premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Piciul este alta LOAZA CRIOGENATA ,care este adus la viata de cate ori exista animozitati pe Crapmania . :evil: :evil:
17 POSTARI IN 12 LUNI .CITITI TOATE POSTARILE ACESTUI VIERME OPARIT :evil: :evil:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

S-a inceput cu ceva si a ajuns altceva. Intradevar ce face Oana nu e corect, nota de plata pusa de dansul este un exemplu de nepasare si infatuare, cred ca nici cel mai prost cititor de pe site nu poate crede acele sume exorbitante, dar este problema voastra , a celor care il credeti si il finantati.

Despre premii, cat mai multe sunt bine venite, nu trebuie atata incrancenare, la Bugeac a fost super ok, patronul a fost un exemplu de bun simt, a venit personal cu ciorba fierbinte pe balta si alte produse, pescarii erau toti prieteni, iar masa de sfarsit mirifica. Asta la o taxa de 200 euro si primele 5 locuri premiate !

Oare indraznesc prea mult daca mai va rog (apcr , pescari 4 ever, serbu) sa mai faceti asemenea concursuri ?

1500 euro iti iau mintile si nu se stie

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

MIRCEAAAA... HELP !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

piciul scrie:@Valpi
salutari mare eliberator. mai face fata congelatorul?
Auzi bai piciule - o sa te ia dracu daca ma apuc de tine ! Nu uita cine a perfectionat Internetul la pecuitul crapului in Romania ! Vrei sa te dau in fapt bai gaoza ? Cine pizd..a matii ti-a bagat tie in cap ca eu umplu congelatoare pe unde merg la peste ?

Fac un protest si vizavi de admnistratia actuala a acestui site - cind se mai modereaza acest topic ??????? - pentru ca este o amestecatura de frustrari grosolane si postari serioase - astfel incit nu stiu daca eu mai scriu aici . Sau poate se doreste intentionat demonetizarea acestui subiect al taxelor reduse si a premiilor pentru podium - astfel incit prin postarile acestor "jivine" sa nu se mai inteleaga nimic ?

Cit priveste acest piciul sper din tot sufletul sa nu fie Radu Badica - el este SINGURA persoana care ma striga Valpi ! :oops: :oops:
Ultima oară modificat Joi Noi 15, 2007 21:08 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, Vali , administratorii sunt cu ochii pe tot ce se discuta pe acest forum, in permanenta. Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa intervenim de cate ori cineva are o problema personala !
In urma discutiilor la nervi, ies la iveala lucruri interesante, care fac deliciul "telespectatorilor". Plus ca noi nu suntem Iliuta, asa ca permitem dreptul liber la opinie, bineinteles in limita injuraturilor grosolane si a reclamei mascate.
Iar de impartit si de separat toate topicurile , cum sare unul calul si o ia pe aratura, este cam greu , cu toate ca uneori(si aici aveti dreptate voi) , este necesar ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladut

auzi drag prietene - pai tu ce incerci sa ma convingi pe mine ? Nu uita ca inainte a fost gaina si dupa aia oul pe situl asta !! :oops:
Tu stii foarte bine cine este si pustiul si cine dracu isi mai bate joc de noi pe aici ( similitudine de Ip ! ) dar pesemne ca nu vrei o discutie serioasa si vrei caterinca ! Nu inteleg cum poti sa il lasi pe unul ca Pustiul ( sa-l fereasca Domnul pe Radu Badica ! ) sa ma acuze ca imi umplu congelatorul cu peste la fiecare iesire pe balta ? Adica inteleg sa nu bagi pumnul in gura nimanui - dar nici asa !
Uite de maine scriu si eu ca tu si Andrei va luati peste acasa - si ca v-am vazut cu ochii mei executind crapii in stuf , sau ce dracu mai trebuie sa scriu ca sa fiu credibil in prezentare - voua va convine ? O astfel de acuzatie nu e joaca - poate voua vi se pare de rahat si o luati in joaca , dar pentru mine e importanta , pentru ca ma priveste personal ! Si asta din joaca cuiva care stiu sigur ca ma cunoaste ( altfel nu avea de ce sa scrie ! ) , dar in spatele unui nick name - crede ca isi poate bate joc de toata lumea . Indiferent de riscuri eu caut sa il dau in fapt pe acest Pustiu ! ( si te asigur ca stiu cum sa fac asta , daca or mai fii ramas ceva semne de ale mele pe acest site ! )

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Draga Val, iti inteleg supararea, dar singurul sfat care pot sa ti-l dau este sa nu mai bagi in seama toate prostiile : cainii latra, caravana trece !
Uite, eu recunosc public ca am congelatorul plin de crapi , pe care i-am executat cu sange rece noaptea in stuf. beat. :D
Exact asa trebuie sa privesti lucrurile, ptr ca cine te cunoaste , te stie ca Val Pangica, unul dintre promotorii carpfishingului in Romania. Punct.
Restul sunt vorbe..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@ Naepanfil ; @ Piciul

La anul Victor Oana ii da premiul mamelor voastre , un crap cu barba.

Mai duceti-va bai in................... ca daca mai faceti afirmatii proaste va trag la m................ !!!

Bulangiilor !!!!!!!!!!!!
Valentin Dumitru

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

vopsitule, pă tine nici nu te bag în seamă. eşţi un gîndac.
eu vînez ploşnitele.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Naepamfil scrie: @oana cum costă mă baltă 4000euro? adică iei banii cu o mînă şi îi bagi în buzunar cu ailaltă? zio paia bună. cît vrei săţi tragi şi să mor dacă mai zic ceva.
O zi de pescuit la Darvari costa 150 ron .
5 zile de pescuit la Darvari costa 750 ron
750 RON inmultit cu 42 echipe este egal cu 31.500 RON
31.500 RON impartit la 3,35[atat costa un euro]este egal cu 9400 EURO
Eu incasez 4000 euro la concursul PELICANUL . :!: :!:

CAT PLATESC CEILALTI ORGANIZATORI DE CONCURSURI LA DARVARI :?: :?:
Ultima oară modificat Joi Noi 15, 2007 22:48 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”