o solutie foarte buna de la VladutVladut Mateianu scrie:Balize mari colorate pe malul de vis-a-vis, stanga verde, dreapta rosu si toata lumea isi stie culoarul....

Moderator: Victoras Petcu
o solutie foarte buna de la VladutVladut Mateianu scrie:Balize mari colorate pe malul de vis-a-vis, stanga verde, dreapta rosu si toata lumea isi stie culoarul....
Nu va luati dupa Vladut ca nu stie ce vorbeste: verdele o sa se confunde cu vegetatia de pe malul celalalt, asa ca folositi stanga rosu, dreapta albastru ...balta ros-albastraVladut Mateianu scrie:stanga verde, dreapta rosu....
NU merge nici asa !RSC scrie:Nu va luati dupa Vladut ca nu stie ce vorbeste: verdele o sa se confunde cu vegetatia de pe malul celalalt, asa ca folositi stanga rosu, dreapta albastru ...balta ros-albastraVladut Mateianu scrie:stanga verde, dreapta rosu....
Poate pe viitor va ganditi sa mai faceti inca doua pontoane pe zona din fata in locul standurilor 3-10 iar zona de la pontonul 1 pana la pontonul 9 (daca se va continua numerotarea) sa fie destinata exclusiv pescuitului C&R.crysstyan2002 scrie:
- in cursul saptaminii nu este aglomerat !
Aveti dreptate dar din pacate nu prea pot veni in timpul saptaanii !![]()
- in weekend,cerintele sint destul de multe (in special de clientii fideli M.V.2) si de cele mai multe ori in aceasta perioada multe autoturisme se intorc acasa !
Am observat si eu lucrul acesta cand am fost pe balta.
- pentru cei mai "mofturosi"sint cele 10 pontoane (2 sint in constructie) pe care pot pescui intre 10 si 20 de persoane
claudiue scrie:Balizarea malului opus în conditiile actuale nu va duce la un pescuit mai relaxat, doar la un număr mai ridicat de lanseuri până se nimereste culoarul.
Mai mult, în drill, crapul nu va ţine cont sa vină doar pe culoarul pe care are voie şi tot va vizita firele vecinului! Idem, tu faci pat de bile şi vecinul de porumb uscat...la 10 metrii langa !
@VM
La experienta ta vastă de pescar, în creearea a mii de locuri de pescuit în sute de concursuri, chiar poţi afirma ca este OK sa fie câte 4 lansete din 15 în 15 metrii?
Pot înţelege de ce ţii cu dl. Petcu, dar nu ne lua de proşti!
Sent using Tapatalk