Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa am zis si eu de un peste ca avea 3-4kg, cand l-am cantarit avea 1.6kg si am tacut din gura cateva zilesori4miro scrie:multumesc mult Claudiu.....am sa tin cont de sfaturi.m-am hotarat sa aleg acest loc deoarece ma trag din acea zona desi locuiesc de mult timp in Bucuresti.Am fost la un gratar pe malul oltului si am vazut niste crapi scosi de pescari care m-au facut sa iubesc acest sport,cea mai mica bucata pe care am vazut-o live avea undeva la 10 kg iar cel mai mare 25,tipul care pescuia nu a vrut sa imi dezvaluie nimic...cred ca nici nu avea chef de un viitor aspirant la titlul de pescar....si tot in ziua aia am vazut adus la mal un somn de 60 de kg de catre alt pescar numai ca asta a folosit o furca sa-l omoare si imi venea sa il arunc in balta.Deci...concluzia...este peste....acum folosind sfaturile voastre sper sa capturez si eu un crap pe care cu mandrie sa il eliberez apoi.
zuuluf scrie:ascultati-l pe Gclaudiu ca stie pescuit :3 nu e baiat rau si nici mincinos in unele cazuri !