andrei vladeanu scrie:cornelserbu scrie:de data asta, chiar ma erijez in aparatorul lui Tite si asta numai pentru ca logica mea imi spune ca nu poarta o vina chiar asa de mare.
1. daca se demonstreaza ca ce afirma Doloc este adevarat, atunci nu avem de-aface decat cu o tentativa nefinalizata
2. aceasta tentativa va putea oricand sa fie atribuita de catre cel ce-a facut-o doar drept o gluma (vezi oferta cu porcul), lucru care nu se pote dovedi.
3. chestia cu peste eliberet in minciog e veche, arbitrul unde era ?????
4. si pote cel mai important punct ete dupa parerea mea, pitorescul pe care-l emana Tite in cadrul oricarui concurs...vorbesc cat se poate de serios. Eu, vad un concurs fara Tite...gol...lipsit de populritate...fara sare si piper.
lasati-l in pace si urmariti-l cu atentie, poate nu-i chiar asa cum credeti si oricum, oricui i se mai acorda o sansa, dapai unuia nedovedit
daca n-am dreptate, atunci vorba Cuiva, sa arunce cu pietre cel fara de pacat !
@ Vijelie
dupa o aritmetica simpla, un arbitru ar trebui sa fie platit cam cu jumatate din premiul cal mare ca sa nu mai poata fi corupt...crezi ca s-ar putea ???

1. tentativa se pedepseste la randul ei. faptul ca nu s-a finalizat nu spune nimic, nici tentativa celor de la fisela nu s-a finalizat. important este ca
s-a incercat sa se fure!
Asta este o declaratie a lui Adrian Zarguzon care spune ca i sa propus de catre coechipierii lui ,echipa fisela ,sa-i dea peste lui Radu Badica .
Deci principalul hot ar fi RADU BADICA ,PENTRU CA EL AR FI TREBUIT SA ARUNCE LANSETA IMPREUNA CU MONTURA IN STANDUL LUI ZARGUZON,ACESTA TREBUIND SA INCARCE LANSETA CU UN CRAP ,IAR RADU BADICA SA FACA DRILUL CU PESTELE SI SA-L ADUCA LA EL IN STAND .
DECI IN CONCLUZIE PRINCIPALUL HOT ESTE RADU BADICA ,IAR ZARGUZON ESTE COMPLICE ,IAR ECHIPA FISELA ESTE TAINUITOARE SI CEA CARE A INITIAT FURTUL.
@Andrei
Ca ziarist ,atunci cand faci acuzatii ar trebui sa te ''INSPIRI DIN TREI SURSE DIFERITE ''.........................
3. cand tite a eliberat peste in mincioc, arbitrul vijelie era de fata. l-a prins si i-a spus sa-l elibereze.
ARBITRUL VIJELIE ERA SINGUR CAND LA PRINS PE TITE ???????????DACA DA MARTURIA LUI NU ARE NICI O VALOARE ,DAR DACA MAI ERA CU ALTI ARBITRII ...........ATUNCI ASTEPTAM SI MARTURIA CELORLALTI
DIN DISCUTIA PE CARE AM AVUT-O ASTAZI CU HAMUDE,AM TRAS CONCLUZIA CA TOATA ACEASTA POVESTE ESTE O MINCIUNA ORDINARA ,DAR ORICAT M-AS CHINUI SA DEZLEG MOTIVELE SAU MOTIVUL CARE A DECLANSAT ACESTE ATACURI IMPOTRIVA LUI TITE .........NU REUSESC .