Val Pangica jr scrie:Densitatea somn versus crap de peste 5 kg nu cred ca este relevanta in evaluarea unui loc .
Eu cred altceva - exista multa albitura , caras , ciortan care fiind exclus de Somnul mare din Tincabesti ii ia ca din oala si uite cum apare teoria gresita . Daca pe acele locuri se cultiva hrana frecvent , este imposibil sa nu migreze si ceva exemplare mai rasarite linga aceste "victime" sigure pentru somn si usor - usor se regleza lucrurile .
Poate este gresit ce am vrut eu sa spun aici - dar inca am credinta ca daca eu asi fii patron de balta , cred ca imi pot gestiona balta si mi-as creste locurile cu acces auto bun si locuril de campare excelente si a-si cauta sa imi echilibrez balta pentru a crea multe locuri bune si foarte bune la concursuri .Din pacate ma ocup de transport auto !
Cu ani in urma pe o balta langa Alexandria destul de echilibrata din punct de vedere a locurilor de pescuit, in urma unei furtuni s-a rupt o creanga dintr-o salcie care a migrat la circa 30 de metri de mal si s-a impotmolit in namol.
Am dat intamplator peste ea in timp ce plantam.
Am prins foarte multa vreme crap dupa crap acolo pana cand , un "destept s-a gandit s-o smulga sa nu-si mai agate lansetele in ea.
Dupa povesea asta am scufundat niste tevi de irigat in diverse locuri cu rezultate la fel de bune.
Apoi au veni plasarii si s-a terminat totul.

Iata un exemplu de cum poate fi creat artificial un loc bun de crap.
PS: In respectivele tevi de irigat am prins si somotei si carasi si ciortani. (Cu mana goala)