am 4 buc de 3,9 -3,5 lb si a venit si surpriza , am fost la Magura 9 se stie acolo distanta este 80m , am incarcat 1 lanseta cu aprox 90gr si la aruncare pac sa rupt lanseta parca a fost din trestie

am ramas masca la 90 de grame fara fortare maxima sa se rupa lanseta .Ok se poate intimpla si asta cred din cauza ca nu prea am aruncat cu ele le-am folosit mai mult la plantat.Acum vine problema , le-am cumparat de la Bistrita de la crap.com.ro am explicat acolo ce s-a intimplat le-am expediat lanseta de am tot asteptat un raspuns dar in zadar , am sunat la ei si mi s-a spus ca s-a vorbit in Anglia s-a trimis poza cu lanseta rupta si acum asteptam raspuns ca e o problema , nu se mai fabrica modelul.Ok am spus eu vreau lanseta, sa mi se dea modelul nou si achit diferenta , dar eu am vorbit eu am auzit . oare trebuie sa astept pina la sf sezonului sau cum se procedeaza cu garantiile la lansete ?Asa ca inainte sa cumparati interesati-va si despre astfel de evenimente cum se rezolva si in cit timp .Ca daca stai 2 luni fara lanseta in plin sezon te-ai scos .