FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
levi74
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de levi74 »

Hai sa simplificam lucrurile ca daca continua asa ma enervez gratuit de craciun SINGURA DIFERENTA ,,ESTE,, 2 SI ANUME ASTA A MEA ( NERIDICIND BANII PE EA ESTE INCA A MEA TEORETIC) ESTE cu 10 CM MAI SCURTA SI INTERIORUL ESTE TERMO NU MATLASAT, ESTE o asa mare TEAPA?? si SCUZE ARE UN BUZUNAR MODIFICAT PT PENAR!!
Si sa stii ca nu i-ti trimit adresa pina cind nu ceri scuze macar de complezenta, mai ales ca ma sunat acum cineva pt mulinete si era si el ff intrigat de tine si de ce ai facut.Mingea e la tine barbate!! Poate iti aduci aminte si de cutie si foia aia de hirtie pe care scrie ramburs si ambele au adresa mea si nu mai minti cu nerusinare ca mai sunat dupa ce a ajuns geanta la tine exceptind vinerea aceea si recunoaste ca te-am sunat de vreo 3 sau 4 ori pina ai reusit tu sa i-mi scrii un SMS lamuritor cu tel defect. Tu chiar nu ai sotie, rude, copii, vecini cu un mobil pt ca te sun eu nici o suparare. Stii care este parerea mea despre toata TEAPA asta, ai vazut geanta ai crezut ca faci un ciubuk oferind 150 ron desi eu ceream 180, eu nu m-am tiganit la bani si ai tot insistat cu MP-uri desi stii ca vroiam sa o trimit altcuiva care curios nu scrie aici nimik stiind totusi ca vroia sa cumpere de la mine si culmea iti mai si scriu altii care au cumparat si te sfatuiesc sa mai te gindeste un pic inainte de a arunca cu piatra!!
Deci nu mai fa pe victima asa, ca eu nu i-ti trimit adresa pina nu i-ti ceri scuze. Este ultimul raspuns pe care ti-l dau !!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

PS Am indicat magazinul pt ca numai acolo a gasit-o cine a cumparat-o si cine stie cunoaste ca Prologicul nu face ca alti producatori mai multe lucruri cu aceeasi denumire, doar ca periodic modifica imbunatatind produsul, asta am patit eu neitindu-ma pe site la momentul acelafapt recunoscut de mine din timp!!
CS APS Bucuresti

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

omuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu intelegi ca omului nu ii place ce i-ai vindut??? Poti sa ii trimiti 1000000 de adrese daca nu ridici coletul si achiti contravaloarea ce face cu adresa?
Daca te doresti a fi un tip ok e simplu ti-am mai scris ii returnezi omului bani inapoi.
E clar omului nu ii place geanta si are tot dreptul sa o returneze , sau cred ca ai uitat ca am intrat si noi in europa si legile comertului se aplica si la noi . Nu ii place omului scula asta este , daca achita transportul e foarte normal sa ii returnezi banii pe geanta.
Ce ai avea de pierdut ? Absolut nimic geanta revine la vinzare si o va cumpara altul interesat . Din cite vad iti place rau de tot si tie shaorma.
Regula cu returnatul produsului daca , cumparatorul achita taxele de transport este valabila pentru orice produs, asa ca dreptatea este de partea omului. :mrgreen:

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

levi74 scrie:Hai sa simplificam lucrurile ca daca continua asa ma enervez gratuit de craciun SINGURA DIFERENTA ,,ESTE,, 2 SI ANUME ASTA A MEA ( NERIDICIND BANII PE EA ESTE INCA A MEA TEORETIC) ESTE cu 10 CM MAI SCURTA SI INTERIORUL ESTE TERMO NU MATLASAT, ESTE o asa mare TEAPA?? si SCUZE ARE UN BUZUNAR MODIFICAT PT PENAR!!!!!

