Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Salut si felicitari pentru partida!Licurici scrie:Pentru una din ultimele partide ale sezonului , impreuna cu Cristi Andrei si cei doi amici , Mihai si Adrian , am ales Perisul pentru o partida de aproape 48 de ore , de vineri 19 oct pana duminica dupa-amiaza.Am gasit aceeasi balta cocheta , ingrijita si am avut parte de o vreme neobisnuit de frumoasa pentru a doua jumatate a lui octombrie.
Am pescuit pe primele 4 locuri , iar Cristache fiind privilegiatul tragerii la sorti (la care a trisat, desigur) , a pescuit pe Pontonul 1 , noi urmand sa pescuim in stanga , spre "scena", pe locurile dintre copaci.
Toti patru am incercat un pescuit cat de cat selectiv , stiind cat peste sub 2 kg are balta , insa nu am reusit , ciortanii reuseau sa roada orice bila am folosit la carlig , oricat de mari sau deshidratate au fost.
Capturile partidei au venit abia sambata seara , dupa 24 de ore relaxare ,partide de table si diferite concentratii de whisky cu cola, crapii mai mari preferand exclusiv Super Baits B2, bile tari de 24 mm.
Multumim d-lui Albastroiu pentru ospitalitate si pentru placerea pe care ne-o ofera fiecare partida de pescuit facuta aici , indiferent de rezultatele de moment.
P.S. Adrian ,multumim, am ramas datori , fara punga ta de B2 poate si acum mai jucam table !!![]()