DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
florinbrasov

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de florinbrasov »

addicted scrie: oricum chiar daca voi mai participa la vreun concurs o sa rog ink un arbitru in plus care sa stea la noi i. stand si care v'a fi platit de mine pe toata perioada concursului si care v'a beneficia de tot ce'si doreste si are nevoie ... toata deplasarea gratis in toate cocursurile .... asta ca sa fie lumea linistita
citesc asta si nu numai asta si ma minunez.
o fii eu ardelean si poate am mintea mai inceata :D dar asa ceva nu se remediaza .
am fost si eu la concursuri .am auzit ca ex....y a pescuit seara cu 5 bete.x....y a pescuit pe plastice si era concurs exclusiz pe bile.dar ma duceam si cautam nod in papura sa vad daca sunt inselat.nu a avut nimeni norocul sa se adevereasca ,asa ca am tacut .
asta cu concursurile cu atatea orgoli,aroganta si invidie, vad din ce in ce mai des.un pescar de competitie trebuie sa stie sa piarda si sa castige.
la primul meu concurs mare, tin minte si acum.la premiere nu am vrut sa stau ,atat de nervos am fost ,la sfarsitul concursului .iar partenerul meu, mult mai in varsta (fara nici o experienta ,pana in ace-l moment ,in domeniu)mi-a spus :Florin. stai si aplauzi ,asisti la premiere. te bucuri pentru castigatori si cand va veni randul tau sa fii printre castigatori te vor aprecia si pe tine altii, la randul lor..stiu ca pare o naivitate, dar din respect fata de acel om .asta fac de fiecare data .chiar daca din acel moment nu am mai avut ocazia sa participam impreuna (nu mai poate pescui perioade mai lungi de 24 de ore.).cand am castigat vedeam multa rautate in jur.dar voi continua sa RESPECT castigatori.OARE MERITA ?
asta fiind o paranteza :D
cine e prins trebuie exclus .indiferent cine este si cum se numeste.
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

addicted
Puncte: 0

Mesaj de addicted »

ionita tu vbesti cam singur... trust me... nu frate eu spun adevaru nu am furat pe nimeni din concurenti singurul care se simte pagubit este lacul tancabesti ... pentru ca a mai pierdut un peste alaturi de ceilalati care au facut picioare de acolo si stiu multi ... dar chiar nu sunt sifon... si ca sa intelegi c inseamna furat= ieseam cu el pe poarta !

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor care au terminat acest concurs .Felicitari d-lui Nae Badulescu ptr.demonstratia de forta pe care a aratat-o tuturor.Au fost unele momente frustrante cand intr-o mansa am prins mai mult somn decat crap , au fost momente frumoase cand am punctat in locuri dificile cu exemplare de crap frumoase, au fost multe momente speciale cand impreuna cu colegii nostri pescari indiferent ca erau BUCURESTENI sau MOLDOVENI depanam amintiri la un pahar de vorba dar au fost si momente penibile cel putin , cand... dar nu mai are rost sa dezvolt ptr.ca s-a spus destule.Am inceput sa vin la Tancabesti la concursuri acum cinci ani si niciodata nu m-am gandit macar ca se pot intampla asemenea lucruri.Ca o paranteza pot sa spun ca anul trecut la Boilesmania in mansa a doua doua echipe din clubul nostru au cazut pe Vaci 1si Vaci 0.Cu o zi inainte de final una din echipe s-a detasat in castigatoare iar cea de a doua se batea ptr.podium.Aceasta din urma avea nevoie de doi pesti de 11 kg.iar prima nu mai avea nevoie de ...nimic. :) Cu toate aceasta prima prindea pesti de +11 (pe care bineinteles ca-i elibera ptr. ca cel mai mic peste al lor era de 13 kg.) iar cea de a doua incerca sa prinda doi pesti de +11.Rezultatul...prima echipa a castigat detasat iar cea de a doua a terminat pe...patru.Oare nu asa este normal sa se desfasoare un concurs spun eu intre prieteni.Cum s-ar fi simtit concurentii din prima echipa daca in loc sa elibereze pestii de plus 11 acestia ar fi ajuns in sacul colegilor lor ajutandu-i sa urce pe podium.Cum s-ar fi uitat in ochii copiilor lor cand ajunsi acasa le-ar fi aratat o cupa mincinoasa.Atunci ca si acum ptr.mine a fost un gest de normalitate si nu unul de virtute.Nu are importanta numele concurentilor si nici macar din care parte a tarii sunt.Ei sunt pur si simplu PESCARI DE COMPETITIE.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

