ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Stefan Popescu »

Dan Badarcea scrie:Umbla o vorba prin targ,ca postul de selectioner ar fi fost oferit in schimbul
promisiunii ajutorului unei persoane cu fisa de post pe la MTS. :shock: :shock:
personal nu cred,mai ales ca persoana, cica ar face parte din anturajul selectionerului.
D-nul Ministru o fi informat despre asemenea practici? :roll: :roll:
Vazand cum va lamentati, am impresia ca faceti parte dintr-un club al alcoolicilor anonimi. Toate drepturile sale, federatia le-a obtinut prin instanta, intr-o tara in care legea recunoaste si garanteaza constituirea structurilor sportive. Asa ca cu pilele las-o mai usor.
PS Domnul ministru stie tot despre FRPS. Miercuri am avut si o audienta cu consilierul personal al dumnealui referitor la strategia de dezvoltare a pescuitului sportiv din Romania.
barbumarius scrie:Poți sa ceri câte ordine de restricție vrei, ai uitat un lucru nu suntem angajații tai. Mama ce te doare asta. Legat de plansul pe forum vad doar o singura persoana - aia care a deschis topicul.

PS am câștigat campionatul AGVPS(poți retine ca nu mă interesează titlul) si vom merge in Portugalia 10 pescari care vom reprezenta AGVPS-up pt. ca ei sunt invitați acolo. Printre picaturi o sa ne facem timp sa îți facem reclama "buna" la Cips in așa fel sa nu ajungi niciodată sa te bagi in seama cu ei.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Desteptarea, prieteni! La CM merge reprezentativa Romaniei, nu a AGVPSR! Vezi, de asta veti ramane acasa. Nu ati stiut sa profitati de o sansa care vi s-a oferit. Sa stii ca m-am speriat grozav ca o sa-mi faci reclama! Mai acum putin timp in urma, am avut o intalnire cu presedintele CIPS. Cred ca si-a format deja o impresie si a inteles si ce se intampla cu pescuitul sportiv din Romania. Oricum, duelul FRPS- AGVPSR se va transa in instanta. Definitiv.

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Cealapadiule, ca sa mergi la nunta trebuie sa te invite cineva, tu ce spui acolo :roll: ca esti nepotul lui Mijalia sau Aurica Geamantan. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cine rade la urma rade mai bine. Mai vedem.
Si apropos de sponsori, au inceput sa vina. Singuri, fara sa-i solicit!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Nu cred ca-mi poate imputa cineva ceva, atata timp cat apar interesele FRPS, singuta autorizata sa selectioneze, sa pregateasca si sa trimita loturi sportive la competitii internationale.
Pigulici, te rad si curcile! Orice judecator serios iti va da cu hartiile in cap! Autorizata de cine? Daca nu e autorizata de catre organizatorul CM sa trimita lot la CM (si nu e!), mananci cacat!

Zici ca srl-ul ala de-l numesti tu pompos "federatie" e autorizata de catre mts si statul Roman sa ... nu's ce sa faca. Pai, cand mTS-ul sau statul vor fi organizatori de CM (sau orice alta competitie internationala), doar atunci srl-ul tau va putea sa selectioneze si sa trimita loturi. Pana atunci ... manaci cacat, pigulici!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Sunt curios ce părere o sa aibă D-l Ministru de apelativele " clubul alcoolicilor anonimi" si ce mai folosește pe aici d-le președinte.
Oricum degeaba zice lumea ca ești bătrân eu cred ca ești mai tânăr cu 7 ani(aia peste care ai sărit când ai plecat de acasă)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:Cine rade la urma rade mai bine. Mai vedem.
pai si partea lui vladeanu si stanila cum o livrezi :lol: :lol: :lol: :lol: ca pana la urma asta e problema lui vladeanu :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oanavictor scrie:
Vali Vesa scrie:Cine rade la urma rade mai bine. Mai vedem.
pai si partea lui vladeanu si stanila cum o livrezi :lol: :lol: :lol: :lol: ca pana la urma asta e problema lui vladeanu :!: :idea:
ceva fonduri pentru hold'em , sau macar un mic pariu sportiv :wink: :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oanavictor & Cristi Y,
Sunteti ginitori pe combinatiile oamenilor, nu ati auzit de 40% din mers ? :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Doamne dumnezeule mare , ma uit citesc si ma minunez.Fratilor sunteti majoritatea oameni cu carte intelectuali , unii trecuti prin viata si multe da multe smenuri si smecherii CHIAR NU VEDETI CA VARU MEU NU FACE ALCEVA DECIT SA VA PROVOACE ??? Singurul tratament pentru astfel de persoane nu este decit INDIFERENTA alt tratament pentru aceste personaje nu exista .Exemplu simplu si inchei , inainte de inceperea etapei de CN de la CORBU am pus o intrebare simpla dl popescu , acest concurs este ilegal dv care sustineti ca sunteti in legalitate veti merge acolo cu organele abilitate si veti intrerupe acesta competitie ??? A raspuns MIINE ,asa ca lasati cinele sa latre si nu ii mai dati atentie . Este un sfat de la unu care a intilnit la viata lui multe fete din astea violet.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Problema lur va spun eu care e daca pana la sfarsitul anului nu au activitate sportiva ii dizolva!

Vladeanu suna lumea acum gen in suna pa Baboieru noi oricum plecam la Modiale cu Rudeanu si Maimutoiu hai si tu

si uite asa imbarliga lumea sa stranga pescari cu trofee si activitate sportiva de competitie ca federatia nu are pescari sa poata sa prezinte raport la MTS

o a zica ca Best 5 e antrenament oficial si vreo cateva echipe de pe acolo sunt ale federatiei

Sunt disperati hahhahhaha

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”