levi74 este sau a devenit TEPAR!!
a dat un anunt ca vinde geanta prologic model SURVIVOR TACKLE BAG fara poza cu trimitere pe site BIGFISH spunind ca e singura de acolo!
asta e anuntul de vanzare:
marele-bazar-f8/prologic-t19287.html
la sugestia unui user de a pune poza a zis ca nu are timp si e pe bigfish geanta!( a se vedea anuntul)
am intrat BIGFISH :
http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html
am vazut geanta, am negociat la pret, ne-am inteles cu conditia sa mai stau o saptamana poate primeste mai mult!
dupa o saptamana imi trimite geanta si surpriza !!!!!!! imi trimite o geanta PROLOGIC dar total diferita de ce este pe site adica una la jumatate de dimensiune cat e aia pe site BIGFISH cu doua compartimente termo si ceva buzunarele!!!!
i-am spus ca nu e ,ce am vazut pe site BIGHFISH si el a zis,( dupa ce s-a uitat si el pe site BIGFISH,) ca prin august asa a fost si sa fac eu poza la geanta si sa trimit la bigfish sa-i intreb ce model de geanta e asta care mi-a trimis-o el!
pai e treaba mea sa fac asta ????? sau a lui care ne-a dat site pt a vedea produsul si nu a fost corect!!!(mai zicea ca trebuia sa cer mai multe detalii!!
ce detalii daca am vazut poza???
i-am cerut adresa sa o expediez inapoi pt ca nu e ceea ce imi trebuie!(am adresa pe aviz dar nu eprea clar si nu as plimba geanta prin tara, eu sunt din Arad)
de ieri nu mi-a mai raspuns!
precizez ca am comunicat cu el prn mesaje private pe CRAPMANIA si prin SMS mobil deoarece difuzor de le telefonul meu e defect!
daca cineva crede ca e vina mea revin si imi cer scuze public! altfel levi74 e TEPAR! evitati-l!!
rog moderatorii sa-l contacteze si sa ia masuri! multumesc
sau e ok sa mai fie si din astia pe-aici?????