Lasa oamenii sa-si rezolve singuri problemele si nu amesteca mere cu pere ca iese salata de fructe.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
TE ROG EU CITESTE INAINTE SA POSTEZI, CA VORBESTI PE LANGA SUBIECT.popescu59 scrie:Gabi
dar este atit de simplu , incit se fac niste comentarii fara rost .Exemplu simplu am scris la un topic al unei balti ceva despre acea balta si automat cel care a platit si deschis acel topic m-a rugat sa nu mai scriu pe acel topic si sa imi vad de treaba mea . Ce erea atit de greu ca sa inteleg ca nu e ok cind critic .
Omenii platesc si e normal sa lase sa se scrie numai cea ce da bine.Cind se va reinoi regulamentul si vor fi punctate aceste aspecte cu firmele care platesc pe acest site aceste discutii nu vor mai avea loc , vor fi sterse automat.
Raspunsul este DA! Cel putin eu, personal, asa procedez. Ce spune un client/potential client despre afacerea ta, nu e, nicidecum, "bazaconie" (chiar daca tie, subiectiv, ti se poate parea asa), ci este imaginea acelui client/potential client despre ce intreprinzi tu. In ceea ce priveste cazul strict discutat eu, pana acum, n-am vazut nici macar o bazaconie scrisa despre "Moara". Ba, din contra, imaginea generala a baltii e una de succes, de balta de top (desigur, cu aspecte care pot fi imbunatatite), singurul care "se chinuie" s-o stirbeasca fiind ...Victoras (si si-a luat ajutor si crapmania)!Si v-as mai intreba daca persoanele dv ati platii pentru deschiderea unui topic si s-ar scrie N bazaconii despre afacerea dv v-ar conveni?????
Faceti o confuzie intre Moderator si Administrator ! Ca Admin are dreptul de a-si conduce sit-ul cum crede de cuvinta ! Daca va considera la un moment dat ca o chestie cat se poate de serioasa, reala, sau pur intamplatoare , va aduce prejudicii sit-ului sau , fii convins ca va actiona in interesul societatii pe care o reprezinta ! Ia sa ne gandim, daca maine se retrag toti partenerii Crapmania ptr. ca sunt criticati, jigniti, luati la misto, de diferiti utilizatori si sit-ul se inchide ptr. ca nu-si mai poate finanta activitatea, crezi ca e mai ok ?...crezi ca vin utilizatorii cu bani de-acasa sa plateasca functionarea sit-ului ? Niciodata ! Cat timp sit-ul are caracter comercial, se poate autofinanta si ca atare intotdeauna va exista o limita intre ce poti si ce ai voie sa spui/sa faci, legat de functionarea lui ! Dupa cum s-a mentionat mai sus, traficul aduce reclama iar reclama sustine traficul...chestiile astea sunt dependente una de alta...fara utilizatori, canci trafic...fara trafic, canci reclama...fara reclama, canci sit...fara sit, canci utilizatori canci trafic ! In definitiv, a scrie liber nu e acelasi lucru cu a scrie orice (mai ales intr-o zona privata)... si de aici, totate aceste probleme !MihneaBV scrie:Dan M. "ba da, sunteti.
dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme."
sa inteleg ca odata postat numele real avem garantia ca nu se vor mai sterge postarile cu critici la adresa colaboratorilor de pe crapmania??
Am spus doar critici, fara sa mentionez daca sunt fondate sau nefondate deoarece un moderator , cum sunteti dumneavoastra, nu stiu prin ce mijloace va putea vreodata sa hotarasca , obiectiv, daca acele critici sunt fondate sau nefondate!!
gor965 scrie:Faceti o confuzie intre Moderator si Administrator ! Ca Admin are dreptul de a-si conduce sit-ul cum crede de cuvinta ! Daca va considera la un moment dat ca o chestie cat se poate de serioasa, reala, sau pur intamplatoare , va aduce prejudicii sit-ului sau , fii convins ca va actiona in interesul societatii pe care o reprezinta ! Ia sa ne gandim, daca maine se retrag toti partenerii Crapmania ptr. ca sunt criticati, jigniti, luati la misto, de diferiti utilizatori si sit-ul se inchide ptr. ca nu-si mai poate finanta activitatea, crezi ca e mai ok ?...crezi ca vin utilizatorii cu bani de-acasa sa plateasca functionarea sit-ului ? Niciodata ! Cat timp sit-ul are caracter comercial, se poate autofinanta si ca atare intotdeauna va exista o limita intre ce poti si ce ai voie sa spui/sa faci, legat de functionarea lui ! Dupa cum s-a mentionat mai sus, traficul aduce reclama iar reclama sustine traficul...chestiile astea sunt dependente una de alta...fara utilizatori, canci trafic...fara trafic, canci reclama...fara reclama, canci sit...fara sit, canci utilizatori canci trafic ! In definitiv, a scrie liber nu e acelasi lucru cu a scrie orice (mai ales intr-o zona privata)... si de aici, totate aceste probleme !MihneaBV scrie:Dan M. "ba da, sunteti.
dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme."
sa inteleg ca odata postat numele real avem garantia ca nu se vor mai sterge postarile cu critici la adresa colaboratorilor de pe crapmania??
Am spus doar critici, fara sa mentionez daca sunt fondate sau nefondate deoarece un moderator , cum sunteti dumneavoastra, nu stiu prin ce mijloace va putea vreodata sa hotarasca , obiectiv, daca acele critici sunt fondate sau nefondate!!