avertizorii Hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Marian Carp Team

avertizorii Hakuyo

Mesaj de Marian Carp Team »

salutare! doresc ca in aceasta iarna sa achizitionez avertizorii hakuyo model 2012. Astept de la voi cateva pareri in cea ce priveste comportamentul acestora pe timpul ploilor semnalul dintre avertizori si statie , fiabilitatea lor.....Multumesc anticipat!

emilian bogdan
Puncte: 0

Re: avertizorii Hakuyo

Mesaj de emilian bogdan »

Acest model il are un amic de al meu si mentionez ca nu sunt cine stie ce.....cam face figuri statia.....etc. in aceeasi bani mai bine ti-ai achizitiona cool angel ii detin eu sunt impecabili . sunt facuti dupa cei de la nash hooligun. Numai bine
Da-i unui om un peste si el va avea ce manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

poti sa dezvolti "etc-ul" ???
Marius Sârbu

emilian bogdan

in general piuituri aiurea cu toate ca erau reglati cu sensivitatea la minim....

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

emilian bogdan scrie:in general piuituri aiurea cu toate ca erau reglati cu sensivitatea la minim....
Asa este . Avertizorii si statia au aceasta "problema" . Anunta ca au bateriile consumate. :wink: :D
Serios ... de acolo vine piuitul !

P.S. Avertizorii Hakuyo model 2012 au GARANTIE . Se schimba in secunda 2 orice produs cu probleme.
( Asta pentru ca nu am avut niciodata probleme cu ei ... :D )

Dan Mitranescu
Veteran

Marian Carp Team scrie:salutare! doresc ca in aceasta iarna sa achizitionez avertizorii hakuyo model 2012. Astept de la voi cateva pareri in cea ce priveste comportamentul acestora pe timpul ploilor semnalul dintre avertizori si statie , fiabilitatea lor.....Multumesc anticipat!
Sunt 190 de posesori ai acestui model ( si inca 10 potentiali posesori :D ).
Am mare rugaminte sa spuneti daca exista defecte in functionarea acestor avertizori .
Sau eventuale imbunatatiri ...

P.S. Problema cu rezistenta la apa a mai fost discutata : http://www.crapmania.ro/forum/comentari ... 68-15.html

emilian bogdan

oricum raman apreciati avertizorii de la cool angel ii am de 3 ani si nu am avut probleme cu ei plus ca unul dintre ei a cazut in apa .

Marian Carp Team

Mesaj de Marian Carp Team »

Dl Dan am fost acum cateva zile pe la magazinul dvs si am fost incantat de acesti avertizori. Apreciez disponibilitatea doamnei care mi-a raspuns la toate intrebarile. Am inteles ca pe la sf lunii februarie primiti acesti avertizori dar cu sunetul celor de la delkim, mai am putintica rabdare pana atuncea nu incepe sezonul...va rog sa-mi confirmati daca este adevarat! Multumesc!

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la topic!

Dan Mitranescu
Veteran

Marian Carp Team scrie:Dl Dan am fost acum cateva zile pe la magazinul dvs si am fost incantat de acesti avertizori. Apreciez disponibilitatea doamnei care mi-a raspuns la toate intrebarile. Am inteles ca pe la sf lunii februarie primiti acesti avertizori dar cu sunetul celor de la delkim, mai am putintica rabdare pana atuncea nu incepe sezonul...va rog sa-mi confirmati daca este adevarat! Multumesc!

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la topic!
Sunetul avertizorilor actuali ( model 2012 ) o sa fie modificat la lotul care o sa vina in februarie - martie. O sa sune ca ... mostra pe care o am . :wink: :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

ma faci curios sa trec pe la tine :wink:

am pescuit cu delkim ,nash siren ,prologic si ma intorc la esential /hakuyo :lol: :lol: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”