Moderator: gor965
Lasa-ma un pic sa vad daca am dreptate. Am prins o barfa si trebuie s-o verific ca nu sunt raspandacgabi1 scrie:Cornel, nu stiu ce spui, dar cred ca ai dreptate.
Ai certificat ORNISS si nu stim noi !?!cornel.s scrie:Lasa-ma un pic sa vad daca am dreptate. Am prins o barfa si trebuie s-o verific ca nu sunt raspandacgabi1 scrie:Cornel, nu stiu ce spui, dar cred ca ai dreptate..
Atunci Corbu se muleaza perfect,daca se lucreaza si la echilibrarea standurilor d.p.d.v al agataturii si se sisteaza furajarea de orice fel cu ceva timp inainte este ideal.Cristi Y scrie:eugen dragnea scrie:Ce caracteristici are pista din Portugalia?Cat de mult se aseamana cu Corbu?
Peste f mult , mic , mânca mult , tine de nada ( calitate ) si ficat ( munca multa , non stop )
Dapgabi1 scrie:Ai certificat ORNISS si nu stim noi !?!cornel.s scrie:Lasa-ma un pic sa vad daca am dreptate. Am prins o barfa si trebuie s-o verific ca nu sunt raspandacgabi1 scrie:Cornel, nu stiu ce spui, dar cred ca ai dreptate..
@ myagicornel.s scrie:1. Daca Energy nu mai e in aceeasi formula castigatoare? Daca nu mai are aceeasi motivare? Daca nu mai are aceeasi forta? Tot respectul si stima fata de Energy 2012 care a pus Romania in cartile de istorie crapista ale lumii, dar trebuie sa reconfirme.
).