REGULAMENT FINAL FESTIVALUL DE BOILIES TANCABESTI 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cezar, in calitate de pescar de crap iti dau dreptate.Chiar as fi de acord cu omologarea de la 5 kg ! Dar patronul baltii are intotdeauna ultimul cuvant.....Daca el este de acord cu propunerea ta, atunci se va vota in dimineata concursului de catre toti participantii.

Cat despre punctul 13, stai linistit ma voi ocupa personal, in calitate de arbitru ! :wink: Cum sunt persoane non- grate in baza de date a bancilor de credit, asa se va ajunge si la pescuitul de competitie, bineinteles ,asta daca se sare calul rau de tot, sa nu uitam ca mai exista si caterinca de bun gust si distractie care sa nu afecteze desfasurarea competitiei..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

12. Concurentii au voie sa circule cu masina DOAR pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa deranjeze concurentii.

Punctul asta nu a fost NICIODATA respectat si sincer, ma deranjeaza cel mai mult :evil: . Plimbatul cu masina toata noaptea, cu sau fara motiv. Si sa nu mai zic de viteza cu care circula unii, de parca ar fi pe DN1. Eu consider asta lipsa de respect pentru concurenti.

Poate acum... :roll:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@Vali Vesa

poate cazi si tu la vernescu sau la gorgan si sa vezi ce-ai mai vrea sa traca o masina si p-acolo :lol:

cu asa arbitru principal, mie mi-e cam frica sa mai concurez...asta ne bate pana la urma :lol: :lol: :lol:

punctatul de la 2 kg. mi se pare cel mai o.k., nu de alta, dar daca tot se folosec numai boilis-uri, ce mai conteaza ???

@ Vladut

persoanele tot non-grata sunt, chiar daca sunt mai multe... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Cornel,

Am fost la Ponton Vernescu in primavara si din punctul asta de vedere (cu masinile) a fost SUPER. Oricum le auzeam pe alea care circulau (SI NOAPTEA) pe malul vostru.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornelserbu scrie: punctatul de la 2 kg. mi se pare cel mai o.k., nu de alta, dar daca tot se folosec numai boilis-uri, ce mai conteaza ???
Stii la fel de bine ce hulpava e platica pe Tincabesti :lol: :lol: :lol: Bila mica - la alibi - platica multa ! :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

locul de la vernescu e cunoscut cel mai bine de val, care a prins enorm de mult pescuind la fasole!
mare?
:D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie:locul de la vernescu e cunoscut cel mai bine de val, care a prins enorm de mult pescuind la fasole!
mare?
:D
Este TOTAL GRESIT si vreau sa contest aceste afirmatii !!! Capturile au intra la Maple peas , Garbanzos si Lupin , cite 2 boabe pe rig , echilibrate critic dupa reteta lui Cornel Rosioru , aia cu preduceaua !
Am sa va rog d-le Vladeanu sa nu dezinformati lumea cu privire la Vernescu ! Asta in conditiile in care ne asteapta un concurs greu si lumea trebuie sa fie informata corect !
Ultima oară modificat Sâm Oct 06, 2007 17:05 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

:lol: :lol: :lol: :lol: Poate se agata vreun crestin la postarea de mai sus si sa vezi discutii ! :lol: :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val Pangica jr scrie::lol: :lol: :lol: :lol: Poate se agata vreun crestin la postarea de mai sus si sa vezi discutii ! :lol: :lol: :lol:
Ce, era la misto? Ca am dat deja comanda de maple d'alea :evil:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

:lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”