Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce panarame doamne nu pot sa ma opresc din ris , daca mai baga fro 2 de la STEAUA ii bateam .Si cu mama lui Steaua luam tot 4-5 chiar nu ne vedem ca suntem avioane? Vai mama voastra cu fotbalu vostru , si cum le place unora de pe aici bravo romania au luptat baietii numai ca nu s-a putut ,olandezii au avut cite 3 picioare iar noi doar 2 , cred ca asta erea secretu . Aoleuuuuuuuuuuuuuu a mai intrat si gloaba de MUTU , ce panarama vai vai de noi .
Felicitari romania bine ca nu ati luat 10 sa ne faceti de ris , asta e am avut o zi mai slaba de fapt noi nu jucam asa de slab jucam si mai slab.
Stancu si Tanase, doua l*be triste...si cu Putzurca, 4 franti !
Eu m-as mira sa prindem locul 2 in grupa...si daca printr-o minune il prindem, nu cred ca trecem de baraj in veci !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
E greu cand ai un oltean basit antrenor...daca ii avea pe Messi si pe Ronaldo in lot el tot cu Grozav si Stancu incepea meciul....toata lumea ii zice ca ne trebuie Chipciu si Torje pe benzi....el ne arata ce geniu neinteles e si incepe cu dodel si popica. Piturca e un rahat cu ochi, avea dreptate Mititelu