Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La Belgrad unde s-a desfasurat campionatul mondial era foarte mult somn pitic, poate ne dati mai multe detalii despre echipa sau echipele care au pescuit pe locurile somnului..........Florentin Iuga scrie:Daca vorbim de Tancabesti, nu uitati ca locurile asa-zis proaste, sunt in general dominate de somn mare. Nu veti reusi sa tineti crapul acolo pe termen mai lung, sub nicio forma. Numai pentru o hranire pasagera, Si asta depinde de nada, daca-i place si somnului...
Florentin Iuga scrie:Daca vorbim de Tancabesti, nu uitati ca locurile asa-zis proaste, sunt in general dominate de somn mare. Nu veti reusi sa tineti crapul acolo pe termen mai lung, sub nicio forma. Numai pentru o hranire pasagera, Si asta depinde de nada, daca-i place si somnului...
atunci, echilibreaza cursele!Val Pangica jr scrie: Poate este gresit ce am vrut eu sa spun aici - dar inca am credinta ca daca eu asi fii patron de balta , cred ca imi pot gestiona balta si mi-as creste locurile cu acces auto bun si locuril de campare excelente si a-si cauta sa imi echilibrez balta pentru a crea multe locuri bune si foarte bune la concursuri .Din pacate ma ocup de transport auto !
Somn pitic era peste tot dar nu se heanea cu crapGoldFish-Team scrie:La Belgrad unde s-a desfasurat campionatul mondial era foarte mult somn pitic, poate ne dati mai multe detalii despre echipa sau echipele care au pescuit pe locurile somnului..........Florentin Iuga scrie:Daca vorbim de Tancabesti, nu uitati ca locurile asa-zis proaste, sunt in general dominate de somn mare. Nu veti reusi sa tineti crapul acolo pe termen mai lung, sub nicio forma. Numai pentru o hranire pasagera, Si asta depinde de nada, daca-i place si somnului...
Pai nu-i chiar asa mare filozofia. Scufunzi niste buturugi si i-ai creat habitatul. Repet lipovenii o fac de secole si isi tin secrete locurile unde au aruncat cate o buturuga sa nu vina altii sa le ia pestele. Nu le ramane decat sa arunce din cand in cand ceva porumb si gata recolta.Ca sa modifici potentialul unui loc,prin anumite operatii sau modificari ale mediului subacvatic, ar insemna sa sti absolut totul despre crap...cind mananca , cum mananca, unde mananca, de ce mananca, la ce temperatura mananca, cat timp mananca, ce face dupa ce mananca, si lista de tabieturi poate continua...
Daca cineva ar sti toate astea ala ar fi ... departe