Ma bucur sa aud ca se va face o noua repopulare si trebuie sa-l felicitam pe dl Petcu pt acest efort depus. Eu, anul acesta, devreme, am avut primul pescuit pe balta dansului, cand nu prea stia balta de boilies si am si prins, am pescuit si anul trecut in primavara, cand pe mal era inca zapada, si nu prea se stia nimic despre catch & release, rugamintea mea este, mai ales ca inca se mai lucreaza la regulament, sa nu cobarati limita la cantar sub 3 kg, mai ales cand aud tot mai multi oameni plangandu-se ca nu mai pot lua un peste acasa, ca balta nu mai are peste sub 4 kg

, este o medie de invidiat. Va mai dau un exemplu la care sa va ganditi: dl Raduta, stiind ca va avea sau nu, un concurs pe balta Sarulesti, a facut o repopulare super masiva de crap cu o greutate medie de 4 kg, (la concurs, cantitatea de peste nepunctabil a fost aproape sau mai mare decat cantitatea totala prinsa), cu toate acestea nu a coborat limita la cantar sub 5 kg, cu tot riscul vis-a-vis de cantitatea totala ce urma a fi prinsa. Cred, ca ma voi regasi pana la urma pe lista concurentilor, imi va face placere sa pescuiesc la inceput de noiembrie, 72 ore, daca se va tine acest concurs si daca totusi se va respecta o limita la greutatea minima, anul acesta au existat concursuri cu multe kg prinse, dar media lasa de dorit, si multi pecari cu experienta si chiar premianti la prima editie, au renuntat la a doua editie. Astept cu nerabdare regulamentul final si sper sa ne intalnim la concurs !