DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Mesaj de gor965 »

Sionut scrie: Eu atat am avut de zis, nu mi se pare normal ca un peste mare sa te incurce in loc sa te ajute.
O perceptie gresita a realitatii ! Pestele ala a adus inca un trofeu in plus ... in cadrul unui concurs cu premii doar in trofee !
Daca erau premii in bani, argumentul financiar ar fi impus acea regula ca (virgula) concurentul sa stabileasca ce face cu captura ! Asa in schimb, in anuntul concursului, la rubrica de premii acordate, era scris clar ca se premiaza separat captura de sector, care nu va mai puncta si la calitate !
Oricum, ne adancim in niste argumentatii care nu-si au rostul ! Noi sa fim sanatosi, ca sanse ca baietii sa prinda Marele Premiu, vor mai fi ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca ar fi sa judecam logic doar prin prisma efortului depus in a prinde peste la un moment dat ar trebui ca celor din sectorul C valoric sa le facem cele mai mari cupe...ptr. ca daca nu ai sansa sa cazi pe un loc care da peste mare si mult, locul 1 obtinut in asemenea conditii, a celui mai slab sector valoric, e mai presus de Marele premiu, obtinut de obicei de pe cel mai bun sector valoric !

Giorgica chiar ma uns la suflet acest comentariu, numai noi stim cit am muncit sa avem 60,55 kg la calitate o medie de 12,11 kg . Am tras numai si numai dupa pesti mari indeosebi dupa ten, pe un loc de sector C eu zic ca este o performanta.E foarte simplu pescuitul , pui momomitor ceva mamaliga si pac unul dupa altul de 3-4-5 kg si te trezesti ca ai 25-30 kg la calitate dupa care vrei sa cistigi concursul. Uite ca nu se poate trebuie pe linga cantitate sa pescuim si dupa calitate.

-_

Sionut

Mesaj de Sionut »

gor965 scrie: Asa in schimb, in anuntul concursului, la rubrica de premii acordate, era scris clar ca se premiaza separat captura de sector, care nu va mai puncta si la calitate !
Oricum, ne adancim in niste argumentatii care nu-si au rostul ! Noi sa fim sanatosi, ca sanse ca baietii sa prinda Marele Premiu, vor mai fi ! :D

Nu ma intelege gresit.
Nu contest nimic din regulamntul acestui concurs, interpretarea acestuia care a fost foarte corecta sau felul in care s-au acordat premiile.
Numai bine iti doresc si eu, sanatate si multumesc pentru ceea ce faci in acest domeniu !
CS APS

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

[quote="popescu59"]Pentru toti fanii mei ---addicted -lucianman -arsinel -cea mai buna -Razvan Ulmeanu -Andrei G -Faraon -popa viorel -eugen dragnea -KARINA ANA -gabi1 -Lucian SV -Albert - etc .
Domnilor tin sa va anunt DACA DORITI SA FACETI POZE CU, CUPA CISTIGATA DE MINE va astept duminica dim . pe Moara Vlasiei 2.
Si gur meritati sa faceti cite o poza alaturi de mine .Eu v-am mai scris sa stati parcati pina la sfirsit dupa care sa incepeti sa comentati ,si majoritatea sa jigniti asa cum va place dv. V-am demonstrat inca o data ca sunteti depasiti si ca INVIDIA e la mare pret .V-am mai spus ca teoriile voastre din fata calculatorului nu se vor compara NICIODATA dar NICIODATA cu experientele traite pe balta la pescuit .

Daca pot sa ating cupa promit ca vin sa fac o poza cu ea. Dar trebuie sa promiti si dumneata ca-ti iei pastilele (Distonocalm,Extraveral) si ne putem intelege.
Ps. Imi dai si mie o tura barcuta sa ma joc cu ea pe lac? :lol:
WLC Carp Club

