citesc asta si nu numai asta si ma minunez.addicted scrie: oricum chiar daca voi mai participa la vreun concurs o sa rog ink un arbitru in plus care sa stea la noi i. stand si care v'a fi platit de mine pe toata perioada concursului si care v'a beneficia de tot ce'si doreste si are nevoie ... toata deplasarea gratis in toate cocursurile .... asta ca sa fie lumea linistita
o fii eu ardelean si poate am mintea mai inceata

am fost si eu la concursuri .am auzit ca ex....y a pescuit seara cu 5 bete.x....y a pescuit pe plastice si era concurs exclusiz pe bile.dar ma duceam si cautam nod in papura sa vad daca sunt inselat.nu a avut nimeni norocul sa se adevereasca ,asa ca am tacut .
asta cu concursurile cu atatea orgoli,aroganta si invidie, vad din ce in ce mai des.un pescar de competitie trebuie sa stie sa piarda si sa castige.
la primul meu concurs mare, tin minte si acum.la premiere nu am vrut sa stau ,atat de nervos am fost ,la sfarsitul concursului .iar partenerul meu, mult mai in varsta (fara nici o experienta ,pana in ace-l moment ,in domeniu)mi-a spus :Florin. stai si aplauzi ,asisti la premiere. te bucuri pentru castigatori si cand va veni randul tau sa fii printre castigatori te vor aprecia si pe tine altii, la randul lor..stiu ca pare o naivitate, dar din respect fata de acel om .asta fac de fiecare data .chiar daca din acel moment nu am mai avut ocazia sa participam impreuna (nu mai poate pescui perioade mai lungi de 24 de ore.).cand am castigat vedeam multa rautate in jur.dar voi continua sa RESPECT castigatori.OARE MERITA ?
asta fiind o paranteza

cine e prins trebuie exclus .indiferent cine este si cum se numeste.