Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

@Viorel

e foarte frumos ca anumite lucruiri ies la iveala si niste remuscari pe care le ai te fac sa spui lucrurilor pe nume . Eu cred ca trebuia sa faci acest lucru - atunci ! Numai asa eliminam griul de neghina .
Si mai e o chestie - uita-te la Vijelie sau la Mitza - astia cind intra in stand te gindesti daca e totul Ok sa nu iti iei vreo penalizare , nci prin gind nu iti trece sa ii mai iei si deoparte , sa le mai zici ce si cum si sa le propui vreun porc ! :lol:
E vorba si de atitudinea arbitrilor . Pesemne ca fiind la inceput , intri in vorba cu pescarii si unii dintre ei vad asta ca un semn de slabiciune al tau . Sa nu mai faci chestia asta - poti bea o bere la cineva in stand , poti discuta despre fotbal , curve , etc - dar cind vine vorba de pescuit sa devii imediat arici ! Cam asta e calea .

Cu timpul ai sa inveti si tu de cine sa te feresti . La cum ii stiu eu cel putin pe Mitza sau Vijelie ( si pe saracii Matasaru sau Gheorghiu - fie-le tarina usoara ) astia te scuipa in ochi daca le propui asa ceva . Si sa stii ca scuipatul ala arde rau si te apasa ani de zile . Practic dispari ca pescar de competitie .
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 17:21 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in noua mea calitate de organizator competitii ( pt cine nu stie am anuntat anul trecut ca ma retrag din competitiile nationale individuale) fac urmatoarele precizari:

1. pt. dezvaluirile facute ( mai bine mai tarziu decat niciodata) Viorel esti invitat GRATUIT la Cupa Cupelor 2008 - din partea APCR.
prin urmare, echipa ta va plati 1/2 din taxa, adica 900 ron. felicitari si fir intins la concurs.

2. vijelie, daca vrei sa primesti bani mai multi pt. arbitraje urmeaza exemplul lui Viorel si fa publice, la momentele respective, propunerile pe care le primesti. numai asa vom putea elimina scarbele si jigodiile din circuitul competional. degeaba spui acum ca ai primit zeci de propuneri.
The One Team

viorel doloc
pescar de competitie

LA MULTI ANI ROMANI...SI "SENZOR"-ILOR

Mesaj de viorel doloc »

CORECT, sau poti "lasa" semne de slabiciune ca sa observi cat de slab e cel de langa tine.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

viorel doloc scrie: REFUZ: sa primesc bani pentru a arbitra corect in ultima noapte a concursului CUPA PELICANUL 2007, SECTOR C, atunci cand diferenta dintre primele doua echipe clasate (FISELA si SENZOR:coco,..) era de 170 de grame. -REFUZ sa dorm in ultima noapte, pentru ca disputa dintre cele doua echipe sa fie una corecta si sa nu se faca "smecherii". Poate ca din cauza corectitudinii mele, a dispozitiei de a ramane lucid in conditii de stres -vezi diferenta de 170 grame timp de peste 10 ore!- si oboseala (tot concursul nu am dormit mai mult de 8 ore, pentru ca am PROMIS d-lui OANA ca voi face tot ce imi sta in putinta sa iasa un concurs reusit din punct de vedere la arbitrajului), a atitudinii mele antialcool , poate acestea au fost cauzele pentru care D-L ROSIORU(NICI PE EL NU L-AM LASAT SA FACA "SMECHERII", CU TOATE CA FACEA PARTE DIN ECHIPA SENZOR)
,

@Viorel Doloc

TE ROG FRUMOS SA APROFUNDEZI CAT MAI EXACT ACEST SUBIECT SI TE MAI ROG SA DAI TOATE NUMELE DE CARE AI CUNOSTINTA .

ASA SA I-TI AJUTE DUMNEZEU .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

MULTUMESC DIN SUFLET, ADRIAN SI A.P.C.R, ACCEPT PROPUNEREA DVS PE LOC SI VA SPUN CA M-ATI FACUT FERICIT SI VA DORESC SA SIMTITI SI DVS. CE SIMT SI EU ACUM. ASTA DA, CADOU DE MOS NICULAE! P.S. Dupa concursul de la HOBAIA, am stat de vorba cu VLADUT si cu D-L ROSIORU si le-am facut si o propunere: sa existe un premiu special pentru cel mai bun arbitru de pe fiecare sector(corect,rezistent,antialcool, etc) pe care il vor stabili concurentii prin vot secret pe o hartie , cu o scara de la 1 la 10. Premiul surpriza il va cunoaste doar o singura persoana, sau mai multe (daca sunt de incredere) si bineinteles ca va fi anuntat la inceputul concursului, iar valoarea lui, la sfarsit.Au fost mai multe propuneri, dar le regasiti in alt topic pe care l-am deschis imediat dupa concurs(HOBAIA) si se referea tot la arbitrii.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

CRED CA ESTE CAZUL CA MIRCEA SAU VLADUT SA DESPARTA CELE 2 SUBIECTE IAR SUBIECTUL 2 SA FIE TRECUT LA COMPETITII CU TITLUL DE ''INCERCARI REUSITE SAU NEREUSITE DE FRAUDA IN COMPETITII ''SI SA DEZBATEM ACEST SUBIECT PE BAZA PROBELOR SAU DE GRADUL DE CREDIBILITATE AL CELUI CE POSTEAZA .
BINENTELES CA O ALTA CREDIBILITATE O ARE UN MATY,NITU ,VIOREL DOLOC SI O ALTA SA ZICEM ................OANA VICTOR

HAIDETI FRATILOR .....SA INCEAPA ......MORISCA

ROG TOTI ARBITRII CARE AU PRIMIT OFERTE PE CARE LE-AU REFUZAT ................SAU NU .........SA INCEAPA SA DEA NUME .............POATE ASA VOM AJUNGE SI LA CRAP LA ''MOMENTUL ADEVARULUI ''CA DE ZVONURI ..............NU AM DUS LIPSA .
DEASEMENI ROG SI CONCURENTI CARE AU FOST ISPITITI DE ARBITRII SA INCEAPA SA DEA NUME ,PENTRU CA PROBABIL AU FOST SI CAZURI DE ASTEA .
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 20:31 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Re: LA MULTI ANI ROMANI...SI "SENZOR"-ILOR

Mesaj de EX-UL »

viorel doloc scrie:CORECT, sau poti "lasa" semne de slabiciune ca sa observi cat de slab e cel de langa tine.
Si asta e adevarat - dar iti trebuie mult machiavelism pentru chestia asta , pentru ca sa stii ca si pescarii sunt dusi pe la biserica si majoritatea au si scoala strazii chiar daca ulterior au ajuns la facultate . :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Adrian Zarguzon a povestit caz in care ARBITRII au propus concurentului sa treaca peste pe foaie in schimbul a ceva BAUTURA si SLANINA .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stau si ma gandesc ca am comentat negativ cand am vazut ca la Sarulesti buna desfasurare a concursului este supravegheata de jandarmi...cata intelepciune !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

CRISTI, eu zic ca nu este nevoie de jandarmi(parere personala) ci de OAMENI IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI.Cititi pe pagina de start,la COMPETITII, subiect-ARBITRII(ESTE UN TOPIC MAI VECHI) si extrage-ti de acolo ceea ce crede-ti ca va fi util in arbitraj pt. concursurile viitoare, mai adauga-ti si dvs. cate ceva si asa lucrurile vor merge de la bine la foarte bine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”