ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cristi Y »

@ digital

asa este dar singurul care a aplicat asta este cel mai contestat personaj de-a lungul timpului de catre NEA PITZI
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Digital »

Cristi Y scrie:Raduta Robert a asigurat la concursuri mascati si jandarmi
Probabil domnul Raduta Robert considera mai de pret securitatea bunurilor sale decat viata oamenilor :mrgreen: ideea e ca moartea nu alege,i-a la rand ,saraci,bogati,tineri,batrani,copii.
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Cristi Y scrie:@ digital

Victor Oana , cupa pelicanul , asistenta medicala specializata pe toata durata concursului , ambulanta , medic , asistent
Merita respect.
No comment.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

body scrie:
O SA VEZI CE SURPRIZE O SA AI IOHANE!

Si ieri in emisiune Rudeanu zice ca e pe lista si ca s-a vorbit cu Maimutzoiu care vrea sa adere la Federatie!
Radule, stai linistit, Carp United nu adera la federatie si cu atat mai mult nu ne-am putea nici macar pentru o secunda gandi sa luam locul pescarilor de la Ovidius la CM. Ei si-au castigat acest loc pe balta.

Prin toate postarile tale nu reusesti decat sa le faci un mare serviciu celor de la federatie.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Dragos nu am spus Carp United si uita-te la emisiune si o sa vezi ca este pomenit numele lui Maimutzoiu legat de aderarea la Federatie!

RAdu Badica

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Digital scrie:
Cristi Y scrie:intr-adevar izolat , Raduta Robert a asigurat la concursuri mascati si jandarmi , iar V Oana asistenta medicala , catering si masa festiva
Daca e doar un caz izolat atunci e foarte grav :cry: :cry: :cry:
Dupa parerea mea acest lucru ar trebui sa fie obligatoriu.
Stima.
Iata ce prevede legea:
Art. 54
Controlul si asistenta medicala in activitati de educatie fizica si sport sunt obligatorii.

Art. 55
(1) Practicarea exercitiilor fizice in forme organizate se realizeaza numai cu aviz medical.
(2) Pentru a participa la antrenamente si competitii sportivii legitimati trebuie sa efectueze controlul medical periodic si ori de cate ori este nevoie la unitatile de medicina sportiva.
(3) Participarea sportivilor legitimati la antrenamente si/sau inscrierea lor la competitiile sportive sunt conditionate de existenta avizului medical favorabil, eliberat numai de unitatile de medicina sportiva.
(4) Organizatorul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport are obligatia sa asigure, in timpul competitiei, cel putin o echipa de prim ajutor calificat, care utilizeaza ambulante tip B, conform standardelor si normelor nationale si europene in vigoare. Cheltuielile prezentei echipei de prim ajutor calificat vor fi suportate de catre organizatori.

Dar aceste obligatii reduc veniturile din taxe pe care unii le percep. :)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Liviu Mihai scrie:Oare englezii, africanii sau restul participantilor la CM fac vizite mediale? Ce se intampla daca sunt prins ca fumez, beau cafea sau energizant in stand? :-)
Liviule , o sa razi dar la CM din Italia 2011 , s-a facut control antidoping . Nu la echipa noastra , au fost alesi 3 pescari din toate loturile . Numai eu stiu cat m-am rugat de ai nostri sa lase dracu Red Bull-ul deoparte macar in ultima noapte . Cred ca anul trecut in Romania s-a renuntat la prostia asta .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bai nebunule, sigur ca orice om trebuie sa-si faca analize periodic, nu asimila tu o echipa de trei pescari care-si impart munca/sarcinile cu un atlet, halterofil, fotbalist sau canotor acolo situatia se schimba. Am ajuns la ambulante si supravegherea concursurilor cu sateliti NASA, in rest avem de toate.MARS LA COTET!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

Val scrie:
Liviu Mihai scrie:Oare englezii, africanii sau restul participantilor la CM fac vizite mediale? Ce se intampla daca sunt prins ca fumez, beau cafea sau energizant in stand? :-)
Liviule , o sa razi dar la CM din Italia 2011 , s-a facut control antidoping . Nu la echipa noastra , au fost alesi 3 pescari din toate loturile . Numai eu stiu cat m-am rugat de ai nostri sa lase dracu Red Bull-ul deoparte macar in ultima noapte . Cred ca anul trecut in Romania s-a renuntat la prostia asta .
Foarte tare, uite asa de la o discutie mai afli cate una alta, risti sa fi dat afara din competitie pentru un Red Bull. Eu nu tin minte sa fi citit pe undeva de asa ceva.
Ultima oară modificat Sâm Iun 29, 2013 14:33 de către Liviu Mihai, modificat de 2 ori în total.
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

NeA Popescule faci ce faci si raspunzi numai si numai la intrebarile care iti convin. Te rog sa ne spui concret cind vei lua masurile legale impotriva celor despre care spui ca fac totul ilegal, in secolul asta sau in cel care urmeaza ??? Te rog mult arata o masura luata de noua federatie ,intreruperea unui concurs ILEGAL cum le numesti , un control impreuna cu organele abilitate pe o balta ceva de genul asta ca sincer de cite povesti ne-ai spus iti creste nasul incontinuuuuu. Si cind vad ca unii te mai si cred imi vine sa ma tavalesc de rissssssssssssssssssss :lol: :lol: :lol: Hai ia masuri implicate in ati exercita functia pe care spui ca o detii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”