Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
levi74 scrie:Hai sa simplificam lucrurile ca daca continua asa ma enervez gratuit de craciun SINGURA DIFERENTA ,,ESTE,, 2 SI ANUME ASTA A MEA ( NERIDICIND BANII PE EA ESTE INCA A MEA TEORETIC) ESTE cu 10 CM MAI SCURTA SI INTERIORUL ESTE TERMO NU MATLASAT, ESTE o asa mare TEAPA?? si SCUZE ARE UN BUZUNAR MODIFICAT PT PENAR!!!!!
din ce zici tu aici nici 1% nu e adevarat,ia zine si noua cum ai deschis tu coletu la Fan Courier ....prin ce metode????popescu59 scrie:R.R. FISHING TEAM- Atentie mare la acest user, aceasi problema am intioinat si eu cu acest user .Am negociat pentru niste senzori Prologic , cind au venit senzori i-am desfacut la fan curier si sind am vazut cum aratau adica deplorabil am sunat si i-am spus ca ii expediaez inapoi.Cind a auzit ca ii trimit inapoi mi-a spus ca nu il intereseaza ca lui ii trebuie banii si sa ma spal cu senzori pe cap.Iam spus ca voi plati eu toate taxele de transport fiindca eu nu am ce face cu asemnea senzori care si in momentul de fata arata deplorabil. Dupa care nu a mai raspuns la tel . Nu am vrut sa divulg pe acest jepcar dar cind vad ca contnua sa faca vinzari pe forum trebuie sa ATENTIONEZ pe colegi nostrii sa stie ce s-a intimplat.
Rog un moderator sa ne explice si noua cum putem proceda in astfel de cazuri.
levi74 scrie:Oricum acum cind am vazut ce publicitate am va anunt ca mai am citeva anunturi pe forum va rog sa le vizualizati poate mai vind din ele sau Doamne Fereste mai dau vreo TEaPA!!!!![]()
![]()