Moderator: Victoras Petcu
Ei, uite aici tin sa-i contrazic pe cei ca afirma asta, Moara e o balta pe care poti face partide de placere extrem de agreabile, pe care poti invata, intr-adevar, ABC-ul pescuitului la crap, dar nu este o balta pe care sa poti invata sa pescuiesti. In opinia mea, inveti sa pescuiesti pe cu totul alte tipuri de lacuri, salbatice, cu diverse structuri si tipuri de substrat, cu 5 crapi mofturosi pe hectar, pe care sa pierzi zile intregi consecutiv, incercand zeci de variante, monturi, nade, stategii de nadire si prezentari etc.MV2 este o balta extraordinara pentru a invata sa pescuiesti
eu ma refeream strict la faptul ca inveti lucruri clasice cum ar fi sa scoti un peste mai mare, cum sa iti faci montura, etc. eu pe moara am vazut prima data senzori si tot acolo am auzit de nodul fara nod si tot pe moara am prins microbul.ionut72 scrie:@Matei
Ei, uite aici tin sa-i contrazic pe cei ca afirma asta, Moara e o balta pe care poti face partide de placere extrem de agreabile, pe care poti invata, intr-adevar, ABC-ul pescuitului la crap, dar nu este o balta pe care sa poti invata sa pescuiesti. In opinia mea, inveti sa pescuiesti pe cu totul alte tipuri de lacuri, salbatice, cu diverse structuri si tipuri de substrat, cu 5 crapi mofturosi pe hectar, pe care sa pierzi zile intregi consecutiv, incercand zeci de variante, monturi, nade, stategii de nadire si prezentari etc.MV2 este o balta extraordinara pentru a invata sa pescuiesti
In ceea ce priveste afacerea sunt convins, precum spuneam intr-un post anterior, ca pe Victoras deja l-a ajutat topicul asta!
Cum ai ajuns la concluzia asta? Personal nu sunt deloc de acord cu tine. Poate sunt si pescari din categoria asta dar pana la a generaliza e cale lunga.nit_matias scrie: Cei care vin an de an pe mv2 sunt pescari care merg doar o data pe luna la pescuit, vor sa aibe cheltuieli minime adica 2 3 pungi de pastura, si merg pe plastice.
Majoritatea asa sunt, daca te duci sambata si te uiti pe standuri, undeva la 70 % folosesc plastice si momitor. Intr-adevar sunt si cei care pescuiesc la bile, dar putini in comparative cu volumul mare de pescari. Nu putini sunt ca tine care cumpara bile de 300 ron pentru o partida de 48 de ore.crysstyan2002 scrie:Cum ai ajuns la concluzia asta? Personal nu sunt deloc de acord cu tine. Poate sunt si pescari din categoria asta dar pana la a generaliza e cale lunga.nit_matias scrie: Cei care vin an de an pe mv2 sunt pescari care merg doar o data pe luna la pescuit, vor sa aibe cheltuieli minime adica 2 3 pungi de pastura, si merg pe plastice.
Putini sau multi !?!nit_matias scrie:crysstyan2002 scrie:Nu putini sunt ca tine care cumpara bile de 300 ron pentru o partida de 48 de ore.nit_matias scrie: Cei care vin an de an pe mv2 sunt pescari care merg doar o data pe luna la pescuit, vor sa aibe cheltuieli minime adica 2 3 pungi de pastura, si merg pe plastice.
Roman Eugen scrie:Nea Victore stii bine ca anul trecut aproape la fiecare iesire de weekend am avut probleme cu vecinii mai ales in dreptul pontonului unde se incaleca standurile. Nu am zis-o cu rautate dar chiar deranjaza ; stii ca eu sunt pasnic