LANSETE HARRISON BALLISTA NOI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

florinw scrie: sa intzeleg din raspunsul tau ca nu se poate lansa mai mult de 100m?
adevarul e ca de la 100 la 250 metri nu e decat un pas...
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@florinw,

le-ai ametit de tot!
pune si tu frate numele celui caruia ii raspunzi inainte de a scrie... altfel nu mai intelegem nimic.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

florinw

Mesaj de florinw »

andrei vladeanu scrie:
florinw scrie: sa intzeleg din raspunsul tau ca nu se poate lansa mai mult de 100m?
adevarul e ca de la 100 la 250 metri nu e decat un pas...
aici ai nimerito!

un pas mare pt omenire si poate un nou inceput pt unii.

oricum ai raspuns prin 2 postari fara sa aiba nici o legatura cu subiectul,de unde se vad niste calitatzi deosebite pt politica sau advocatura :lol:

oricum asteptam un raspuns (si) de la cel care a facut afirmatzia si era asa convins ca vroia chiar sa parieze :wink:

si tot nu am inteles..de ce nu potzi prinde crapi mari la nai mult de 100m?? :shock:

coco carpdiscount

Mesaj de coco carpdiscount »

@florinw

cred ca prima mea postare la acest topic are legatura cu subiectul. totusi, iti multumesc pentru calitatile pe care le-ai apreciat la mine.
apropo, explica-mi si mie ce calitati ai tu de reusesti sa pescuiesti (in 80 % din cazuri, daca nu ma-nsel) la distante 180-250 metri, fara sa plantezi!?!

ps te-am intrebat mai direct, pentru ca altfel vad ca te faci ca nu-ntelegi!
Nu bei, nu prinzi !!
Porcul tot porc ramane :) !

coco carpdiscount

Mesaj de coco carpdiscount »

am postat din greseala am postat cu nicku' lui coco, dar sunt eu andrei, politicianul advocat!
Nu bei, nu prinzi !!
Porcul tot porc ramane :) !

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

@andrei

eu il cred ca pescuieste la 180-250 metri,e foarte usor daca dai din barca... :lol: :roll: :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

florinw scrie: ... eu pescuiesc 80% la distante mari (150-250m) si sint adeptul betelor moi.

tu ai baut prigat, nu-i asa?
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

florinw

Mesaj de florinw »

cocodelasenzor scrie:@florinw

cred ca prima mea postare la acest topic are legatura cu subiectul. totusi, iti multumesc pentru calitatile pe care le-ai apreciat la mine.
apropo, explica-mi si mie ce calitati ai tu de reusesti sa pescuiesti (in 80 % din cazuri, daca nu ma-nsel) la distante 180-250 metri, fara sa plantezi!?!

ps te-am intrebat mai direct, pentru ca altfel vad ca te faci ca nu-ntelegi!
ok.e clar politica e in floare.

deci sa o luam de la inceput poate asa te apropii de subiect fara interpretarile de rigoare.

s-a afirmat ca anumite betze nu pot prinde peste mare peste 100m.

intrebarea a fost care e motivul.

variantele de raspuns erau :

1-pt ca nu se poate lansa mai mult de 100m? (cade datorita afirmatziei ca s-ar putea prinde ciortan la peste 100m)

2-nu potzi controla cu aceste betze un dril la peste 100m (la un peste mare) probabil fiind considerate ca prea moi pt pescuit la distantza.

aici am dat exemplu ca eu pescuiesc cu betze moi la distantze mult mai mari si totusi se mai intimpla sa pun cite un crap (nu ciortan) pe saltea.

oricum afirmatzia initziala (nu poate prinde peste mai mare la peste 100m) nu a specificat daca se pescuieste lansat sau nu

daca potzi sa imi raspunzi la subiect itzi ramin recunoscator.

si acum sa lasam caterinca si sa discutam un pic si serios.

am observat ca multzi dintre voi preferatzi betzele tari.in afara de o distantza mai mare de lansare ai si alte avantaje?

asta ar putea fi subiectul unui nou topic:

betze tari -betze moi

pescuit plantat-lansat

florinw

Mesaj de florinw »

mirceaef scrie:
florinw scrie: ... eu pescuiesc 80% la distante mari (150-250m) si sint adeptul betelor moi.

tu ai baut prigat, nu-i asa?

:lol: :lol: :lol: de ce ma intrebi?m-ai vazut cu langosu in mina? :lol: :lol:

daca nu esti prea lenes sa vislesti potzi planta la distantza asta iar preferintza betzelor moi o sa o gasesti la majoritatea pescarilor de crap din anglia si germania care Nu sint obligatzi sa lanseze departe.
Ultima oară modificat Joi Noi 08, 2007 14:34 de către florinw, modificat 1 dată în total.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@florinw

afirmatia ca anumite betze nu pot pescui crap la peste 100m a facut-o dl. victor oana. pe el trebuie sa-l intrebi, nu pe andrei...
si sunt si eu curios sa aflu raspunsul.

dl victor ... ???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”