Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Probabil domnul Raduta Robert considera mai de pret securitatea bunurilor sale decat viata oamenilorCristi Y scrie:Raduta Robert a asigurat la concursuri mascati si jandarmi
Merita respect.Cristi Y scrie:@ digital
Victor Oana , cupa pelicanul , asistenta medicala specializata pe toata durata concursului , ambulanta , medic , asistent
Radule, stai linistit, Carp United nu adera la federatie si cu atat mai mult nu ne-am putea nici macar pentru o secunda gandi sa luam locul pescarilor de la Ovidius la CM. Ei si-au castigat acest loc pe balta.body scrie:
O SA VEZI CE SURPRIZE O SA AI IOHANE!
Si ieri in emisiune Rudeanu zice ca e pe lista si ca s-a vorbit cu Maimutzoiu care vrea sa adere la Federatie!
Iata ce prevede legea:Digital scrie:Daca e doar un caz izolat atunci e foarte gravCristi Y scrie:intr-adevar izolat , Raduta Robert a asigurat la concursuri mascati si jandarmi , iar V Oana asistenta medicala , catering si masa festiva![]()
![]()
![]()
Dupa parerea mea acest lucru ar trebui sa fie obligatoriu.
Stima.
Liviule , o sa razi dar la CM din Italia 2011 , s-a facut control antidoping . Nu la echipa noastra , au fost alesi 3 pescari din toate loturile . Numai eu stiu cat m-am rugat de ai nostri sa lase dracu Red Bull-ul deoparte macar in ultima noapte . Cred ca anul trecut in Romania s-a renuntat la prostia asta .Liviu Mihai scrie:Oare englezii, africanii sau restul participantilor la CM fac vizite mediale? Ce se intampla daca sunt prins ca fumez, beau cafea sau energizant in stand?
Foarte tare, uite asa de la o discutie mai afli cate una alta, risti sa fi dat afara din competitie pentru un Red Bull. Eu nu tin minte sa fi citit pe undeva de asa ceva.Val scrie:Liviule , o sa razi dar la CM din Italia 2011 , s-a facut control antidoping . Nu la echipa noastra , au fost alesi 3 pescari din toate loturile . Numai eu stiu cat m-am rugat de ai nostri sa lase dracu Red Bull-ul deoparte macar in ultima noapte . Cred ca anul trecut in Romania s-a renuntat la prostia asta .Liviu Mihai scrie:Oare englezii, africanii sau restul participantilor la CM fac vizite mediale? Ce se intampla daca sunt prins ca fumez, beau cafea sau energizant in stand?