cornelserbu scrie:
am sa incerc sa-ti explic eu.
omul a deschis topicul cu pescuitul plantat si incet, incet a reusit sa ajunga la plantatul pe tancabesti unde dan city tocmai organiza un concurs de felul acesta.
daca nu ai inteles imbarligatura, e treaba ta......
AM SA INCERC SA EXPLIC EU!
In momentul in care am deschis topicul nici macar nu stiam cine a organizat concursul si ca se planteaza la concurs.
[Neavand experienta in concursuri si vazand ca marea majoritate se desfasoara fara plantat am fost surprins initial cand s-au organizat concursurile de caritate cu plantat. Am zis ca oricum sant concursuri mai amicale, ca cei care participa sant si abonati si ca asa au dorit toti sa se pescuiasca plantat (nu mai spun ca s-au ales si locurile dinainte de concurs, ceeace m-a facut sa nu mai inteleg aceasta notiune de concurs)]
Expresia mea "daca si pe tancabesti se organizeaza concursuri cu plantat ..." a vrut sa insemne faptul ca pe o balta cu mult peste cum e tancabesti , in capul meu ma gandeam ca nu mai este necesar sa te duci sa-l cauti plantand , ca sant sanse bune sa prinzi pestele si de pe mal pescuind aruncat din mana!
Puteam sa aduc vorba si despre alta balta, dar nu cunosc multe balti , fiind la inceput de drum, si repet, faptul ca am aduc in discutie tancabestiul a fost pura coincidenta cu concursul organizant de d-nul Dan (pe care nu il cunosc si cu care nu am nimic de impartit)
Asa ca "imbarligatura" nu a fost din vina mea. Probabil ca au fost si altii nemultumiti de rezultatele concursului.
vad ca si alti pescari cu experienta isi pun intrebari...
http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... =14&t=1653