Vazand cum va lamentati, am impresia ca faceti parte dintr-un club al alcoolicilor anonimi. Toate drepturile sale, federatia le-a obtinut prin instanta, intr-o tara in care legea recunoaste si garanteaza constituirea structurilor sportive. Asa ca cu pilele las-o mai usor.Dan Badarcea scrie:Umbla o vorba prin targ,ca postul de selectioner ar fi fost oferit in schimbul
promisiunii ajutorului unei persoane cu fisa de post pe la MTS.![]()
![]()
personal nu cred,mai ales ca persoana, cica ar face parte din anturajul selectionerului.
D-nul Ministru o fi informat despre asemenea practici?![]()
PS Domnul ministru stie tot despre FRPS. Miercuri am avut si o audienta cu consilierul personal al dumnealui referitor la strategia de dezvoltare a pescuitului sportiv din Romania.
barbumarius scrie:Poți sa ceri câte ordine de restricție vrei, ai uitat un lucru nu suntem angajații tai. Mama ce te doare asta. Legat de plansul pe forum vad doar o singura persoana - aia care a deschis topicul.
PS am câștigat campionatul AGVPS(poți retine ca nu mă interesează titlul) si vom merge in Portugalia 10 pescari care vom reprezenta AGVPS-up pt. ca ei sunt invitați acolo. Printre picaturi o sa ne facem timp sa îți facem reclama "buna" la Cips in așa fel sa nu ajungi niciodată sa te bagi in seama cu ei.

Desteptarea, prieteni! La CM merge reprezentativa Romaniei, nu a AGVPSR! Vezi, de asta veti ramane acasa. Nu ati stiut sa profitati de o sansa care vi s-a oferit. Sa stii ca m-am speriat grozav ca o sa-mi faci reclama! Mai acum putin timp in urma, am avut o intalnire cu presedintele CIPS. Cred ca si-a format deja o impresie si a inteles si ce se intampla cu pescuitul sportiv din Romania. Oricum, duelul FRPS- AGVPSR se va transa in instanta. Definitiv.