CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
p.s. pentru haiducii care vor intreba de ce m-am bagat eu, am sa raspund anticipat.
pentru ca eu sunt de vreo trei ani cu Popescu prin tribunale in incercarea de a-l impiedica.
uraaaaaaa!!!!!!!!!!traiasca salvatorul natiunii de pescari ..........salvator care nu precupeteste nici un efort pentru bunastarea si linistea pescarilor !!!!!!!!!!!!!!!!uraaaaaa...............!!!!!!!!!!!!!

andrei ...........cat e salariul lunar al selectionerului lotului de crap la nou infiintata federatie si daca mai exista si alte bonusuri sau premieri pentru obiectiv :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Ce nevoi? Ce salariu? O face benevol, aduce parteneri ( CPK)......
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Are si marele merit ca a promovat tinerii de la Nexgen la ,,braila" de la Corbu, dar cam atat........
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cristi Y scrie: .

Poate ca aceasta clica demna de mila si de sila te vor lucra cu participarea la mondiale dar nimeni nu iti poate lua DEMNITATEA care este una dintre cele mai mari virtuti , din ce in ce mai rar intalnita

Am gasit o maxima care i-mi pare foarte potrivita pentru momentul asta " caracterul unui om nu se arata in momentele de confort ci in cele de schimbari si controverse " - Martin Luther King

probabil ca raposatul Cornel Rosioru se rasuceste in mormant de ceea ce se intampla , el indiferent de ce a facut , bine sau rau niciodata nu a lins unde a scuipat ....
bravo cristi ...........ai punctat extraordinar ...........felicitari !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

poate ca din punct de vedere organizatoric sau legislativ asa stau lucrurile dar trebuia sa se discute aspectul asta inainte de campionatul de la Corbu nu acum si nici asa
este o mare bataie de joc fata de munca , banii , bucuria si emotiile unor oameni , incepand de la organizatori ( Rig service - dl Carstocea ) si pana la ultimul concurent
poate ca bomboana asta pe coliva este ploconul pentru angajare :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

asta este inceputul unei noi perioade a pecuitului competitional din Romania , stil popescian ...., condus de un oligofren care timp de patru ani nu a facut decat sa jigneasca si sa batjocoreasca

consider ca TU, Andrei Vladeanu, esti ultima persoana care trebuia sa te alaturi acestui nesimtit si sa i-l fi lasat sa isi rupa gatul singur. este ultimul sef pe care am crezut vreodata ca i-l vei putea avea

p.s. @ Tite

pentru a N-a oara iti scoti in evidenta caracterul unsuros , lipicios si alunecos de limax
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oare ce o fi mai mare ...........FOAMEA SAU SETEA DE PUTERE SI SCOATEREA DIN ANONIMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La andrei in mod sigur amandoua !!!!!!!!!!!!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:atitudini de haiduci. pe unii va cunosc f. bine, altii nu stiu cine sunteti.

.

este adevarat , doar ca haiducii au ramas in istorie , boierii vremurilor au fost inghititi de anonimat :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oanavictor scrie:oare ce o fi mai mare ...........FOAMEA SAU SETEA DE PUTERE SI SCOATEREA DIN ANONIMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La andrei in mod sigur amandoua !!!!!!!!!!!!
Daca invata ceva din experienta ultimilor ani, si cu ceva tact(diplomatie) poate-i reusea regia, asa a dat-o rau de gard.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

oanavictor scrie:in mod sigur primele 7 loturi din clasament vor refuza oferta antrenorului federal .........dar cea de pe locul 8 ,reprezentata de catre seful antrenorului federal vor merge sa bea ''bagasu'' si sa manance ''bacaliaua '' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai concis dumneata!Daca ai ceva cu Rudeanu ,e treaba dumneata ,nu ne mai baga in oala!Unii dintre noi mai avem si caracter!
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: consider ca TU, Andrei Vladeanu, esti ultima persoana care trebuia sa te alaturi acestui nesimtit si sa i-l fi lasat sa isi rupa gatul singur. este ultimul sef pe care am crezut vreodata ca i-l vei putea avea
imi pare rau ca te-am dezamagit, tataie.
exista alti sefi la agvps care sa rezolve problema si sa-ti asigure tie linistea sufleteasca.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”