claudiupascu scrie:Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor care au terminat acest concurs .Felicitari d-lui Nae Badulescu ptr.demonstratia de forta pe care a aratat-o tuturor.Au fost unele momente frustrante cand intr-o mansa am prins mai mult somn decat crap , au fost momente frumoase cand am punctat in locuri dificile cu exemplare de crap frumoase, au fost multe momente speciale cand impreuna cu colegii nostri pescari indiferent ca erau BUCURESTENI sau MOLDOVENI depanam amintiri la un pahar de vorba dar au fost si momente penibile cel putin , cand... dar nu mai are rost sa dezvolt ptr.ca s-a spus destule.Am inceput sa vin la Tancabesti la concursuri acum cinci ani si niciodata nu m-am gandit macar ca se pot intampla asemenea lucruri.Ca o paranteza pot sa spun ca anul trecut la Boilesmania in mansa a doua doua echipe din clubul nostru au cazut pe Vaci 1si Vaci 0.Cu o zi inainte de final una din echipe s-a detasat in castigatoare iar cea de a doua se batea ptr.podium.Aceasta din urma avea nevoie de doi pesti de 11 kg.iar prima nu mai avea nevoie de ...nimic. :) Cu toate aceasta prima prindea pesti de +11 (pe care bineinteles ca-i elibera ptr. ca cel mai mic peste al lor era de 13 kg.) iar cea de a doua incerca sa prinda doi pesti de +11.Rezultatul...prima echipa a castigat detasat iar cea de a doua a terminat pe...patru.Oare nu asa este normal sa se desfasoare un concurs spun eu intre prieteni.Cum s-ar fi simtit concurentii din prima echipa daca in loc sa elibereze pestii de plus 11 acestia ar fi ajuns in sacul colegilor lor ajutandu-i sa urce pe podium.Cum s-ar fi uitat in ochii copiilor lor cand ajunsi acasa le-ar fi aratat o cupa mincinoasa.Atunci ca si acum ptr.mine a fost un gest de normalitate si nu unul de virtute.Nu are importanta numele concurentilor si nici macar din care parte a tarii sunt.Ei sunt pur si simplu PESCARI DE COMPETITIE.
:D :D :D
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

addicted scrie:ionita tu vbesti cam singur... trust me... nu frate eu spun adevaru nu am furat pe nimeni din concurenti singurul care se simte pagubit este lacul tancabesti ... pentru ca a mai pierdut un peste alaturi de ceilalati care au facut picioare de acolo si stiu multi ... dar chiar nu sunt sifon... si ca sa intelegi c inseamna furat= ieseam cu el pe poarta !
Mai zi-mi odata tu mie "frate"! Va fi bine "trust me"!
Milionar excentric

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

like Claudiu- Claumar
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

vali s.

Mesaj de vali s. »

Felicitari castigatorilor si in special coechipierilor, Claudiu, Cristi & Dorian pentru trofeu. De mult imi doream un peste d'ala cu nuante metalice! :D
Felicitari tuturor participantilor, arbitrilor si organizatorului! Este un concurs greu din toate punctele de vedere.
Multumim Bogdan Dragan pentru ca ne-ai luminat! ;)

vali sburlan
Mr. Fish

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Tatae(Claudiu Pascu),
Esti poet. :lol:
.Aici suntem intr-o tzara de hoti...Mangleala,vrajeala,ciordeala si prosteala ne reprezinta..Toata lumea fuge de noi,ROMANII, si ne meritam soarta... :oops:

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Felicitari Castigatorilor acestui concurs super greu 120 de ore de pescuit efectiv!
Felicitari Bebe Moise + Daniel Dumitrescu + coechiepieri pentru un super parcurs!
Multumesc echipei Florin Braileanu + Costi + Florin Masu pentru suport si pentru atmosfera din stand de mare exceptie!
Felicitari George Slave si echipa pentru organizare si mai ales pentru arbitraj!

Cat despre incident lucrurile sunt simple la un concurs de pescuit pestele trebuie sa stea in saci sau in apa restu e cancan si orice alta explicatie este retarda si obraznica!!!!!!
Pana la sfarsitul anului viitor la concursurile unde baietii astia se vor inscrie eu nu mai particip, ATENTIE organizatori sa nu aud discutii ca nu se returneaza avansul daca eu ii vad pe balta pe baietii astia plec direct.

Radu Badica

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Pentru baietii care au concurat la trophy: nu aveti echipament complet de pescuit la crap. Va trebuie o lada frigorifica pentru mancare si una goala...just in case.
Las-o in pu la mea de treaba. Vad ca nimeni nu vrea sa scrie ce a fost...
Lasa ca scriu eu: baietii se imparteau in doua: unii mergeau la tragerea la sorti si unii ramaneau pe stand. Cand aflau unde au tras noul stand se mutau direct de pe stand pe cel nou.
In standuri exista numere de telefon ale administratiei. Pe fisele de arbitraj sunt 2 numere de telefon ale arbitrilor.
Baietii au mutat pesti pentru ai cantarii in alta mansa. Au fost prinsi.

Si au incercat sa fure in concurs. Asta nu poate fi scuzat.
Ultima oară modificat Dum Iun 16, 2013 22:45 de către razvan u., modificat 1 dată în total.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”