Moderator: gor965
Pai mie mi-ai zis ca daca nu acceptam noi vei propune in continuare urmatorilor in clasament pana va accepta cineva sau daca nu accepta nimeni vei face un lot din pescari pe care ii vei selectiona.andrei vladeanu scrie:ai ramas incapatanat ca intodeauna.barbumarius scrie:Pai cum nu muncesti daca te-ai apucat sa faci echipa?
pai ce echipa am facut eu???
nu am zis de o suta de ori ca singura echipa pe care o fac eu sunteti voi???
in rest, nu am contactat niciun pescar in acest sens.
La ce te referi, Bogdan?bogdanpesc scrie:uitati-va putin pe .....vedeti ceva interesat
cine se pricepe sa-l puna si aici
asa am zis la inceput. am crezut (gresit, intr-adevar) ca asta o sa va determine sa acceptati.barbumarius scrie:Pai mie mi-ai zis ca daca nu acceptam noi vei propune in continuare urmatorilor in clasament pana va accepta cineva sau daca nu accepta nimeni vei face un lot din pescari pe care ii vei selectiona.andrei vladeanu scrie:ai ramas incapatanat ca intodeauna.barbumarius scrie:Pai cum nu muncesti daca te-ai apucat sa faci echipa?
pai ce echipa am facut eu???
nu am zis de o suta de ori ca singura echipa pe care o fac eu sunteti voi???
in rest, nu am contactat niciun pescar in acest sens.
stiu, dane, multumesc.d p-c scrie:Andrei Vladeanu, multi pescari te stimeaza, dar nu scriu pe forum. Mergi mai departe, s-a saturat lumea de fosilele agvps.
Tot respectul pentru clubul Ovidius !!!!!
d p-c scrie:Andrei Vladeanu, multi pescari te stimeaza, dar nu scriu pe forum. Mergi mai departe, s-a saturat lumea de fosilele agvps.
E un user vechi si cunoscut de multi ... d p-c = Dan Pop Coman !Cristi Y scrie:d p-c scrie:Andrei Vladeanu, multi pescari te stimeaza, dar nu scriu pe forum. Mergi mai departe, s-a saturat lumea de fosilele agvps.
daca esti asa de ", lozincar " spune ce ai de spus folosindu-ti identitatea , daca nu ramane postarea ta o fasaiala fantomatica de care suntem satui