da, daraoullupusoru scrie:Amestecat cu canepa picanta e senzational

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
da, daraoullupusoru scrie:Amestecat cu canepa picanta e senzational
Gresit . SPD este brand Senzor Planet, inseamna SIROP DE PORUMB DULCE. Se gaseste doar in ambalj original Senzor Planet, are 1.3 kg !pilbak levente scrie:SPD=sirop de porumb dulce,gasesti ambalat de mai multi producatori...
Cred ca te hazardezi..asta daca nu-i spui si unde,cum si cat porumb sa nadeascabradlly scrie: Daca nu prinzi peste iti dau eu banii pe boabe
Instructiunile de folosireAlbert scrie:Cred ca te hazardezi..asta daca nu-i spui si unde,cum si cat porumb sa nadeascabradlly scrie: Daca nu prinzi peste iti dau eu banii pe boabe
multumesc pentru stfat.bradlly scrie:Eu il prepar cam asa cu aprox. 4zile inainte de a merge pe balta: 3kg porumb uscat, jumatate de kg de grau, jumatate de kg de canepa, jumatate de kg seminte ametecate de la petshop pt papagali. Se iau toate se pun intr-un butoias de plastic , se adauga 1 lt .bere , un iaurt de 500 grame, 200-300 ml. csl, apa pana depaseste nivelul boabelor, ii pun capacul si-l las pe balcon.
Iti mai dau un pont: daca ai pe cineva in familie care face bors, sa-ti pastreze taratele de dupa realizare pe care le pui intr-un sac de rafie la soare pana cand prinde un miros intepator si incep sa fermenteze (o sa vezi ca daca bagi mana in sac este calda compozitia).
La reizarea nadei amesteci semintele din butoi cu taratele. Daca nu prinzi peste iti dau eu banii pe boabe