CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
mircea pancu
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Mesaj de mircea pancu »

jdmishere scrie:Sa nu-i uitam pe sud africani care au avut nada Carping :lol:
Si bulgarii au avut nada Carping din cate stiu si ne-au cam dat emotii pana la final :wink:
CSP FREECARP DEVA

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Ce ma distreaza cifrele pe care le vehiculeaza englezii:

The Bulgarians said they spent 80k and they live next door and went home with silver.

Da, si eu mi-am luat un Mercedes din banii astia! :)))

Pentru asta sper sa le-o traga toate echipele din Balcani pe unde-i prind!
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:m ue Carping !!!!!
Lasa Tomy, ca la finalul etapei de anul trecut de la Darvari strigau cativa "mu_e Planet".
Roata asta... :D :D :D

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

gabisandu scrie:
Lasa Tomy, ca la finalul etapei de anul trecut de la Darvari strigau cativa "mu_e Planet".
Big Like :D
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

gabisandu scrie:
da imi aduc aminte....numai ca din cu totul alte motive. sa nu uitam asta :wink:
eu eram acela care striga ... nu m-am ferit nici o secunda

si cainele se linge... si nu stie daca da ... sau ia...

e mare diferenta intre anii 2010 si 2012 sau ai uitat ca dupa 1-1-1 (Felicitari !) Planet a fost promovat direct peste 2 manse (sarind peste una) pe cand nou ni sa "tras la m ue" si sa sters rezultatul cu buretele...sau, ma rog, s-a incercat asta. si sti care e culmea ca ambele decizii au fost luate de agvps...si in cazul Planet si in cazul Carping.
...anul asta ti-a fost, in schimb, imposibil sa accepti un 1-1-1 din partea altui lot.

stiu, stiu...a masluit Rudeanu grilele si am avut noi cea mai buna grila din lume.
dar poate o sa-mi mai spui si mie odata, candva, de ce s-au facut atatia praf pe locurile alea ...C 18, A 7, B 17.
mai ales la la Campionatl Mondial cand 2 din cele 3 locuri C18 si A7 (cele mai bune standuri, dupa parerea contestatarilor mansei I) au fost, ca dracu, repartizate in aceeasi grila de catre fips...printr-un program de calculator

am mare incredere in tine pentru ca stiu, si ti-am recunoscut-o si in fata ca esti unul din cei mai buni strategi...

dar iti spun eu ca nimeni nu va putea sa mai sustina aberatiile pe care le-au spus dunpa mansa I , cand nu sa avut ca etalon decat o singura competitie...dar nu conteaza, trebuia sa fim beliti...nu conta cu ce argumente. asta ma doare cel mai tare.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:...anul asta ti-a fost, in schimb, imposibil sa accepti un 1-1-1 din partea altui lot.
Pot sa accept orice Gabi, daca este corect. Iti aduc aminte ca am fost unul dintre cei mai vehementi la inceputul primei etape si am votat impotriva celor decise. Dupa etapa mi s-a dat dreptate, inclusiv de Cristi Rudeanu. Tot ce am prezis la acea sedinta s-a si indeplinit. La virgula as putea sa spun. Am ramas vertical si nu mi-am schimbat parerea exprimata inainte de a incepe etapa.

Pe de alta parte nu contest faptul ca ati fost singurii care ati pus cu adevarat probleme baietilor de la Energy. Ati fost foarte buni.

P.S.- Daca voi mergeati la mondiale as fi tinut neconditionat cu Carping. Lucru de care noi nu am beneficiat in Anglia.
P.S.2 - Multumesc pentru apreciere. Este adevarat mi-ai spus asta si in persoana.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gabi scrie:.................
mai ales la la Campionatl Mondial cand 2 din cele 3 locuri C18 si A7 (cele mai bune standuri, dupa parerea contestatarilor mansei I) au fost, ca dracu, repartizate in aceeasi grila de catre fips...printr-un program de calculator
..............................
Gabi, o sa inteleaga lumea ca grilele FIPS au fost facute ca dracu (de calculator) si nu-i chiar asa ! Ptr. cine stie (sau nu) cum se fac grilele de catre CIPS, baza formarii lor o reprezinta asezarea standului intr-un sector zonal (nu unul valoric). In aceste conditii, A7 si C18 sunt corect introduse in aceiasi grila, reprezentand un stand din marginea sectorului si respectiv, un stand din(spre) mijlocul sectorului.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

