Federalul vs. restul lumii !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Federalul vs. restul lumii !

Mesaj de miyagi »

lazarini scrie:http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Si asta tocmai acum, cand se considera pe cai mari. Cruda e viata uneori.
Deci Prostanace! ( Fane ) vi cu interventii neintemeiate si mai ai de platit si cheltuieli de judecata?! N-ai reusit decat sa recuzi un complet de judecata in recurs? Cate fonduri europene iti mai trebuie ca sa-ti platesti avocatii :mrgreen: ?
Mare bou ejti. Si pa civil :lol: !
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cezar.ch scrie:
Decebalus scrie:A iesit specimenul asta iar la rampa
Ceva pentru musiu Stefan Popescu -notificatorul . Cand iti revii in simtiri, arunca un ochi peste filmuletul asta. E reactia spinningului la notificarea ta buimacă:

http://www.youtube.com/watch?v=im6wV8oX ... e=youtu.be

Pentru că şi crapiştii vor fi inundaţi cu astfel de notificări, le recomand să-şi pregătească jeturile de fluide.
Da alt link Cezare ca asta nu merge.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

lazarini scrie:http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar ... &id_inst=3
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Si asta tocmai acum, cand se considera pe cai mari. Cruda e viata uneori.
Gras! Poti sa faci un listing cu esecurile lu` Fane impotriva voastra? Si niste sinteze scurte. Dau de baut. Ceva veritabil 8) .
Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Nu-mi trebuie banii voștri. Vreau să nu vi mai fure șmecherii, sau dacă tot vi iau, să plătească taxele la stat.
Mai "federatia srl", tu de "sindromul stockholm - disonanta cognitiva" ai auzit? Sau vorbesc limbi straine pentru tine? Cine mama dracu' te-a numit pe tine, mai pigulici, in functia de "aparator al intereselor pescarilor "jefuiti" de catre "smecherii" organizatori de concursuri"? Daca pescarii vor sa le dea astora banii si sa participe la concurs, voluntar, care-i problema ta? Si cat de idiot sa fii sa preferi ca banii, in loc sa ajunga la organizatorii de concursuri, sa ajunga pe mana lui ponta/udrea&company? Altfel, la cat de "inteligent" esti, te autodenunti ca fiind un turnator jegos si te mai si lauzi cu asta!

P.S. Vezi ca am de gand ca, de luni pana miercuri, sa fac o braila cu 'fo 3-4 amici pe unul dintre lacurile riverane Bucurestilor. Dupa care, cu aceiasi prieteni, joi, facem niscai partide de sah rapid si seara ne strangem la partida de poker saptamanala.. Nu vrei tu sa anunti federatiile respective, ca sa intram si noi in legalitate, nu? :mrgreen:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Fane, da` de cand te erijezi tu in organ fiscal si culegator de taxe? Tu esti in regula cu taxele la stat? Da` cu spagile esti in regula :roll: ? Esti sigur? Sa vedem noi? Ar cam trebui sa ne asiguram daca tocmai tu care nu platesti premiile la concursuri. De platit impozite ai platit la concursurile organizate?
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Un gest de onoare pentru toti

Mesaj de Stefan Popescu »

Precum se vede, nu se prea înghesuie donatorii. Era de așteptat. Unii sunt buni doar de gură. Nu văd niciun agvps-ist de marcă să apară printre donatori. A dispărut Bentu, Orhei, Șelaru? Probabil sunt ocupați să cheltuiască taxele primite pentru brăila de la Corbu.
cornel.s scrie:Tocmai mi-am comandat un sonar insa as vrea sa donez si eu un set de swingere iluminated spre vanzare. Ma mai uit si mai adaug ceva.
Donez și eu autorizația de participare la CM din Portugalia. :lol: :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Precum se vede, nu se prea înghesuie donatorii. Era de așteptat. Unii sunt buni doar de gură. Nu văd niciun agvps-ist de marcă să apară printre donatori. A dispărut Bentu, Orhei, Șelaru? Probabil sunt ocupați să cheltuiască taxele primite pentru brăila de la Corbu.
cornel.s scrie:Tocmai mi-am comandat un sonar insa as vrea sa donez si eu un set de swingere iluminated spre vanzare. Ma mai uit si mai adaug ceva.
Donez și eu autorizația de participare la CM din Portugalia. :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu iti donez pentru aceasta fapta,4 scuipati si 5 flegme :wink:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

garcea, dacă vrei informații despre federație mă poți suna pe mine, nu președinții cluburilor din București. :lol: :lol: :lol:
Vezi că prioritate pentru redresarea pescuitului sportiv este o igienizare a acestuia. Nu se vor regăsi printre sportivii legitimați toate hahalerele. Cluburile au o ofertă bogată. Au de unde alege oameni serioși. :lol: :lol: :lol:

Si trebuie precizat că toate cluburile fondatoare au drept de prioritate la CN. Următoarele vor intra in județene, zonale și, dacă au rezultate, în Campionatul Național. Aici nu merge cu principiul „Cei din urmă, vor fi cei dintâi”.

Este adevărat că ai fost dat afară din clubul la care ai activat și ți s-a interzis să-i mai folosești avatarul? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Lun Iul 15, 2013 17:19 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

un moderator
fii te rog dragut si baneaza personajul pe topicul asta....are multe alte locuri unde sa-si expuna ideile
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Campionate judetene si zonale? Visezi ziua?
Un singur concurs nu poti organiza.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”