ajutor!pescar incepator!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

sori4miro

Re: ajutor!pescar incepator!

Mesaj de sori4miro »

sori4miro

Mesaj de sori4miro »

parerea mea e ca tipul din filmulet nu a ales locul potrivit intrucat se afla langa turbinele hidrocentralei si din cate stiu in curent mare de apa se hraneste rapitoru,in acea zona se prinde foarte mult salau...eu ma duc intr-un loc mai linistit.

sori4miro

Mesaj de sori4miro »

http://www.youtube.com/watch?v=nTa7WfaSqJ4...si iata-l si pe jegosul care a bagat furca in acel somn.....s-a mai pus si pe youtube ca de e la moda...si scapa mereu nepedepsiti.......e pacat!!!

atb333atb
Puncte: 0

Mesaj de atb333atb »

Sorine nu mai scrie cate un mesaj pentru fiecare idee noua care iti vine. Ai optiunea de a modifica ultimul mesaj daca este postat de tine, de a-l edita. Ne ajuta si pe noi sa te urmarim mai usor si nu contravine regulamentului forumului.
In alta ordine de ideei fire intinse si poate daca o sa te vada lumea ca mai eliberezi o parte din pesti o sa isi puna si ei intrebari daca nu o fi bine sa mai dea drumul macar la aia mai mici sau mai urati...
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

sori4miro

Mesaj de sori4miro »

am inteles...ma scuzati...nu am stiut!!!!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

sori4miro scrie:multumesc mult Claudiu.....am sa tin cont de sfaturi.m-am hotarat sa aleg acest loc deoarece ma trag din acea zona desi locuiesc de mult timp in Bucuresti.Am fost la un gratar pe malul oltului si am vazut niste crapi scosi de pescari care m-au facut sa iubesc acest sport,cea mai mica bucata pe care am vazut-o live avea undeva la 10 kg iar cel mai mare 25,tipul care pescuia nu a vrut sa imi dezvaluie nimic...cred ca nici nu avea chef de un viitor aspirant la titlul de pescar....si tot in ziua aia am vazut adus la mal un somn de 60 de kg de catre alt pescar numai ca asta a folosit o furca sa-l omoare si imi venea sa il arunc in balta.Deci...concluzia...este peste....acum folosind sfaturile voastre sper sa capturez si eu un crap pe care cu mandrie sa il eliberez apoi.
Asa am zis si eu de un peste ca avea 3-4kg, cand l-am cantarit avea 1.6kg si am tacut din gura cateva zile :lol:

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

ascultati-l pe Gclaudiu ca stie pescuit :3 nu e baiat rau si nici mincinos in unele cazuri !
Voinescu Ciprian

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

zuuluf scrie:ascultati-l pe Gclaudiu ca stie pescuit :3 nu e baiat rau si nici mincinos in unele cazuri !

In unele :lol: :lol:, ca in altele

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”