Aici nu conteaza "materialul" ci numai "instructiunile de folosire " !clabuc scrie:ok, am inteles. Acuma zi-ne si cu mamaliga

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aici nu conteaza "materialul" ci numai "instructiunile de folosire " !clabuc scrie:ok, am inteles. Acuma zi-ne si cu mamaliga
Chiar asa .Serios. Cred ca ai cele mai folosite MTX-uri .petre iulian scrie:daca/ti aduc mtx /urile mele sa le testezi cred ca ajungi cu greutatea la pamant ...
...............Dan Mitranescu scrie:petre iulian scrie:daca/ti aduc mtx /urile mele sa le testezi cred ca ajungi cu greutatea la pamant ...
Cam cate MTX14 aveti la club ? ( clubul cu cele mai multe podiumuri in acest an competitional)
De schimbi batzu'petre iulian scrie:...............Dan Mitranescu scrie:petre iulian scrie:daca/ti aduc mtx /urile mele sa le testezi cred ca ajungi cu greutatea la pamant ...
Cam cate MTX14 aveti la club ? ( clubul cu cele mai multe podiumuri in acest an competitional)
pai cred ca avem cel putin vre/o zece seturi de MTX14 si vre/o 6/8 de alte numere de mtx DAR la anul cred ca acelas lucru o sa pot spune de Senzor Magic .
petre iulian scrie:daca/ti aduc mtx /urile mele sa le testezi cred ca ajungi cu greutatea la pamant ...
Lansete de top am vazut cu duiumul rupe.marian_popescu scrie:petre iulian scrie:daca/ti aduc mtx /urile mele sa le testezi cred ca ajungi cu greutatea la pamant ...
sa inteleg ca s-au inmuiat?
chiar ma bate gandul sa renunt la ''blazonul'' lansetei (figuri legate de marca) si sa trec pe ceva mai practic, indiferent de marca lansetei
iar mtx 14 este printre favorite
mai iau in calcul si fl strategist (detin una pt marker, e misto de tot blankul), sharpshooter si baracuda baboieru.
intr-o discutie cu un pescar de competitie, aseara, acesta spunea ca fie iti iei mtx, fl sau baracuda (cele mai bune din gama lor), fie iti iei de top. ce este intre, nu prea se merita