Si bulgarii au avut nada Carping din cate stiu si ne-au cam dat emotii pana la finaljdmishere scrie:Sa nu-i uitam pe sud africani care au avut nada Carping

Moderator: gor965
Si bulgarii au avut nada Carping din cate stiu si ne-au cam dat emotii pana la finaljdmishere scrie:Sa nu-i uitam pe sud africani care au avut nada Carping
Lasa Tomy, ca la finalul etapei de anul trecut de la Darvari strigau cativa "mu_e Planet".gabi scrie:m ue Carping !!!!!
Big Likegabisandu scrie:Lasa Tomy, ca la finalul etapei de anul trecut de la Darvari strigau cativa "mu_e Planet".gabi scrie:m ue Carping !!!!!
Roata asta...![]()
![]()
da imi aduc aminte....numai ca din cu totul alte motive. sa nu uitam astagabisandu scrie:Lasa Tomy, ca la finalul etapei de anul trecut de la Darvari strigau cativa "mu_e Planet".gabi scrie:m ue Carping !!!!!
Roata asta...![]()
![]()
Pot sa accept orice Gabi, daca este corect. Iti aduc aminte ca am fost unul dintre cei mai vehementi la inceputul primei etape si am votat impotriva celor decise. Dupa etapa mi s-a dat dreptate, inclusiv de Cristi Rudeanu. Tot ce am prezis la acea sedinta s-a si indeplinit. La virgula as putea sa spun. Am ramas vertical si nu mi-am schimbat parerea exprimata inainte de a incepe etapa.gabi scrie:...anul asta ti-a fost, in schimb, imposibil sa accepti un 1-1-1 din partea altui lot.
Gabi, o sa inteleaga lumea ca grilele FIPS au fost facute ca dracu (de calculator) si nu-i chiar asa ! Ptr. cine stie (sau nu) cum se fac grilele de catre CIPS, baza formarii lor o reprezinta asezarea standului intr-un sector zonal (nu unul valoric). In aceste conditii, A7 si C18 sunt corect introduse in aceiasi grila, reprezentand un stand din marginea sectorului si respectiv, un stand din(spre) mijlocul sectorului.gabi scrie:.................
mai ales la la Campionatl Mondial cand 2 din cele 3 locuri C18 si A7 (cele mai bune standuri, dupa parerea contestatarilor mansei I) au fost, ca dracu, repartizate in aceeasi grila de catre fips...printr-un program de calculator
..............................
pai si in prima mansa s-au facut grilele dupa un program asemanator ...gor965 scrie: Gabi, o sa inteleaga lumea ca grilele FIPS au fost facute ca dracu (de calculator) si nu-i chiar asa ! Ptr. cine stie (sau nu) cum se fac grilele de catre CIPS, baza formarii lor o reprezinta asezarea standului intr-un sector zonal (nu unul valoric). In aceste conditii, A7 si C18 sunt corect introduse in aceiasi grila, reprezentand un stand din marginea sectorului si respectiv, un stand din(spre) mijlocul sectorului.
Gabi, principiul e bun, dar nu s-a aplicat ! B17 n-avea ce cauta langa C18, ptr. ca nu mai exista apoi nici un stand a acarei valoare sa poata echilibra grila !gabi scrie:pai si in prima mansa s-au facut grilele dupa un program asemanator ...gor965 scrie: Gabi, o sa inteleaga lumea ca grilele FIPS au fost facute ca dracu (de calculator) si nu-i chiar asa ! Ptr. cine stie (sau nu) cum se fac grilele de catre CIPS, baza formarii lor o reprezinta asezarea standului intr-un sector zonal (nu unul valoric). In aceste conditii, A7 si C18 sunt corect introduse in aceiasi grila, reprezentand un stand din marginea sectorului si respectiv, un stand din(spre) mijlocul sectorului.
nu stiu cum functioneaza cel de la fips dar cel romanesc... aseza locurile dupa o valoare stabilita de pozitia in sector (de la capetele de sector pina la locurile de la jumatatea exacta ) si care prin adunarea valoriii celor 3 locuri rezultate din amestecare, sa dea un rezultat cat mai apropiat posibil...e vorba de suma si nu de valoarea reala a locurilor