Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa este . Avertizorii si statia au aceasta "problema" . Anunta ca au bateriile consumate.emilian bogdan scrie:in general piuituri aiurea cu toate ca erau reglati cu sensivitatea la minim....
Sunt 190 de posesori ai acestui model ( si inca 10 potentiali posesoriMarian Carp Team scrie:salutare! doresc ca in aceasta iarna sa achizitionez avertizorii hakuyo model 2012. Astept de la voi cateva pareri in cea ce priveste comportamentul acestora pe timpul ploilor semnalul dintre avertizori si statie , fiabilitatea lor.....Multumesc anticipat!
Sunetul avertizorilor actuali ( model 2012 ) o sa fie modificat la lotul care o sa vina in februarie - martie. O sa sune ca ... mostra pe care o am .Marian Carp Team scrie:Dl Dan am fost acum cateva zile pe la magazinul dvs si am fost incantat de acesti avertizori. Apreciez disponibilitatea doamnei care mi-a raspuns la toate intrebarile. Am inteles ca pe la sf lunii februarie primiti acesti avertizori dar cu sunetul celor de la delkim, mai am putintica rabdare pana atuncea nu incepe sezonul...va rog sa-mi confirmati daca este adevarat! Multumesc!
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la topic!