sa stai capra... :oops: :oops: Chiar daca mananci o paine de pe urma celor de la Carping, cred ca aici trebuie sa votezi cu constiinta, in numele pescarilor din lot care au indurat 72 de ore de canicula ptr a fi jucati in picioare de catre un organizator excroc !

Sti bine de cati ani fac concursuri, trageri la sorti, etc. Te asigur ca nu are nimeni o experienta mai mare ca mine in crearea grilelor si la tragerea la sorti din urna !
Sti de ce nu se trage niciodata standul dintr-un plic ? Ptr ca sunt zeci de metode de a scoate un plic in evidenta fata de celalalte ! :oops:

PS Daca ai coloana uita de bani macar o data si voteaza ce simti ! :wink:
Ai perfecta dreptate. Dar sa stii ca nu mananc o paine de la Carping. Eu m-am ofticat ca nu ne-a intrebat nimeni nimic si deja suntem calculati.
Eu oricum ma pregatesc pentru mansa 2 oricum ar fi, asta trebuie sa intelegeti.
Planet. Planet Iasi.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

LOTURI CARE NU DORESC ANULAREA MANSEI ,SCHIMBAREA GRILELOR SI APROBAREA LOR DE CATRE TOTI CONCURENTII SI NU DORESC NICI SCHIMBAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE .

1 PLANET IASI
2 CARPING

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

1. Sunt de acord cu acei colegi care contesta sistemul de punctaj. La sedinta de miercuri cand s-au tras sectoarele, impreuna cu Dan Mitranescu, am fost foarte vehement legat sistemul de punctaj. Am dat un exemplu care s-a dovedit pana la final a fi exact. Punctajul actual nu face decat sa omoare competitia chiar din prima etapa.

2. Grila respectiva nu avea ce cauta acolo. Cristi Rudeanu mi-a spus ca este de acord ca alegerea acelei grile este o greseala. Asta se intampla cand lasam calculatorul sa gandeasca in locul nostru. In anii anteriori s-au stiut dinainte grilele, se discutau si se votau. Acum doar 2 loturi mai pot lua acea grila iar daca cele 2 nu sunt printre cele cu sansa lucrurile sunt clare. Am convenit ca trebuie sa fie un campionat echilibrat, lucru care poate fi realizat cu punctaje bine gandite si grile echilibrate. Niciodata nu s-a intamplat sa stim in proportie foarte mare campioni nationali dupa prima etapa. Clubul Carping are in componenta pescari foarte buni si pe care ii respect. Dar nimeni nu este atat de bun incat sa castige CN dupa doar o etapa.

P.S.- Personal nu cred ca a fost intentie. Doar greseli care trebuie corectate. Asa cum il stiu eu pe Cristi sunt convins ca va fi de acord cu schimbarile ce vor fi propuse de managerii celorlalte loturi.

P.S.2 - Daca tii mortis ca la CN sa participe pana la final 18 loturi, atunci trebuie (prin punctaj) sa aiba sanse matematice la castigarea CN si in ultima etapa. Altfel CN trebuie facut eliminatoriu. Nu au ce cauta la etape loturi care nu mai au sanse.
Ultima oară modificat Lun Iun 18, 2012 11:41 de către gabisandu, modificat 1 dată în total.

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

oanavictor scrie:LOTURI CARE NU DORESC ANULAREA MANSEI ,SCHIMBAREA GRILELOR SI APROBAREA LOR DE CATRE TOTI CONCURENTII SI NU DORESC NICI SCHIMBAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE .

1 PLANET IASI
2 CARPING

se pare ca esti cam ciudat.. eu inca nu am discutat cu cei din club.

Va mai rog odata sa nu trageti concluzii pripite...sau vreti sa vorbesc pe limba dumneavoastra ca sa intelegeti ca noi nu am luat inca o hotarare?
sunt mai multe variante:
votam pentru
votam contra
ne abtinem
mergem cu valu'
sau ne bagam piciarele si nu mai venim si in cazul asta ne doare in p..a ce calcule faceti la urmatoarele manse.
chiar crezi ca nu ne ofticam ca am iesit ultimii si voi PENULTIMII?
ACUM INTELEGI ........... ?

Post Editat -> Gor965
Calmati-va si nu mai va jigniti aiurea !
Planet. Planet Iasi.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

shimanobig scrie:Dar anul trecut cand ati iesit campioni nationali si tot dupa niste discutii si chestii dubioase,nu ati mai facut atata gat si nu ati mai avut coloana vertebrala.
Va rog din suflet. NU mai faceti confuzie. Campionii nationali 2010 este Planet Carp. A ne confunda este cea mai mare jignire care poate fi adusa clubului nostru. NU avem nimic in comun cu acel club. Ca sa stiti situatia. Din clubul nostru au plecat 3 membri care si-au facut pe ascuns un club apoi din lipsa de imaginatie si pentru a-si alatura numele de realizarile noastre au gasit de cuviinta sa-si puna acelasi nume.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”