REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de nit_matias »

Toti cei care pescuiesc si ii cunosc au spus acelasi lucru. MV2 este o balta extraordinara pentru a invata sa pescuiesti, pentru ca are o densitate foarte buna si toata lumea prinde acolo. Eu unu sunt sincer si spun ca pe mv2 am invatat sa pescuiesc. MV2 nu este un hobby a dlui petcu ci o afacere care trebuie sa produca bani. Toti care postam aici ca nu stiu ce, ca nu stiu cum, daca era balta noastra si in loc de 3 mi de euro pe luna am fi facut doar 2 mi nu ne convenea si lasam 60 de standuri atata timp cat lumea se omoara sa intre pe balta.

In concluzie, toti pescarii care au invatat sa pescuiasca au inceput sa se retraga pe alte balti unde au liniste mai multa, unde au peisaje mai frumoase sau unde se simt ei mai bine. Cei care vin an de an pe mv2 sunt pescari care merg doar o data pe luna la pescuit, vor sa aibe cheltuieli minime adica 2 3 pungi de pastura, si merg pe plastice.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@Matei
MV2 este o balta extraordinara pentru a invata sa pescuiesti
Ei, uite aici tin sa-i contrazic pe cei ca afirma asta, Moara e o balta pe care poti face partide de placere extrem de agreabile, pe care poti invata, intr-adevar, ABC-ul pescuitului la crap, dar nu este o balta pe care sa poti invata sa pescuiesti. In opinia mea, inveti sa pescuiesti pe cu totul alte tipuri de lacuri, salbatice, cu diverse structuri si tipuri de substrat, cu 5 crapi mofturosi pe hectar, pe care sa pierzi zile intregi consecutiv, incercand zeci de variante, monturi, nade, stategii de nadire si prezentari etc.

In ceea ce priveste afacerea sunt convins, precum spuneam intr-un post anterior, ca pe Victoras deja l-a ajutat topicul asta! :wink:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Eehe,mai baieti ,voi va vaitati care sunteti din Bucuresti,dar noi ca venim din Pitesti? :shock:
catch&release

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Asa este si noi la fel pe noi ne aduce un pescuit de 24 de ore pe MV2 in jur de minim 5oo ron 2 pescari , ne mai comparam ?Si va asigur ca am avut saptamini cind am fost de 2 ori pe saptamina dar niciodata la sf de saptamina,

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

ionut72 scrie:@Matei
MV2 este o balta extraordinara pentru a invata sa pescuiesti
Ei, uite aici tin sa-i contrazic pe cei ca afirma asta, Moara e o balta pe care poti face partide de placere extrem de agreabile, pe care poti invata, intr-adevar, ABC-ul pescuitului la crap, dar nu este o balta pe care sa poti invata sa pescuiesti. In opinia mea, inveti sa pescuiesti pe cu totul alte tipuri de lacuri, salbatice, cu diverse structuri si tipuri de substrat, cu 5 crapi mofturosi pe hectar, pe care sa pierzi zile intregi consecutiv, incercand zeci de variante, monturi, nade, stategii de nadire si prezentari etc.

In ceea ce priveste afacerea sunt convins, precum spuneam intr-un post anterior, ca pe Victoras deja l-a ajutat topicul asta! :wink:
eu ma refeream strict la faptul ca inveti lucruri clasice cum ar fi sa scoti un peste mai mare, cum sa iti faci montura, etc. eu pe moara am vazut prima data senzori si tot acolo am auzit de nodul fara nod si tot pe moara am prins microbul. :)
Niteanu Matei

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

nit_matias scrie: Cei care vin an de an pe mv2 sunt pescari care merg doar o data pe luna la pescuit, vor sa aibe cheltuieli minime adica 2 3 pungi de pastura, si merg pe plastice.
Cum ai ajuns la concluzia asta? Personal nu sunt deloc de acord cu tine. Poate sunt si pescari din categoria asta dar pana la a generaliza e cale lunga. :!:
Clubul Sportiv Green Lake

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

crysstyan2002 scrie:
nit_matias scrie: Cei care vin an de an pe mv2 sunt pescari care merg doar o data pe luna la pescuit, vor sa aibe cheltuieli minime adica 2 3 pungi de pastura, si merg pe plastice.
Cum ai ajuns la concluzia asta? Personal nu sunt deloc de acord cu tine. Poate sunt si pescari din categoria asta dar pana la a generaliza e cale lunga. :!:
Majoritatea asa sunt, daca te duci sambata si te uiti pe standuri, undeva la 70 % folosesc plastice si momitor. Intr-adevar sunt si cei care pescuiesc la bile, dar putini in comparative cu volumul mare de pescari. Nu putini sunt ca tine care cumpara bile de 300 ron pentru o partida de 48 de ore.
Niteanu Matei

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

nit_matias scrie:
crysstyan2002 scrie:
Nu putini sunt ca tine care cumpara bile de 300 ron pentru o partida de 48 de ore.
Putini sau multi !?!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Roman Eugen scrie:Nea Victore stii bine ca anul trecut aproape la fiecare iesire de weekend am avut probleme cu vecinii mai ales in dreptul pontonului unde se incaleca standurile. Nu am zis-o cu rautate dar chiar deranjaza ; stii ca eu sunt pasnic :wink:

Dl Eugen,cred ca daca pot sa delimitez standurile,problema s-ar rezolva !!!
Rog pe cei care imi pot da sfaturi pentru aceasta problema sa ma ajute cu rezolvarea ei !!!
Oricum am modificat punctul nr. 10 din regulament,iar punctul nr.10 este direct legat de punctul nr.5 din regulament !!!
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Balize mari colorate pe malul de vis-a-vis, stanga verde, dreapta rosu si toata lumea isi stie culoarul....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”