FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
charlex
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de charlex »

Si alte poze, sa vada cititorii despre "teapa" ce este vorba...
Fişiere ataşate
DSC01291.jpg
DSC01291.jpg (118 KiB) Vizualizat de 1137 ori
DSC01287.jpg
DSC01287.jpg (91.02 KiB) Vizualizat de 1137 ori
DSC01286.jpg
DSC01286.jpg (97.34 KiB) Vizualizat de 1137 ori
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Cu scuzele de rigoare, inca doua si gata!
Fişiere ataşate
DSC01295.jpg
DSC01295.jpg (105.76 KiB) Vizualizat de 1136 ori
DSC01293.jpg
DSC01293.jpg (118.16 KiB) Vizualizat de 1136 ori
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

costi02

Mesaj de costi02 »

Recomand userul Neamtul, seriozitate, produsele conform descrierii si un plus pentru rabdarea cu care a ambalat lansetele. Am cumparat 3 lansete black widow si le-a trimis in tub de plastic cu vata minerala si polistiren.
Stima si sarbatori frumoase!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Recomand si userul"tonny" pt seriozitate si cuvant.
NUMAI BINE!
catch&release

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Ungureanu Bogdan scrie:Recomand si userul"tonny" pt seriozitate si cuvant.
NUMAI BINE!
Mersi Bogdane pt recomandare si eu te recomand ca om serios,comunicativ si de cuvant.Toata stima
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

everaldo78

Mesaj de everaldo78 »

maff 74 pe nume:Ionescu Laurentiu.un tzepar.nu s-a dus la posta sa ridice coletul dupa ce a stat acolo 3 saptamani.

aditzzu

levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de aditzzu »

a dat un anunt ca vinde geanta prologic model SURVIVOR TACKLE BAG fara poza cu trimitere pe site BIGFISH spunind ca e singura de acolo!

asta e anuntul de vanzare:

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 19287.html

la sugestia unui user de a pune poza a zis ca nu are timp si e pe bigfish geanta!( a se vedea anuntul)

am intrat BIGFISH :

http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html

am vazut geanta, am negociat la pret, ne-am inteles cu conditia sa mai stau o saptamana poate primeste mai mult!

dupa o saptamana imi trimite geanta si surpriza !!!!!!! imi trimite o geanta PROLOGIC dar total diferita de ce este pe site adica una la jumatate de dimensiune cat e aia pe site BIGFISH cu doua compartimente termo si ceva buzunarele!!!!

i-am spus ca nu e ,ce am vazut pe site BIGHFISH si el a zis,( dupa ce s-a uitat si el pe site BIGFISH,) ca prin august asa a fost si sa fac eu poza la geanta si sa trimit la bigfish sa-i intreb ce model de geanta e asta care mi-a trimis-o el!

pai e treaba mea sa fac asta ????? sau a lui care ne-a dat site pt a vedea produsul si nu a fost corect!!!(mai zicea ca trebuia sa cer mai multe detalii!!
ce detalii daca am vazut poza???

i-am cerut adresa sa o expediez inapoi pt ca nu e ceea ce imi trebuie!(am adresa pe aviz dar nu eprea clar si nu as plimba geanta prin tara, eu sunt din Arad)

de ieri nu mi-a mai raspuns!

precizez ca am comunicat cu el prn mesaje private pe CRAPMANIA si prin SMS mobil deoarece difuzor de le telefonul meu e defect!

daca cineva crede ca e vina mea revin si imi cer scuze public! altfel levi74 e TEPAR! evitati-l!!

rog moderatorii sa-l contacteze sisa ia masuri! multumesc

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

a dat un anunt ca vinde geanta prologic model SURVIVOR TACKLE BAG fara poza cu trimitere pe site BIGFISH spunind ca e singura de acolo!

asta e anuntul de vanzare:

marele-bazar-f8/prologic-t19287.html

la sugestia unui user de a pune poza a zis ca nu are timp si e pe bigfish geanta!( a se vedea anuntul)

am intrat BIGFISH :

http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html

am vazut geanta, am negociat la pret, ne-am inteles cu conditia sa mai stau o saptamana poate primeste mai mult!

dupa o saptamana imi trimite geanta si surpriza !!!!!!! imi trimite o geanta PROLOGIC dar total diferita de ce este pe site adica una la jumatate de dimensiune cat e aia pe site BIGFISH cu doua compartimente termo si ceva buzunarele!!!!

i-am spus ca nu e ,ce am vazut pe site BIGHFISH si el a zis,( dupa ce s-a uitat si el pe site BIGFISH,) ca prin august asa a fost si sa fac eu poza la geanta si sa trimit la bigfish sa-i intreb ce model de geanta e asta care mi-a trimis-o el!

pai e treaba mea sa fac asta ????? sau a lui care ne-a dat site pt a vedea produsul si nu a fost corect!!!(mai zicea ca trebuia sa cer mai multe detalii!!
ce detalii daca am vazut poza???

i-am cerut adresa sa o expediez inapoi pt ca nu e ceea ce imi trebuie!(am adresa pe aviz dar nu eprea clar si nu as plimba geanta prin tara, eu sunt din Arad)

de ieri nu mi-a mai raspuns!

precizez ca am comunicat cu el prn mesaje private pe CRAPMANIA si prin SMS mobil deoarece difuzor de le telefonul meu e defect!

daca cineva crede ca e vina mea revin si imi cer scuze public! altfel levi74 e TEPAR! evitati-l!!

rog moderatorii sa-l contacteze si sa ia masuri! multumesc

sau e ok sa mai fie si din astia pe-aici?????

popescu59
Pescar de competitie

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de popescu59 »

R.R. FISHING TEAM- Atentie mare la acest user, aceasi problema am intioinat si eu cu acest user .Am negociat pentru niste senzori Prologic , cind au venit senzori i-am desfacut la fan curier si sind am vazut cum aratau adica deplorabil am sunat si i-am spus ca ii expediaez inapoi.Cind a auzit ca ii trimit inapoi mi-a spus ca nu il intereseaza ca lui ii trebuie banii si sa ma spal cu senzori pe cap.Iam spus ca voi plati eu toate taxele de transport fiindca eu nu am ce face cu asemnea senzori care si in momentul de fata arata deplorabil. Dupa care nu a mai raspuns la tel . Nu am vrut sa divulg pe acest jepcar dar cind vad ca contnua sa faca vinzari pe forum trebuie sa ATENTIONEZ pe colegi nostrii sa stie ce s-a intimplat.
Rog un moderator sa ne explice si noua cum putem proceda in astfel de cazuri.

aditzzu

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de aditzzu »

deci nu sunt singur! :((
mai bine spunea-i si stiam si eu! asa tot imi lspunea sa citesc feedback-uri de el ca e ok si cinstit!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”