idiotul de mateolli a uitat ce ia spus rudeanu si nu a mai bagat si b 17 in grila...........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

gor965 scrie: Gabi, o sa inteleaga lumea ca grilele FIPS au fost facute ca dracu (de calculator) si nu-i chiar asa ! Ptr. cine stie (sau nu) cum se fac grilele de catre CIPS, baza formarii lor o reprezinta asezarea standului intr-un sector zonal (nu unul valoric). In aceste conditii, A7 si C18 sunt corect introduse in aceiasi grila, reprezentand un stand din marginea sectorului si respectiv, un stand din(spre) mijlocul sectorului.
pai si in prima mansa s-au facut grilele dupa un program asemanator ...
nu stiu cum functioneaza cel de la fips dar cel romanesc... aseza locurile dupa o valoare stabilita de pozitia in sector (de la capetele de sector pina la locurile de la jumatatea exacta ) si care prin adunarea valoriii celor 3 locuri rezultate din amestecare, sa dea un rezultat cat mai apropiat posibil...e vorba de suma si nu de valoarea reala a locurilor

cel mai mare mister este acela daca grila A7 - B17 - C18 se afla si in celelalte variante de grile sau macar in cel putin una singura...alta decat cea care a fost extrasa.
probabil ca NU pentru ca ar fi fost un argument solid in sustinerea acuzatiilor de fraudare.

@ Gabi Sandu

nu mai conteaza ce ar fi fost daca...e un caz incheiat. Referitor la mondiale nu este nimic altceva de comentat.

aprecierea vis-a-vis de tine si nu numai, ci fata de toti oamenii care isi confirma valoarea legata de pescuitul de competitie, fie ei manageri, pescari, patroni de lacuri, sau jurnalisti, este un sentiment pe care nu o sa-l ascund niciodata.
accept sa strang mana celui care ma invinge, accept sa-mi recunosc greselile si sa nu ma ascund atunci cand pierd, accept critici legate de pescuit, accept parerea multora cum ca sunt arogant si le spun ca nu pot fi prietenos cu toata lumea, atata timp cat nu sunt convins despre un om, ca nu e rau intentionat...
sunt multi care fac la fel dar si mai multi care, din pacate, .... niciodata !

si eu as fi tinut si cu Planet Carp, si cu Energy...daca nu as fi fost victima directa a celor doua, in lupte despre care eu consider ca nu s-au dus numai pe balta...cum ar fi fost normal.

in rest... respect pentru pescuit si cam atat
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gabi scrie:
gor965 scrie: Gabi, o sa inteleaga lumea ca grilele FIPS au fost facute ca dracu (de calculator) si nu-i chiar asa ! Ptr. cine stie (sau nu) cum se fac grilele de catre CIPS, baza formarii lor o reprezinta asezarea standului intr-un sector zonal (nu unul valoric). In aceste conditii, A7 si C18 sunt corect introduse in aceiasi grila, reprezentand un stand din marginea sectorului si respectiv, un stand din(spre) mijlocul sectorului.
pai si in prima mansa s-au facut grilele dupa un program asemanator ...
nu stiu cum functioneaza cel de la fips dar cel romanesc... aseza locurile dupa o valoare stabilita de pozitia in sector (de la capetele de sector pina la locurile de la jumatatea exacta ) si care prin adunarea valoriii celor 3 locuri rezultate din amestecare, sa dea un rezultat cat mai apropiat posibil...e vorba de suma si nu de valoarea reala a locurilor
Gabi, principiul e bun, dar nu s-a aplicat ! B17 n-avea ce cauta langa C18, ptr. ca nu mai exista apoi nici un stand a acarei valoare sa poata echilibra grila !
Parerea mea e ca nici CIPS nu a folosit EXACT acelasi sistem (am calculat punctele "zonale" ale grilelor si nu sunt egale) dar cu siguranta folosesc un program asemanator, la care probabil ei mai pot interveni cu anumite variabile...gen: numarul de loturi, par sau impar, asezarea sectoarelor pe balta, circular sau liniar, apa mica, apa mare, directia de curgere a apei, etc.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”