Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Dan scrie: Am reusit , e adevarat, foarte greu, sa intru in legatura cu ilarion!
Noutati?..servim mai tarziu.!
Bai tu esti prost ??? Eu am crezut ca e o gluma nesarata a lui Victor Oana , dar vad ca tu preiei niste caterinci si promiti dezvaluiri incendiare !? Stiam ca esti plin de frustrari , dar credeam ca mai ai minte in cap . M-am inselat ! De la V. Oana accept niste glume chiar nesarate , de la tine niciodata . Vezi ce scrii .

Si pentru Dl. Victor Oana - o intrebare !? Nu v-a spus Ilarion asta si cum am impartit crapii din protbagaj cu Cezar Bibu ? Adica citi am luat eu si citi a luat el ? Ca doar la ambele concursuri mentionate am fost colegi :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Si DOLOC mai avea destiu colegi si parteneri ,si tot nu spune unde i-i era livrat ''PORCUL''si nici cum trebuia sa fie impartit .
OARE I-I ERA LIVRAT VIU ,SAU TRANSAT :roll: :?: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:@Victor Oana

Salutati-l pe "Ilarion Molodoveanu" asta , cine o fi el ,

Dar Viorel Doloc cine este ????????????????????????????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:de data asta, chiar ma erijez in aparatorul lui Tite si asta numai pentru ca logica mea imi spune ca nu poarta o vina chiar asa de mare.

1. daca se demonstreaza ca ce afirma Doloc este adevarat, atunci nu avem de-aface decat cu o tentativa nefinalizata
2. aceasta tentativa va putea oricand sa fie atribuita de catre cel ce-a facut-o doar drept o gluma (vezi oferta cu porcul), lucru care nu se pote dovedi.
3. chestia cu peste eliberet in minciog e veche, arbitrul unde era ?????
4. si pote cel mai important punct ete dupa parerea mea, pitorescul pe care-l emana Tite in cadrul oricarui concurs...vorbesc cat se poate de serios. Eu, vad un concurs fara Tite...gol...lipsit de populritate...fara sare si piper.

lasati-l in pace si urmariti-l cu atentie, poate nu-i chiar asa cum credeti si oricum, oricui i se mai acorda o sansa, dapai unuia nedovedit

daca n-am dreptate, atunci vorba Cuiva, sa arunce cu pietre cel fara de pacat !

@ Vijelie

dupa o aritmetica simpla, un arbitru ar trebui sa fie platit cam cu jumatate din premiul cal mare ca sa nu mai poata fi corupt...crezi ca s-ar putea ??? :lol:
1. tentativa se pedepseste la randul ei. faptul ca nu s-a finalizat nu spune nimic, nici tentativa celor de la fisela nu s-a finalizat. important este ca s-a incercat sa se fure!
2. aceste "glume" ( multe dintre ele la 2 capete) ar fi foarte bine sa nu se mai faca!
3. cand tite a eliberat peste in mincioc, arbitrul vijelie era de fata. l-a prins si i-a spus sa-l elibereze.
4. despre pitorescul pe care-l emana tite pot sa-ti reamintesc sedinta capitanilor de anul acesta, atunci cand m-am simtit batut de soarta care mi-a harazit asa anturaje in care sa-mi desfasor activitatea.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie: Dar Viorel Doloc cine este ????????????????????????????
Pai pe mine ma intrebi Nea Victore ? Spune ca a fost arbitru la matale la Darvari - deci ar trebuii sa-l cunosti ? Eu de unde sa-l stiu .
Si pentru ca nu stii cine e Doloc - te-ai gasit sa faci glumitze de astea cu mine ? :oops:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:de data asta, chiar ma erijez in aparatorul lui Tite si asta numai pentru ca logica mea imi spune ca nu poarta o vina chiar asa de mare.

1. daca se demonstreaza ca ce afirma Doloc este adevarat, atunci nu avem de-aface decat cu o tentativa nefinalizata
2. aceasta tentativa va putea oricand sa fie atribuita de catre cel ce-a facut-o doar drept o gluma (vezi oferta cu porcul), lucru care nu se pote dovedi.
3. chestia cu peste eliberet in minciog e veche, arbitrul unde era ?????
4. si pote cel mai important punct ete dupa parerea mea, pitorescul pe care-l emana Tite in cadrul oricarui concurs...vorbesc cat se poate de serios. Eu, vad un concurs fara Tite...gol...lipsit de populritate...fara sare si piper.

lasati-l in pace si urmariti-l cu atentie, poate nu-i chiar asa cum credeti si oricum, oricui i se mai acorda o sansa, dapai unuia nedovedit

daca n-am dreptate, atunci vorba Cuiva, sa arunce cu pietre cel fara de pacat !

