Desfasurare Cupa Revansa Iernii 2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Revansa Iernii 2012

Mesaj de iohann »

FELICITARI CIOARA,GEORGICA,VM PT PESTISOR SI LOCUL 1 :lol:
FELICITARI TRANDAFIR,MADALIN SI LAURENTIU!
FELICITARI BABOIERU&TEAM!
FELICITARI TUTUROR CARE AU AVUT CONTACT CU MV2,PE PERIOADA CONCURSULUI!
FELICITARI NEA VICTOR PT BALTA!
m-am simtit extraordinar la acest concurs,a fost ceva iesit din comun de frumos!
super baieti pe balta!!!
VA FELICIT INCA O DATA PE TOTI!!!

am ramas doar cu un gust amar la acest concurs :( .
o echipa a dat cu 5lansete si noaptea a nadit la vecini cu spombul plin cu pietre.
RUSINE!!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

iohann scrie:.........

am ramas doar cu un gust amar la acest concurs :( .
o echipa a dat cu 5lansete si noaptea a nadit la vecini cu spombul plin cu pietre.
RUSINE!!!
...echipa s-a autocontestat in fata arbitrilor dar acestia intai s-au facut ca ploua si apoi au scandat : 5 lan...se...te, m-ie 5 lansete !!! :lol:

p.s.
Poate va doriti sa revedeti (un playlist cu filmuletele de pe balta) :
http://www.youtube.com/watch?v=iqt3yWWO ... ature=plcp
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

AI APARUT AMANTA MICA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PROPUN EXCLUDEREA LOR DIN COMPETITII 1AN DE ZILE!!!PANA LA URMATORUL:REVANSA CUPA IERNII!!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

iohann scrie:AI APARUT AMANTA MICA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PROPUN EXCLUDEREA LOR DIN COMPETITII 1AN DE ZILE!!!PANA LA URMATORUL:REVANSA CUPA IERNII!!!
Nu uita ca eu te-am facut vedeta peste noapte ! :lol:

Nu s-a injurat pe net in 10 ani cat ai injurat tu in 2 nopti ! :lol: ...dar sa nu uitam :

Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Sustin suspendarea echipei ''5 lansete'' pana la Cupa Ignat!
Jos cu totii!
C. S. PELICANUL

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Razvan Ulmeanu scrie:Sustin suspendarea echipei ''5 lansete'' pana la Cupa Ignat!
Jos cu totii!
CORECT!
PROPUN SI CUPA CELOR 2MAESTRII!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

ERA SA UIT!
CELOR CARE LE-AM PROVOCAT DAUNE MATERIALE,SUNT INVITATI LA MAGAZINUL SENZOR,SA-SI ALEAGA LA ALEGERE PRODUSE IN CONTRAVALOAREA PAGUBELOR.
MULTUMESC PE ACEASTA CALE LUI VLADUT MATEIANU,CARE A LUAT ACEASTA INIMOASA DECIZIE!FELICTARI!!!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Numai si numai periculosi , aveti grije cind va inscrieti la concursuri. Daca ati vazut ca s-au inscris cei care comenteaza mai sus ocoliti acele concursuri alfel veti fi noi victime sigure.Atentie mare pe MV2 la pestele care taie firele si cred ca trebuie sa va feriti si sa izgoniti si ciinii care misuna pe linga standuri, am inteles ca sunt dresati sa scoata manivelele de la mulinete.
Ultimul sfat si cel mai sigur , va inscrieti la concursuri cu acestia darrrrrrrrrrrrrrrrrrr nu va mutati scaunul dintre lansete adica fie ger vint ploaie sau furtuna nu va ridicati de pe scaunul instalat intre cele 4 lansete.Daca ati mers sa faceti un pipi adio fire adio manivele la mulinete etc.
Ultima de pe balta rugati arbitri sa controleze participanti sa nu detina asupra lor super glue . La cea mai mica neatentie manivela de la mulineta este stropita si lipita cu super glue deci adio peste.Sau cel mai sigur mutati magazinul ClauMar pe balta sa avem de unde cumpara NONSTOP fire si mulinete la nevoie . :P :P :P
Aoleu sa merg si eu la Senzor ca am de recuparat un cort peste care a cazut Bat Mann.

trandafir

Mesaj de trandafir »

MULTUMIM = BOGDAN DRAGAN -DAN BADARCEA -IOHANN
FELICITARI GOGU-CIOARA -VLADUT
FELICITARI D-LUI VICTOR PETCU PENTRU BALTA
FELICITARI CELORLANTI CASTIGATORI SI PARTICIPANTI
IOHAN AM GASIT BIDONUL CU PROVIZII
PATRAULEA FELICITARII

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

popescu59 scrie:Numai si numai periculosi , aveti grije cind va inscrieti la concursuri. Daca ati vazut ca s-au inscris cei care comenteaza mai sus ocoliti acele concursuri alfel veti fi noi victime sigure.Atentie mare pe MV2 la pestele care taie firele si cred ca trebuie sa va feriti si sa izgoniti si ciinii care misuna pe linga standuri, am inteles ca sunt dresati sa scoata manivelele de la mulinete.
Ultimul sfat si cel mai sigur , va inscrieti la concursuri cu acestia darrrrrrrrrrrrrrrrrrr nu va mutati scaunul dintre lansete adica fie ger vint ploaie sau furtuna nu va ridicati de pe scaunul instalat intre cele 4 lansete.Daca ati mers sa faceti un pipi adio fire adio manivele la mulinete etc.
Ultima de pe balta rugati arbitri sa controleze participanti sa nu detina asupra lor super glue . La cea mai mica neatentie manivela de la mulineta este stropita si lipita cu super glue deci adio peste.Sau cel mai sigur mutati magazinul ClauMar pe balta sa avem de unde cumpara NONSTOP fire si mulinete la nevoie . :P :P :P
Aoleu sa merg si eu la Senzor ca am de recuparat un cort peste care a cazut Bat Mann.
nea Popescu,ai fost super baiat de nota 10 :wink:

va spun sincer,ca in ciuda scriselor pe forum cateodata :lol: :lol: ,nea Nae tine la gluma si nu e baiat rau!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”