REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Roman Eugen
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de Roman Eugen »

Vladut Mateianu scrie:Balize mari colorate pe malul de vis-a-vis, stanga verde, dreapta rosu si toata lumea isi stie culoarul....
o solutie foarte buna de la Vladut :wink:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vladut Mateianu scrie:stanga verde, dreapta rosu....
Nu va luati dupa Vladut ca nu stie ce vorbeste: verdele o sa se confunde cu vegetatia de pe malul celalalt, asa ca folositi stanga rosu, dreapta albastru ...balta ros-albastra :D
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

RSC scrie:
Vladut Mateianu scrie:stanga verde, dreapta rosu....
Nu va luati dupa Vladut ca nu stie ce vorbeste: verdele o sa se confunde cu vegetatia de pe malul celalalt, asa ca folositi stanga rosu, dreapta albastru ...balta ros-albastra :D
NU merge nici asa ! :D Conform unui studiu facut de cercetatorii britanici, culoarea albastra este cea mai putin vizibila pe timpul zilei, iar in combinatie cu rosul poate provoca accese de dementa privitorilor ! :lol: Ai vazut ca pana si taurilor rosu le provoaca dementa.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Problema cu balizarea standurilor am propus-o eu anul trecut tot in perioada asta cind lacul erea inchetat si se puteau baliza standurile pe malul de vis a vis in dreptul fiecarui stand de pescuit .
Nu s-a rezolvat nimic , asa ca poate daca insistati se vor baliza standurile macar anul asta , cea ce ar fi excelent pentru toti pescari.

Nae, nu trebuie insistat,in primul rind este interesul meu (ca sa termin cu polemicile).....!!!
Anul trecut in iarna mi-a promis cineva ca imi aduce pentru balizare niste "plute" gen celor care se folosesc la navoade, dar de 5 - 6 ori mai mari si nu le-a mai adus nici pina acum !!!

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

crysstyan2002 scrie:

- in cursul saptaminii nu este aglomerat !
Aveti dreptate dar din pacate nu prea pot veni in timpul saptaanii ! :(
- in weekend,cerintele sint destul de multe (in special de clientii fideli M.V.2) si de cele mai multe ori in aceasta perioada multe autoturisme se intorc acasa !
Am observat si eu lucrul acesta cand am fost pe balta.
- pentru cei mai "mofturosi"sint cele 10 pontoane (2 sint in constructie) pe care pot pescui intre 10 si 20 de persoane
Poate pe viitor va ganditi sa mai faceti inca doua pontoane pe zona din fata in locul standurilor 3-10 iar zona de la pontonul 1 pana la pontonul 9 (daca se va continua numerotarea) sa fie destinata exclusiv pescuitului C&R.
Clubul Sportiv Green Lake

claudiue

Mesaj de claudiue »

Balizarea malului opus în conditiile actuale nu va duce la un pescuit mai relaxat, doar la un număr mai ridicat de lanseuri până se nimereste culoarul.
Mai mult, în drill, crapul nu va ţine cont sa vină doar pe culoarul pe care are voie şi tot va vizita firele vecinului! Idem, tu faci pat de bile şi vecinul de porumb uscat...la 10 metrii langa !

@VM
La experienta ta vastă de pescar, în creearea a mii de locuri de pescuit în sute de concursuri, chiar poţi afirma ca este OK sa fie câte 4 lansete din 15 în 15 metrii?
Pot înţelege de ce ţii cu dl. Petcu, dar nu ne lua de proşti!
Sent using Tapatalk

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Pe tine chiar nu te iau de prost, ai demonstrat singur ca ai probleme serioase....
Reciteste topicul(sau roaga pe cineva sa o faca) si vezi unde scriu eu ce este ok si ce nu la o balta privata care nu imi apartine ! :evil: Vezi ca deja ai sarit calul si toate au o limita... :twisted:
CS SENZOR

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

claudiue scrie:Balizarea malului opus în conditiile actuale nu va duce la un pescuit mai relaxat, doar la un număr mai ridicat de lanseuri până se nimereste culoarul.
Mai mult, în drill, crapul nu va ţine cont sa vină doar pe culoarul pe care are voie şi tot va vizita firele vecinului! Idem, tu faci pat de bile şi vecinul de porumb uscat...la 10 metrii langa !

@VM
La experienta ta vastă de pescar, în creearea a mii de locuri de pescuit în sute de concursuri, chiar poţi afirma ca este OK sa fie câte 4 lansete din 15 în 15 metrii?
Pot înţelege de ce ţii cu dl. Petcu, dar nu ne lua de proşti!
Sent using Tapatalk

Dle te obliga cineva sa pescuiesti pe M.V.2 ?
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

La toate topicurile numai comentarii rautacioase, nimic nu-l multumeste pe baiatul asta !
Referitor la balize, o sa caut si eu solutii...trebuie sa iasa si ceva frumos ! Cate standuri de pescuit vor fi disponibile (inclusiv pontoanele) ?
CS SENZOR

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Tarusi din lemn vopsiti in culori vizibile(eventual vopsea reflectorizanta)si infipti chiar in mal pot fi o solutie.
Se pot monta pe ei si lampi solare pentru o buna vizibilitate noaptea.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”