@ Vijelie

dupa o aritmetica simpla, un arbitru ar trebui sa fie platit cam cu jumatate din premiul cal mare ca sa nu mai poata fi corupt...crezi ca s-ar putea ??? :lol:
1. tentativa se pedepseste la randul ei. faptul ca nu s-a finalizat nu spune nimic, nici tentativa celor de la fisela nu s-a finalizat. important este ca s-a incercat sa se fure!

Asta este o declaratie a lui Adrian Zarguzon care spune ca i sa propus de catre coechipierii lui ,echipa fisela ,sa-i dea peste lui Radu Badica .
Deci principalul hot ar fi RADU BADICA ,PENTRU CA EL AR FI TREBUIT SA ARUNCE LANSETA IMPREUNA CU MONTURA IN STANDUL LUI ZARGUZON,ACESTA TREBUIND SA INCARCE LANSETA CU UN CRAP ,IAR RADU BADICA SA FACA DRILUL CU PESTELE SI SA-L ADUCA LA EL IN STAND .
DECI IN CONCLUZIE PRINCIPALUL HOT ESTE RADU BADICA ,IAR ZARGUZON ESTE COMPLICE ,IAR ECHIPA FISELA ESTE TAINUITOARE SI CEA CARE A INITIAT FURTUL.
@Andrei
Ca ziarist ,atunci cand faci acuzatii ar trebui sa te ''INSPIRI DIN TREI SURSE DIFERITE ''......................... :idea: :idea:

3. cand tite a eliberat peste in mincioc, arbitrul vijelie era de fata. l-a prins si i-a spus sa-l elibereze.

ARBITRUL VIJELIE ERA SINGUR CAND LA PRINS PE TITE ???????????DACA DA MARTURIA LUI NU ARE NICI O VALOARE ,DAR DACA MAI ERA CU ALTI ARBITRII ...........ATUNCI ASTEPTAM SI MARTURIA CELORLALTI :!: :!:
DIN DISCUTIA PE CARE AM AVUT-O ASTAZI CU HAMUDE,AM TRAS CONCLUZIA CA TOATA ACEASTA POVESTE ESTE O MINCIUNA ORDINARA ,DAR ORICAT M-AS CHINUI SA DEZLEG MOTIVELE SAU MOTIVUL CARE A DECLANSAT ACESTE ATACURI IMPOTRIVA LUI TITE .........NU REUSESC .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@nea victor

trei surse:
1. zarguzon ( care nu poate fi acuzat de nimic, pt ca nu a vrut sa auda de combinatia asta si a si dezvaluit-o)
2. nick manoiu
3. marian oprea (capitan echipa)
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana -

e OK - nea Victore cum spui matale !

Jujak

Mesaj de Jujak »

tite elibereaza peste in minciog. partenerul hamude ii cere socoteala si tite raspunde: "asa fac toti!" (tancabesti 2007)
Din intimplare sint prieten cu Hamude ........Chiar acm . am vorbit cu el la telefon si ma rugat insistent sa postez din partea lui urmatoarele ; Cele mai sus mentionate nu sint adevarate :!: Cine vrea sa se convinga singuri de acestea al pot suna personal pe Hamude la urmatorul nr. de tel ;0722.243759 :idea: P.S. Parerea mea personala [chiar daca nu inereseaza pe nimeni] ESTE O MARE TIGANIE CE SE INTIMPLA IN CRAPFISHINGUL DIN ROMANIA :!: De aceea nici nu sint adeptul concursurilor :!: :!: :!:
Ultima oară modificat Lun Dec 10, 2007 19:51 de către Jujak, modificat 1 dată în total.
CLUBUL PESCARILOR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andrei

la punctele 2, 3 si 4 ma abtin sa mai adaug ceva, fiindca-ti dau dreptate in cea mai mare parte, insa la punctul 1 tentativa nu este inca dovedita...astea sunt chestii avocatesti si nu stau s-o-ntreb pe nevasta-mea cum sta treaba, dar parca totusi e la mintea cocosului.
poate n-ar trebui totusi sa facem asa mare caz, hai mai bine sa-l lasam sa ne arate ca am gresit noi, mai ales ca insfarsit si-a gasit un partener care este un tip super o.k., ce zici ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”