Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nae,nu-ti subestima adversarii .Oricând pescarii pricepuţi la ten pot face diferenta intr-un concurs ,iar daca se contabilizează cei mai mari cinci pesti iti povesteste Soare si Dragoş Sinca cum se câstiga un concurs cu prafuri si plastice.In 2010 pe Tancabesti crapul nu-l pacaleai decât la plastice.Imi aduc aminte ca eram la planet,am dat 40 kg de bile in apa pestele statea pe nada dar nu am prins nici un peste la boiles cu toate ca pana la urma am luat locul doi.popescu59 scrie:REMUSGL-
Vezi ca ai incurcat baltile, aici e vb de Tincabesti nu de MV2 .Aici cu mamaliga prinzi platica cita vrei nu pestele de 10-15 kg.
Am vazut si aici pescari care aveau dubele pline de malai ,care cred ca la fel au confundat baltile, malaiul este pentru MV2 si Doripesco nu pentru Tincabesti. Dar nu e problema fiecare pescuieste cu ce doreste.Si mai ales dupa buget. Diferenta este ca un sac de 50 kg de malai costa cit 1 kg de boiles.Si cu 50 kg malai poti sa mergi la un concurs pe cind cu 1 kg de boiles niciodata.
Trebuie usor usor sa pescuim si noi calitate nu numai cantitate la greu .Cantitatea o poti face mult mai usor decit calitatea.
Asa ca e foarte simplu fiecare isi alege la ce concurs vrea sa participe . La afisarea concursului e scris clar modalitatea de punctare si normal si corect fiecare alege daca participa sau nu la acel concurs.Asa ca interventiile de genul sa punctam in cutare fel sau cutare mod nu isi au rostul .Organizatorul a stabilit din start modalitatea de punctare al acelui concurs .
.
de acord.equinox scrie:Salut Vladut!As propune pastrarea regulamentului de la editia trecuta la care am si participat, adica 3 sectoare,clasament cantitate,clasament calitate(cei mai mari 5 sau 7 pesti-cum vrei tu).Restul e ok.Sper ca vei tine cont de propunere.Toate cele bune si Sarbatori Fericite!
Armando scrie:P.S. Si sper sa nu mai tragem C ( cu toate ca am facut o figura frumoasa de pe Stg. Salcie )Armando scrie:Vladut , la noi nu se pune problema de participare.Vladut Mateianu scrie:nu trebuie laure, ai locul rezervat...dupa jumatate lui ianuarie incepem cu avansurile.....
1.Armando Da'Ros - Andrei Gavanescu - Daniel Mitu
2.Marin Laurentiu-Irinel Bunica
3.Tata Nitu
Ii rog sa se treaca pe lista doar pe cei care sunt hotarati 100% sa participe... Multumesc.
Am participat la fiecare Cupa Seniorilor , ne poti trece din oficiu si pentru anii viitori