Cenzura sau "alt ceva"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Cenzura sau "alt ceva"

Mesaj de gabi1 »

Nae,

Lasa oamenii sa-si rezolve singuri problemele si nu amesteca mere cu pere ca iese salata de fructe. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Gabi
dar este atit de simplu , incit se fac niste comentarii fara rost .Exemplu simplu am scris la un topic al unei balti ceva despre acea balta si automat cel care a platit si deschis acel topic m-a rugat sa nu mai scriu pe acel topic si sa imi vad de treaba mea . Ce erea atit de greu ca sa inteleg ca nu e ok cind critic .
Omenii platesc si e normal sa lase sa se scrie numai cea ce da bine.Cind se va reinoi regulamentul si vor fi punctate aceste aspecte cu firmele care platesc pe acest site aceste discutii nu vor mai avea loc , vor fi sterse automat.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

popescu59 scrie:Gabi
dar este atit de simplu , incit se fac niste comentarii fara rost .Exemplu simplu am scris la un topic al unei balti ceva despre acea balta si automat cel care a platit si deschis acel topic m-a rugat sa nu mai scriu pe acel topic si sa imi vad de treaba mea . Ce erea atit de greu ca sa inteleg ca nu e ok cind critic .
Omenii platesc si e normal sa lase sa se scrie numai cea ce da bine.Cind se va reinoi regulamentul si vor fi punctate aceste aspecte cu firmele care platesc pe acest site aceste discutii nu vor mai avea loc , vor fi sterse automat.
TE ROG EU CITESTE INAINTE SA POSTEZI, CA VORBESTI PE LANGA SUBIECT.

NUMELE TOPICULUI ESTE "Cenzura sau alt ceva". ERA UN TOPIC CU NUMELE "Alt ceva" CARE A FOST STERS, UNDE S-AU FACUT POSTARI CU MICI ALUZII LA MV2. TOPICUL A FOST STERS SI DIN CAUZA ASTA S-A AJUNS LA TOPICUL ACESTA. NU ARE NICI O TREABA CU CEEA CE ZICI TU.

DACA NU INTELEGI POT SA DESENEZ O SCHEMA!
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

SEFIA PE PAMANT:
Se zice ca dupa facerea omului in organism a inceput o lupta teribila intre organe pe tema "cine sa fie sef". Fiecare si-a spus parerea pe rand:
....
stiti finalul?
Ultima oară modificat Vin Feb 01, 2013 12:36 de către sebastian_andone, modificat 1 dată în total.
"X13"

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Si v-as mai intreba daca persoanele dv ati platii pentru deschiderea unui topic si s-ar scrie N bazaconii despre afacerea dv v-ar conveni?????
Raspunsul este DA! Cel putin eu, personal, asa procedez. Ce spune un client/potential client despre afacerea ta, nu e, nicidecum, "bazaconie" (chiar daca tie, subiectiv, ti se poate parea asa), ci este imaginea acelui client/potential client despre ce intreprinzi tu. In ceea ce priveste cazul strict discutat eu, pana acum, n-am vazut nici macar o bazaconie scrisa despre "Moara". Ba, din contra, imaginea generala a baltii e una de succes, de balta de top (desigur, cu aspecte care pot fi imbunatatite), singurul care "se chinuie" s-o stirbeasca fiind ...Victoras (si si-a luat ajutor si crapmania)!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

MihneaBV scrie:Dan M. "ba da, sunteti.

dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme."
sa inteleg ca odata postat numele real avem garantia ca nu se vor mai sterge postarile cu critici la adresa colaboratorilor de pe crapmania??
Am spus doar critici, fara sa mentionez daca sunt fondate sau nefondate deoarece un moderator , cum sunteti dumneavoastra, nu stiu prin ce mijloace va putea vreodata sa hotarasca , obiectiv, daca acele critici sunt fondate sau nefondate!!
Faceti o confuzie intre Moderator si Administrator ! Ca Admin are dreptul de a-si conduce sit-ul cum crede de cuvinta ! Daca va considera la un moment dat ca o chestie cat se poate de serioasa, reala, sau pur intamplatoare , va aduce prejudicii sit-ului sau , fii convins ca va actiona in interesul societatii pe care o reprezinta ! Ia sa ne gandim, daca maine se retrag toti partenerii Crapmania ptr. ca sunt criticati, jigniti, luati la misto, de diferiti utilizatori si sit-ul se inchide ptr. ca nu-si mai poate finanta activitatea, crezi ca e mai ok ?...crezi ca vin utilizatorii cu bani de-acasa sa plateasca functionarea sit-ului ? Niciodata ! Cat timp sit-ul are caracter comercial, se poate autofinanta si ca atare intotdeauna va exista o limita intre ce poti si ce ai voie sa spui/sa faci, legat de functionarea lui ! Dupa cum s-a mentionat mai sus, traficul aduce reclama iar reclama sustine traficul...chestiile astea sunt dependente una de alta...fara utilizatori, canci trafic...fara trafic, canci reclama...fara reclama, canci sit...fara sit, canci utilizatori canci trafic ! In definitiv, a scrie liber nu e acelasi lucru cu a scrie orice (mai ales intr-o zona privata)... si de aici, totate aceste probleme !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

George

Si de aceea cit mai urgent revizuti REGULAMENTUL si sa vedeti ca nu vor mai fi astfel de discutii.Cine este de acord cu regulamentul scrie cine nu se abtine si se uita la Cancan Tv.

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

gor965 scrie:
MihneaBV scrie:Dan M. "ba da, sunteti.

dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme."
sa inteleg ca odata postat numele real avem garantia ca nu se vor mai sterge postarile cu critici la adresa colaboratorilor de pe crapmania??
Am spus doar critici, fara sa mentionez daca sunt fondate sau nefondate deoarece un moderator , cum sunteti dumneavoastra, nu stiu prin ce mijloace va putea vreodata sa hotarasca , obiectiv, daca acele critici sunt fondate sau nefondate!!
Faceti o confuzie intre Moderator si Administrator ! Ca Admin are dreptul de a-si conduce sit-ul cum crede de cuvinta ! Daca va considera la un moment dat ca o chestie cat se poate de serioasa, reala, sau pur intamplatoare , va aduce prejudicii sit-ului sau , fii convins ca va actiona in interesul societatii pe care o reprezinta ! Ia sa ne gandim, daca maine se retrag toti partenerii Crapmania ptr. ca sunt criticati, jigniti, luati la misto, de diferiti utilizatori si sit-ul se inchide ptr. ca nu-si mai poate finanta activitatea, crezi ca e mai ok ?...crezi ca vin utilizatorii cu bani de-acasa sa plateasca functionarea sit-ului ? Niciodata ! Cat timp sit-ul are caracter comercial, se poate autofinanta si ca atare intotdeauna va exista o limita intre ce poti si ce ai voie sa spui/sa faci, legat de functionarea lui ! Dupa cum s-a mentionat mai sus, traficul aduce reclama iar reclama sustine traficul...chestiile astea sunt dependente una de alta...fara utilizatori, canci trafic...fara trafic, canci reclama...fara reclama, canci sit...fara sit, canci utilizatori canci trafic ! In definitiv, a scrie liber nu e acelasi lucru cu a scrie orice (mai ales intr-o zona privata)... si de aici, totate aceste probleme !

sunt perfect de acord !! DAR discutiile la care se fac referiri in acest topic nu erau pe topicul administrat si cumparat de X. Erau in cu totul alta parte. Despre asta se vorbeste aici . Sunt constient ca un forum se tine si cu bani nu doar cu vise!! dar daca banii aia cumpara dreptul sa se intervina pe orice fel de topic din orice categorie atunci acordati direct dreptul de moderator nu de admin!!
Le: e posibil sa incurc cei doi termeni. Sper ca m-am lamurit spunand ca termenii i-am folosit invers dar ideea de baza se intelege.
Buia Mihnea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”