premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

@ marin laurentiu

Nu sunt suparacios stai linistit. Poate sunt idealist in privinta asta, dar sustin in continuare ca premiile exagerat de mari fac din acest sport mai mult o afacere si nu stiu daca este ceea ce ne dorim.

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

@ gold fish (Lockness :D )

eu cred ca in conditiile unui sistem construit pe cluburi sportive si condus de o federatie, media de varsta a pescarilor va scadea.[/quote]

In primul rand se scrie corect LOCHNESS :lol: :lol: :lol: si am vazut la tv ca l-au prins pe monstru ................adica un somon de vreo 35 kg :shock: .
Andrei e greu sa scoti tineretul din ziua de azi din fata computerului sau din discoteci. Chiar daca se face federatie de pescuit sportiv la ce interes exista pentru sport in Romania.......................Mai avem mult pana sa ajungem la nivelul si mentalitatea celor din Anglia, Germania, Olanda, etc

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ GoldFish-Team

Este adevarat ca avem mult pana sa ajungem ca ei, dar cineva trebuie sa inceapa odata si la noi, astfel incetul cu incetul ne schimbam si noi mentalitatea. Sustin formarea unei federatii si a cat mai multor cluburi.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@marin laurentiu

stiu ca si tu esti pescar amator (mai sunt cateva sute de mii in Romania), insa eu vorbeam de sportivi amatori care vor practica pescuitul de competitie intr-un sistem organizat, reglementat de guvern.

pe viitor, cluburile de pescuit isi vor recruta sportivii, in linii mari, din cei care in ultimii ani au participat la competitii. numai ca va scadea presiunea financiara asupra sportivului, ea urmand sa fie sarcina clubului. cel putin teoretic...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

parca am fi la natatie, nu la un pescuit unde efortul fizic este mlt mai mic si mai usor de dozat, asta apropos de scaderea mediei de varsta...de ce oare e in stare Mati si Tata Nitu sa castige atatea concursuri...sunt tineri, au conditie fizica de invidiat si alearga zlnic cate 10 km...aveti voi boala pe astia batrani, este ? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mihai dorobantu

Mesaj de mihai dorobantu »

gabisandu scrie:@ GoldFish-Team

Este adevarat ca avem mult pana sa ajungem ca ei, dar cineva trebuie sa inceapa odata si la noi, astfel incetul cu incetul ne schimbam si noi mentalitatea. Sustin formarea unei federatii si a cat mai multor cluburi.

Ideea nu e rea dar la ce scandaluri au loc intre cluburile de pescuit ti se face lehamite si preferi sa mergi solo la concursuri.
Daca toti ne-am vedea de pescuit si am lasa la o parte disputele personale cred ca s-ar face un pas mare in construirea unei federatii.
Pana atunci... mai curge ceva apa pe Dunare

andrei vladeanu
Veteran

nu exista sport in care sa nu fie scandaluri intre cluburi!
The One Team

mihai dorobantu

Mesaj de mihai dorobantu »

andrei vladeanu scrie:nu exista sport in care sa nu fie scandaluri intre cluburi!
Da dar noi pescarii ne consideram speciali :wink: ,
Propun chiar daca unora li se pare utopic sa incercam si sa vedem ce iese.
Ce zici?? :roll:

andrei vladeanu
Veteran

bine.
The One Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Mihai Dorobantu

Hai mai intai sa ne organizam, sa avem 4-5 cluburi puternice care sa-si trimita la concursuri cat mai multe echipe, astfel, cluburile ar avea mai multe sanse sa prinda cel putin un loc bun. Intrecerile sa se faca intre cluburi nu intre pescari si asa uniti vor avea mai mult de castigat toti pescarii. Atunci se va vedea care este mai bun, nu se va mai pune in discutie problema locului, ar fi ceva de genul campionatelor mondiale.

Fara doar si poate ca la concursuri pot avea acces si echipe ce nu fac parte dintr-un club, dar sansele lor de castig vor fi mici iar daca sunt chiar buni vor fi cooptati in cluburi.

In rest certurile vin si pleaca, pescarii nu tin dusmanie... :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”