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Popescule,ar trebui sa fiu mandru ca m-ai adus in discutie ?!!?
Nu vezi cat esti de penibil ?! Ma intreb daca fiului tau nu ii este rusine cu tine cand vede ce aberatii regurcitezi (aici trebuie sa cauti in DEX...)
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

popescu59 scrie:Pentru toti fanii mei ---addicted -lucianman -arsinel -cea mai buna -Razvan Ulmeanu -Andrei G -Faraon -popa viorel -eugen dragnea -KARINA ANA -gabi1 -Lucian SV -Albert - etc .
Domnilor tin sa va anunt DACA DORITI SA FACETI POZE CU, CUPA CISTIGATA DE MINE va astept duminica dim . pe Moara Vlasiei 2.
Si gur meritati sa faceti cite o poza alaturi de mine .Eu v-am mai scris sa stati parcati pina la sfirsit dupa care sa incepeti sa comentati ,si majoritatea sa jigniti asa cum va place dv. V-am demonstrat inca o data ca sunteti depasiti si ca INVIDIA e la mare pret .V-am mai spus ca teoriile voastre din fata calculatorului nu se vor compara NICIODATA dar NICIODATA cu experientele traite pe balta la pescuit
Da nu asta conteaza , conteaza ca toti cei care v-ati dat la mine nu ati avut curajul sa recunoasteti ca ati gresit si ca meritam felicitari. Dar in fine eu stiu ca ma iubiti enorm si mai ales ma INVIDIATI LA MAXIM.Sa ne vedem sanatosi numai si numai pe lacurile de pescuit .
Nu am cum sa vin duminica sa fac o poza cu tine, dar iti promit ca vin cu prima ocazie cand apari la vreun concurs.
Sa vezi ce bine o sa ne cunostem noi doi!
Iti doresc de pe acum multa sanatate!
C. S. PELICANUL

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Andrei G -
Vad ca nu ai citit regulamentul concursului, A FOST FARA BARCUTA asta daca nu stiai. Si inca un amanunt nu a fost un concurs din fata calculatorului a fost un concurs de pescuit pe lacul Tincabesti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Va doar rau ca iar am demonstrat ca invat permanent din tainele pescuitului.
Dl Dragnea Eugen -
, daca nu ai jigni nu te-ai incadra la fel ca ceilalti. Te doare pe tine ca nu este rusine fiului meu cu mine????? Am venit cumva sa plingem pe masa ta sa ne dai sa mincam ???? Eu v-am mai spus si va repet vedet-iva de voi si de familile voastre si nu mai purtati de grija altora .Deocamdata avem ce sa ne punem pe masa si din cind in cind ne mai permitem sa mergem si la pescuit sau la cite un concurs , asa ca te rog mult nu imi mai jigni familia.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

AAAiiiiii bbreeee tocmai duminca????
Baaaa si cat doream sa ating cupa aia DE SECTOR, de loc 2 adica primul loc pierzator,dar daca ajungi pe Mv2 pana sambata seara ma gasesti la ponton 8 sa fac si eu poza cu cupa CIstigata (castigata) de tine. :wink:
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

NU mai incercati sa o dati la o intors acum, ati ras de popescu si el a iesit pe podium...fara barcuta.

Revansa doar pe balta.

Felicitari concurentilor,
Felicitari castigatorilor,
Felicitari Vlad,George, arbitri.

Sunt foarte dezamagit de Tancabesti acum - pe avicola 2 am avut 10 trasaturi si am scos un peste. Este o plasa formata din fire de la 40m pana la 80m - si nu ai nici o sansa sa scoti peste de acolo. Pescuitul acolo mi s-a parut de 10 ori mai dificil decat pe Chiroiu4.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

popescu59 scrie:...viorel dulamita --
Dl Viorel le-a trecut glontul pe la cap baietilor pe care ii sustineti. Eu chiar ma speriasem ca tot cea ce spuneati dv este real si cind colo au luat locul 1 la dif de citeva sute de grame . daca cei de pe locul 3 puncteaza un peste de 7 kg in locul celui de 6.5 kg asezarea la premiere erea alta .
...d=le Popescu, iarasi nu v-ati prins de ceea ce au facut baietii :D , dupa vreo 24 de ore s-au oprit din pescuitul crapului si au inceput sa se pregateasca pentru Somnmania :wink: :D , ca oricum locul I pe sect C era...ocupat :wink: :lol:, dar pentru ce ati facut in concurs meritati felicitari...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”