CUPA IERNII 01-04 noiembrie 2007, Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

Atata timp cat vom avea exemple ca voi sunt sigur ca asa va fi si nu ve/ti fi dezamagiti.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:@george
Stai linistit, nu este nici un fel de problema. Este normal ca orice pescar care participa la concursuri sa aiba idealuri si sperante. La fel de normal este si faptul ca satisfactia cea mai mare sa o ai cand invingi pe cineva pe care il respecti si il apreciezi. Asa ca, aceste lucruri nu fac decat sa ma bucure, iar parerea mea este ca sunt foarte multi tineri pescari talentati care inca nu au avut ocazia sa o dovedeasca.
Poate ca ei vor forma candva o echipa nationala puternica, care sa ne aduca aurul acasa..... :wink:

:D :D ...poate formezi si niste echipe SENZOR junior.... :D

Orient Alex

Mesaj de Orient Alex »

Vladut,din nou ai gandit si ai scris cuvinte cu mult caracter de mare om.Din- tradevar sportivitatea este cea mai importanta cine crede in ea si o intelege,si mai ales cine doreste cu disperare sa lupte pt a fi cei mai buni .Mai devreme sau mai tarziu acei vor iesi in fata este clar.Avem nevoie pe viitor de o echipa foarte puternica,experimentata care sa ne reprezinte cu'' AUR'' la C.M.de nu va fi asa ei tot ai nostri vor fi si ii vom sustine in continuare!Imi doresc din tot sufletu poate odata in viata sa mi se iplineasca acel mare vis de a fi ales in echipa nationala.Sper ca nam exagerat este tot ce imi doresc ,pana atunci mult fir intins.! :wink:

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Salutare la toata lumea .
Am vorbit cu nea Victor si concursul se va tine sigur in perioada 6-9 noiembrie( 72ore)Astazi voi prezenta regulamentul care va fi la fel ca cel din primavara dar cu mici modificari.Am vorbit cu Vladut si mi-a recomandat
ca taxa sa fie tot de 1200 lei de echipa (runner obtional)iar premiilevor fi dupa cum urmeaza:

-locul 1- 6000ron
-locul 2 -4000ron
-locul 3 -3000ron
- captura-2500ron

dar putina rabdare ca azi voi posta si regulamentul.Cei care doresc sa participe se pot inscrie pe lista. Pentru diverse informatii puteti contacta pe Petcu Victor 0728908400 sau Dan Marinita 0744841033/0728942421.Tin sa multumesc in primul rand lui Vladut Mateianu care a aceptat promovarea
pe site-ul CRAPMANIA si pentru sustinerea in organizare a acestui concurs.

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Balta permite amenajarea a 20 de standuri.Deci pot participa 20 de echipe.

LISTA CONCURENTI

1.Dan Marinita
Radu Robu
runner Cosmin Marinita

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Am o intrebare, sigur ramane perioada pe care ati mentionat-o 6-9 noiembrie ?, totusi de marti pana vineri, ocupa cam toata saptamana, iar cei care mai au si un servici, cam greu sa participe, oare nu era posibil de joi pana duminca :?:

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

@ Stefan

:) Eu sunt de acord si cu perioada pe care o propui tu,(ASTEPT SI ALTE PARERI DAR SI TAXA) dar in momentul in care am postat regulamentul nu mai poti schimba nimic. Si asa e cam tarziu concursul si nu stiu cum va fi vremea.Balta se va popula din nou cu mult crap care din ce am aflat media va fi de 1,5-2,5kg/bucata.Deci va fi un concurs de uzura din cauza ca balta e suprapopulata cu crap.Din aceasta cauza concursul se tine asa tarziu.Patronul baltii a tinut ca acest concurs sa se tina la inceputul lunii Noiembrie DUPA REPOPULARE.Concursul va fi greu si datorita faptului ca pescarii vor fi foarte solicitati(va fi timp de odihna putin)asa cum am spus mai sus datorita densitatii de peste existenta in balta.

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Ma bucur sa aud ca se va face o noua repopulare si trebuie sa-l felicitam pe dl Petcu pt acest efort depus. Eu, anul acesta, devreme, am avut primul pescuit pe balta dansului, cand nu prea stia balta de boilies si am si prins, am pescuit si anul trecut in primavara, cand pe mal era inca zapada, si nu prea se stia nimic despre catch & release, rugamintea mea este, mai ales ca inca se mai lucreaza la regulament, sa nu cobarati limita la cantar sub 3 kg, mai ales cand aud tot mai multi oameni plangandu-se ca nu mai pot lua un peste acasa, ca balta nu mai are peste sub 4 kg :D , este o medie de invidiat. Va mai dau un exemplu la care sa va ganditi: dl Raduta, stiind ca va avea sau nu, un concurs pe balta Sarulesti, a facut o repopulare super masiva de crap cu o greutate medie de 4 kg, (la concurs, cantitatea de peste nepunctabil a fost aproape sau mai mare decat cantitatea totala prinsa), cu toate acestea nu a coborat limita la cantar sub 5 kg, cu tot riscul vis-a-vis de cantitatea totala ce urma a fi prinsa. Cred, ca ma voi regasi pana la urma pe lista concurentilor, imi va face placere sa pescuiesc la inceput de noiembrie, 72 ore, daca se va tine acest concurs si daca totusi se va respecta o limita la greutatea minima, anul acesta au existat concursuri cu multe kg prinse, dar media lasa de dorit, si multi pecari cu experienta si chiar premianti la prima editie, au renuntat la a doua editie. Astept cu nerabdare regulamentul final si sper sa ne intalnim la concurs !

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

@Stefan
Concursul se va tine sigur. In seara asta voi publica regulamentul.Am vorbit si cu nea Victor si perioada de desfasurare a concursului va fi 6-9 noiembrie adica de marti pana vineri.Se va cantari peste (crap romanesc si cteno)incepand cu greutatea de 2 kg. Sa speram ca pesti existenti sa nu se bage la" iernat" :D mai devreme.Sper sa ne ajute si vremea

Daniel Verdete

Mesaj de Daniel Verdete »

Total nepotrivita perioada de desfasurare a acestui concurs (6 - 9 noiembrie). Ganditi-va si la noi cei care lucram. Era foarte bine de joi pana duminica. Poate totusi, mai reflectati si schimbati aceasta perioada ca sa putem participa si noi ....
Daniel Verdete

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”