Parere Sonik SK3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

acidutzu
Puncte: 0

Re: Parere Sonik SK3

Mesaj de acidutzu »

aleen scrie:In cazul asta invata sa faci liniste :D
Fire intinse ;)
???!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

am 4 buc de 3,9 -3,5 lb si a venit si surpriza , am fost la Magura 9 se stie acolo distanta este 80m , am incarcat 1 lanseta cu aprox 90gr si la aruncare pac sa rupt lanseta parca a fost din trestie :lol: :lol: am ramas masca la 90 de grame fara fortare maxima sa se rupa lanseta .Ok se poate intimpla si asta cred din cauza ca nu prea am aruncat cu ele le-am folosit mai mult la plantat.Acum vine problema , le-am cumparat de la Bistrita de la crap.com.ro am explicat acolo ce s-a intimplat le-am expediat lanseta de am tot asteptat un raspuns dar in zadar , am sunat la ei si mi s-a spus ca s-a vorbit in Anglia s-a trimis poza cu lanseta rupta si acum asteptam raspuns ca e o problema , nu se mai fabrica modelul.Ok am spus eu vreau lanseta, sa mi se dea modelul nou si achit diferenta , dar eu am vorbit eu am auzit . oare trebuie sa astept pina la sf sezonului sau cum se procedeaza cu garantiile la lansete ?Asa ca inainte sa cumparati interesati-va si despre astfel de evenimente cum se rezolva si in cit timp .Ca daca stai 2 luni fara lanseta in plin sezon te-ai scos .

darius123

Mesaj de darius123 »

M-ai pus pe ganduri.Tocmai mi-am achizitionat si eu un set de 3 Sk3 de 3.6 si sper sa nu am probleme.Stiu de mult lansetele si pana acum nu am auzit de nici o lanseta Sonik rupta.Sper sa fie un incident singular...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Eu nu neg ca este un incident singular , problema este ca dupa ce platesti esti tratat cu mare indiferenta , adica sta englezu intr-o lanseta ? Eu cred ca dupa ce s-a constatat ca lanseta e rupta e normal ca automat sa primesti o alta lanseta la schimb, adica daca o sa stau 1-2 -3 luni fara lanseta mi-a stricat sezonul, deja au trecut 2 sapt . si nici macar un semn.Eu asta vreau sa va atentionez ca se lucreaza extrm de prost in cazul unui incident , si la cumparare indiferent de unde achizitionati Sonik trebuie stabilit din start cum se procedeaza in cazul de fata , sa stii ce te asteapta.

Attila_Balogh

Mesaj de Attila_Balogh »

Im-i pare de patanie,am cumparat si eu 4 buc sk4 si nu as vrea sa patesc la fel :p
Daca deti cartela primita cu betele (Rapidex)si te-ai inregistrat in termen de 30 zile dupa cumparare pe site-ul lor cica trebuie sa suni acel nr international,parca schimba in 2-3 zile segmentul rupt contra cost fara poze si alte figuri.Pe cartela scrie clar ca ai garantie pe viata.Un prieten a calcat pe bat dupa cateva beri,fratele lui a dus segmentul cand a avut drum in Anglia,a fost schimbat segmentul in ziua acea.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Poate nu este vorba de Sonik chiar nu imi vine sa cred ca se poate rezolva rapid si eu stau de 2 sapt cu ochii in soare .

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

Da-i un ochi aici nea Popescu:
http://www.soniksports.com/warranty/rap ... nt-service
Fire intinse! Numai bine! :wink:
C&R

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Stiu Razvane am citit dar acolo trebuia sa te inscrii cind ai cumparat lansetele ca sa fii in carti pentru 2-3 zile . Aici la reclamatii spun ca iti schimba in 30 de zile si transport 35 lire deci mai sar vre-o 2 mil din buzunar , deci daca se intimpla ceva e cam naspa pentru lansetele de 6 mil nu prea se merita sa dai 35 lire dar nu ai incotro . E clar ca mai devreme de august , septembrie nu vad lanseta .

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

acidutzu scrie:
aleen scrie:In cazul asta invata sa faci liniste :D
Fire intinse ;)
???!
Vorbeam cu tine? Sau care e problema?

ps: in pescuitul aproape de mal, o momeala foarte buna este .... linistea. Nu eram ironic, chiar la propriu.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:Poate nu este vorba de Sonik chiar nu imi vine sa cred ca se poate rezolva rapid si eu stau de 2 sapt cu ochii in soare .
Se mai uita si la om :lol:
Acu serios, recupereaza tronsonul rupt, da un mail la aia de la sonik, zi-le problema si sigur te rezolva.Daca importatorul se trage pe popou nu inseamna ca tu tre' sa stai dupa el.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”