premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

GoldFish-Team
Puncte: 0

Mesaj de GoldFish-Team »

Bine ca n-a mai intrat si florin w ala pt ca era un spectacol total. :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

CATEGORIA ''SUNT MAI PROST DECAT UN COPIL DE CLASA INTAI

cezar dinu a scris [citat]

''LA PREMIILE ASTEA ITI DAI SEAMA CA TAXA ESTE VREO 500 EUROI ''

42 ECHIPE INMULTIT CU 500 EUROI ESTE EGAL CU 21.000 EUROI .
PREMIILE CASH SUNT DE 34.500 EUROI PLUS 4000 EUROI 2 CUPE DE AUR .
TOTAL 39.500 EUROI .
INCASAT 21.000 EUROI .
PLATIT 39.500 EUROI . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DE UNDE PLATESTI BANII ASTIA BA PITESTI :?: :?: :?: :?: :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

mam liniştit. pt. baltă nu vrei decît 4000. ăştia intră în buzunaru tau, că profit = 200 euro. oană laso dracu că pute. mai scade ceva şi din aparatele alea de pozat că leai socotit şi la concursul trecut. iar plata şi mîncarea arbitrilor laso. trebuie săţi aduc aminte că ai dat mîncare alterată la lume de ia apucat căcarea pe toţi?

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Vladut
Vali Vesa si Val au dreptate. Am spus-o de atatea ori si o s-o mai spun. Iti place sa intretii si chiar sa starnesti cateodata mizeriile verbale. Esti direct responsabil de toate porcariile care se scriu aici, pentru ca atata vreme cat numai tu poti afla sau poti dispune sa se afle cine se ascunde sub nick-uri si sa-i banezi dar nu o faci, e ca si cum ar fi postarile tale facute cu rea intentie sub diverse pseudonime. Scuza cu datul in vileag al neregulilor, facut sub imperiul nervilor e subtire si nu justifica atacurile anonime si nici nu cred ca sunt "multi cei care" doresc genul acesta de dialog. Pe topicurile moderate/lansate de Andrei, de ce nu se intampla asa ceva? Vreau sa stiu exact al cui este acest forum (site) si pe cine reprezinta? Ca sa stiu a cui carte de vizita este. Pentru ca daca reprezinta cumva APCR-ul si nu se schimba nimic, eu nu mai vreau sa fiu membru al acestei asociatii. :evil: :oops:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

De la ce am plecat si la ce am ajuns :cry: Jigniri, acuzatii nefondate de frauda, retrageri... :cry:
N-a fost asta intentia mea dar imi cer scuze tuturor celor "atinsi" pe topicul asta ajuns de C***T.
Mircea, muta postarile aiurea intr-un alt topic sau inchide-l p'asta. Ca oricum nu am aflat ceea ce am vrut si vad ca nu mai prezinta interes.
Merci,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Florentin Iuga scrie:....si nici nu cred ca sunt "multi cei care" doresc genul acesta de dialog.
Florentine, vad ca te-ai transformat in avocatul poporului ! :oops: Las-i te rog si pe altii sa isi expuna parerile, la tine se pare ca problema sunt EU ! Si, daca e asa, ar fi mai bine sa ma suni personal, nu sa faci circ si sa te "smenuiesti" public ptr. captarea atentiei ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@ Naepanfil

Bai lingerica daca aflu cine esti te bag la masina de colorat vopsea, ai curaj sa-ti spui numele ? Sau esti un soarece de birou care nu are tupeu sa spuna in fata ce are de spus. Sa afle lumea cu cine se cearta ca asa.............ma doare la p.............. de tine!!!
Valentin Dumitru

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val Pangica jr scrie: Uite de maine scriu si eu ca tu si Andrei va luati peste acasa - si ca v-am vazut cu ochii mei executind crapii in stuf , sau ce dracu mai trebuie sa scriu ca sa fiu credibil in prezentare - voua va convine ?
da, mie imi convine!
o regula de baza a PR-ului spune ca nu conteaza ce se zice (de bine sau de rau), important e sa se zica!!!! :D
The One Team

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

:shock:
da...n-am nicio concluzie de adaugat. Doar intrebari:

Pentru cine a urmarit intrebarile mele a inteles ca sunt incepator in pescuitul exclusiv la crap in mod profesional, si sunt aici pt a mai intelege fenomenul si pt a va cunoaste pe dvs., pescari de competitie cu experienta.

Intrebari:

De ce as participa eu la concursuri in 2-3 ani, cand observ atatea acuzatii de rahat, invidii, rautati...vorbe...barfe...etc?

De ce as plati 500 - 1000 E pt un concurs, poate sa am "norocul" sa pic pe un loc slab sau sa-mi aud tot felul de vb de cacat?

Cu 500 - 1000 E, merg linistit, relaxat pe orice balta din Romania, Ungaria, cateva zile ...unde-mi aleg si locul cel mai bun...si unde nu ma streseaza niciun idiot.
Mi-ar placea sa-mi raspunda cativa: Vladut, Andrei, Dl. Rosioru, Val, Vopsea, Oana, Vesta, Iuga, Gold fish...adica cei care au ceva de spus.
Multumesc.

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@ pt administratorii acestui site

cred ca ar fi bine sa interziceti accesul persoanelor care isi dau numele de scena, astfel riscati ca pe viitor sa apara tot felul de verze murate care sa faca din acest site o varza si mai mare.

cred ca de la bun inceput acest site s-a dorit a fi unul profesionist de unde sa invatam cat mai multe despre carpfishing.

acum s-a ajuns la nivel de taraba unde ne certam, ne injuram, ne amenintam,...etc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”