Deci pana la urma omu saracu tre sa-si ceara scuze de la tine dupa ce a fost si tepuit(bineinteles cu o teapa mai micuta :lol: cum spui tu mai sus).Si dupa cate sustii stiai ca geanta este mai mica cu 10 cm mai scurta,deci lasa-te de bancuri si cere-ti tu scuze public,ca tu esti cel care a mintit.
Adica tu conditionezi omu sa-si ceara scuze :roll: Multumeste-te ca a vorbit frumos cu tine si nu te-a sorcovit putin pentru minciunile si aberatiile pe care le scrii.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Domnule Popescu 59 am o intrebare personala pt dvs : dvs sunteti popescu acela care merge la concursuri cu rulota si se mai ia in biza cu altii pe net pt diferite lucruri legate de pescuit? Va intreb ca sa nu fac o confuzie pe viitor?
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Eu i-am cerut asta pt ca nu a binevoit sa ma sune cind a vazut geanta si ca este ceva anume gresit si atunci daca eu ii spuneam ca nu ma intereseaza era teapa, nu sa ma lase sa sun sa vad ce e cu geanta (un tepar chiar nu il mai interesa) si nu facea revolutie pe net fara sa ma sune inaite!!
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Oricum acum cind am vazut ce publicitate am va anunt ca mai am citeva anunturi pe forum va rog sa le vizualizati poate mai vind din ele sau Doamne Fereste mai dau vreo TEaPA!!!! :P :P :P
CS APS Bucuresti

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

popescu59 scrie:R.R. FISHING TEAM- Atentie mare la acest user, aceasi problema am intioinat si eu cu acest user .Am negociat pentru niste senzori Prologic , cind au venit senzori i-am desfacut la fan curier si sind am vazut cum aratau adica deplorabil am sunat si i-am spus ca ii expediaez inapoi.Cind a auzit ca ii trimit inapoi mi-a spus ca nu il intereseaza ca lui ii trebuie banii si sa ma spal cu senzori pe cap.Iam spus ca voi plati eu toate taxele de transport fiindca eu nu am ce face cu asemnea senzori care si in momentul de fata arata deplorabil. Dupa care nu a mai raspuns la tel . Nu am vrut sa divulg pe acest jepcar dar cind vad ca contnua sa faca vinzari pe forum trebuie sa ATENTIONEZ pe colegi nostrii sa stie ce s-a intimplat.
Rog un moderator sa ne explice si noua cum putem proceda in astfel de cazuri.
din ce zici tu aici nici 1% nu e adevarat,ia zine si noua cum ai deschis tu coletu la Fan Courier ....prin ce metode????

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Hai ca sa continuati cu mine. Coletul la Fan curier l-am deschis imediat ce am achitat . Am desfacut coletul sa ma uit la senzori care arata DEPLORABIL . Dupa 2 minute de la deschidere am sunat vinzatorul si i-am spus ca senzorii sunt sub orice critica si vreau sa ii trimit inapoi sa imi returneze banii. Am specificat in convorbire ca voi achita toate taxele de transport ne fiind nici o cheltuiala pe seama dumnealui.
Cind a auzit ca nu vreau senzorii mi-a spus asa , sa te speli cu ei pe cap fiindca mie imi trebuiesc banii si eu nu iti dau nici un ban inapoi.Am incercat sa il sun sa il conving ca nu sunt asa cum a scris in topic adica IMPECABILI ci sunt niste senzori forjati la maxim. In continuare mi-a spus ca nu il intereseaza el are nevoie de bani si daca vreau sa ii pun eu la vinzare si asa imi vopi recupera banii.Dupa care a inchis telefonu si asta este . In final am renuntat si i-am urat sa fie sanatos si de banii aceea sa nu isi cumpere decit medicamente fiindca la tepari de genul asta asa li se intimpla . Vad ca exista multi pescari care nu cunosc acesta regula a comertului care spune clar , cumparatorul are dreptul sa returneze produsul cumparat daca acesta nu corespunde cerintelor sale.Dupa aceasta regula trebuie sa ne ghidam si noi aceea care facem tranzactii pe acest forum.

marius e. badea

Mesaj de marius e. badea »

levi74 scrie:Oricum acum cind am vazut ce publicitate am va anunt ca mai am citeva anunturi pe forum va rog sa le vizualizati poate mai vind din ele sau Doamne Fereste mai dau vreo TEaPA!!!! :P :P :P

Omule accepta odata sa iti trimita produsul inapoi si terminati cu circul asta.Produs returnat,bani returnati si toata lumea e multumita. Nu de alta dar unii mai cauta cate ceva pe aici si nu se pot concentra. :D :D :D
All I need is a stick,a string and a needle,then let the fish come!
ENJOY FISHING CLUB-ROMANIA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”