e foarte frumos ca anumite lucruiri ies la iveala si niste remuscari pe care le ai te fac sa spui lucrurilor pe nume . Eu cred ca trebuia sa faci acest lucru - atunci ! Numai asa eliminam griul de neghina .
Si mai e o chestie - uita-te la Vijelie sau la Mitza - astia cind intra in stand te gindesti daca e totul Ok sa nu iti iei vreo penalizare , nci prin gind nu iti trece sa ii mai iei si deoparte , sa le mai zici ce si cum si sa le propui vreun porc !

E vorba si de atitudinea arbitrilor . Pesemne ca fiind la inceput , intri in vorba cu pescarii si unii dintre ei vad asta ca un semn de slabiciune al tau . Sa nu mai faci chestia asta - poti bea o bere la cineva in stand , poti discuta despre fotbal , curve , etc - dar cind vine vorba de pescuit sa devii imediat arici ! Cam asta e calea .
Cu timpul ai sa inveti si tu de cine sa te feresti . La cum ii stiu eu cel putin pe Mitza sau Vijelie ( si pe saracii Matasaru sau Gheorghiu - fie-le tarina usoara ) astia te scuipa in ochi daca le propui asa ceva . Si sa stii ca scuipatul ala arde rau si te apasa ani de zile . Practic dispari ca pescar de competitie .